- 26 Temmuz 2015
- 1.486
- 605
- 43
- Konu Sahibi Sinem kopmas
- #141
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş bunu sormaya gelmiş..Abbbboooo![]()
![]()
Ay yokk göt sizin ilgi alaniniza giriyorBebegimi babasız büyütürken her babasını sorduğunda onun ruh halini incitmeden nasıl idare edip büyüteceğim ve ben ondan bu durumu saklarken babasından duyup kendisine bisey yaparmı düşüncesiyle ne yapacağımı bilmiyorum diyorum herseyi götten anlamayın!!!
Yaşınız kaç? 13 felanmı? İlk konuya baya bi çocuksu alayla yaklaştınızda,anlamadığım böylesi ciddi bir konuya neden alayla yaklaşılıyor sorucagınız varsa olgunca sorabilirsiniz cevablarım uyuşmayıp alaycıysa ozaman alay edin. Bu toplumdaki eşcinsel olaylar nekadar şaşırtıyorsa bizi,sizin gibi ciddi olaylara çocuksu alayla yanaşılmasıda "acaba zekasımı geri" diye düşündürüyor.Ay yokk göt sizin ilgi alaniniza giriyor
Bende konu ne zaman göt olacak diyordum şaşırtmadınız
Ben bir soru sorduğumu hatırlamıyorum? Zaten ayrıldım ailemle kalıyorum bosanma aşamasındayım,boşanma tamamlanmadı,buraya paylaşma amacım bu tarz bisey yaşayan varmı yaşadıysa. Toparlanmak icin neler yapmalı. Sizin anladığınız şekilde birsey demenizi beklemiyorum.Arkadaş bunu sormaya gelmiş..
Ne yapacağını sormaya değil..
Boşan kurtul konu sahibi. .
Ne dememizi bekliyorsun. .
Zamana bırak. .Ben bir soru sorduğumu hatırlamıyorum? Zaten ayrıldım ailemle kalıyorum bosanma aşamasındayım,boşanma tamamlanmadı,buraya paylaşma amacım bu tarz bisey yaşayan varmı yaşadıysa. Toparlanmak icin neler yapmalı. Sizin anladığınız şekilde birsey demenizi beklemiyorum.
Adam kadını, adam adamı sonra hepsi konu sahibinin kocasını yapmış sanırım.hem kadınla hem erkekle nasıl oluyo o![]()
Adam kadını, adam adamı sonra hepsi konu sahibinin kocasını yapmış sanırım.
Yani ne diyim. Adama bak! Ver mavi sonu film çevirsin. Sapık herif. Yazdık değil mi bu kıza ya?Enteresan çok...![]()
Yani ne diyim. Adama bak! Ver mavi sonu film çevirsin. Sapık herif. Yazdık değil mi bu kıza ya?
Merak ettim hikaye neden inandırıcı gelmedi?Hikaye pek inandırıcı gelmedi bana ama bilmiyorum günah almak istemem![]()