kocam beni en sonunda çıldırttı...çok kötü olduk

• Konu Sahibi Konu Sahibi kk_kk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kk_kk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2014
210
74
43
35
10 yıllık evliyim bi türlü derdimi anlatamadım. iş çıkışı biryere uğrucaksan haber ver diyorum. genelde yemeğe bekle bekle adam yok. hep ben ararım nerdesin diye. hep tartışmamız bu yüzden olur. şimdide ortağıyla her iş çıkışı mutlaka derneğe uğrarlar. akşam yemeğine evde ol derim yok.. dün yine çıktı gitti akşam saat 11 de geldi. ne haber verdi ne bişe. telefonu da kapalı şarjı bitmiş. eve geldi nerdesin sen dedim hiç sorma ya falan diye başlarken. benim şarteller attı. telefonu duvara fırlattım. kendi telefonumu. bu ne işe yarıyo diye bağırdım çağırdımkonuşmuyoruz. çok şeymi istiyorum yani bu kadar özgürce davranması normalmi sizce. insan bi haber verir. her iş çıkışı biyere uğramakta ne oluyor anlamıyorum. bu adamı eve nasıl bağlıcam bilmiyorum bunaldım artık...

Bu adam 10 yilda degismediyse bence ugrasmayin bu sekilde idare edeceksiniz caresi yok

Normal değil tabiki de. Her akşam nasıl dışarıda olur bir insan ben de bunu anlamam.
En nefret ettiğim şeydir benim de haber verilecek kadar önemsenmemek.
10 yıllık evlilik itibariyle bu adamın değişeceğini hiç sanmıyorum.

Madem akşam eve gelmiyor sofrayı falan kendinize göre hazırlayın. Size bostan korkuluğu muamelesi yapıyorsa evde hiç bir işini görmeyin.

Birçok yöntem denediğinizi düşünüyorum ama yine de siz de akşamları arkadaşınıza eşinize dostunuza gidin, yemeği hazırlamayın. Kapıya da soyadınızı kullanarak "... pansiyon" yazın.bakalım ne olacak tepkisi..

Aboowww:eek: keşke kafasına firlataydin,sözden anlamiyo madem:KK67:

Dengesiz odun kalaslar.nefret ediyorum erkeklerden pis mahluklar hepsini toplayip yakmak lazim ise yaramaz herifler.ne duygudan anlarlar ne kadin ruhundan ne centilmenlikten.tam bir okuzler.bende de var aynisi.dun aksamin 9 una kadr ac ac bekledim geldi dedim yemegin yanina salata yapayim mi bana demesinmi ben yedim tokum.seytan dedi gebert yemegi basindan asagi dok.ben bayilcam acliktan elim ayagim titrio adam etler kofteler yemis B.k yiyesice.kinusmuyorum dunden beri.hayret yaaa kanlari bir bu erkek familyasinin yaratiklar

10 yılda çözülememiş bu sorunu çözmek mümkün mü bilemedim.
Ben olsam aynı onun gibi rahat davranırdım.
Devamlı habersiz dışarda olurum, şarjım biter, ulaşamaz falan.
Beni ancak böyle anlar ve dikkat eder diye düşünürüm.

Burnuma hiç iyi kokular gelmiyor. ....

Normal değil tabiki de. Her akşam nasıl dışarıda olur bir insan ben de bunu anlamam.
En nefret ettiğim şeydir benim de haber verilecek kadar önemsenmemek.
10 yıllık evlilik itibariyle bu adamın değişeceğini hiç sanmıyorum.

Madem akşam eve gelmiyor sofrayı falan kendinize göre hazırlayın. Size bostan korkuluğu muamelesi yapıyorsa evde hiç bir işini görmeyin.
zaten bir haftadır çocuklarla yiyoruz. ya ortağı çağırır yada başka bişe olur. eve gelince de hep iş konuşuyo ya telefonla çıldırıcam

10 yıllık evliyim bi türlü derdimi anlatamadım. iş çıkışı biryere uğrucaksan haber ver diyorum. genelde yemeğe bekle bekle adam yok. hep ben ararım nerdesin diye. hep tartışmamız bu yüzden olur. şimdide ortağıyla her iş çıkışı mutlaka derneğe uğrarlar. akşam yemeğine evde ol derim yok.. dün yine çıktı gitti akşam saat 11 de geldi. ne haber verdi ne bişe. telefonu da kapalı şarjı bitmiş. eve geldi nerdesin sen dedim hiç sorma ya falan diye başlarken. benim şarteller attı. telefonu duvara fırlattım. kendi telefonumu. bu ne işe yarıyo diye bağırdım çağırdımkonuşmuyoruz. çok şeymi istiyorum yani bu kadar özgürce davranması normalmi sizce. insan bi haber verir. her iş çıkışı biyere uğramakta ne oluyor anlamıyorum. bu adamı eve nasıl bağlıcam bilmiyorum bunaldım artık...
Anladığı dilden anlatın; gelsin o da sizi evde bulamasın haftanın 3 günü...diyeceğim de kesin çocuk vardır şimdi.

Degismez, ama hani bir laf vardır 'yüreğimin yerine koy yüreğini belki anlarsın acının derinliğini' hesabı, sizde uğrayın arkadaşlarınıza, geç gelin , anlar belki ne hissediyorsunuz.

Onu degistireceginize siz degisseniz nasil olur mesela hergun yemege beklemeseniz hatta yemek yapmasaniz aramasaniz nasil olur bence daha guzel olur

Hic yemek yapma onun yaptigi gibi bende yapardim bir yerlerde otururdum haber vermezdim bakalim ne diyor boyle civi civiyi soker..

zaten bir haftadır çocuklarla yiyoruz. ya ortağı çağırır yada başka bişe olur. eve gelince de hep iş konuşuyo ya telefonla çıldırıcam

Ben bu aşamada çocukları düşündüm. İşkolik bir baba çocuklara da ilgisizdir di mi?

10 yılda çözülememiş bu sorunu çözmek mümkün mü bilemedim.
Ben olsam aynı onun gibi rahat davranırdım.
Devamlı habersiz dışarda olurum, şarjım biter, ulaşamaz falan.
Beni ancak böyle anlar ve dikkat eder diye düşünürüm.

Aynen ben de bunu yazacaktım
Siz de gezin
Kendinize akşam sinemaya, kahve içmeye gidecek arkadaşlar bulun
bulamazsanız rol yapın, yani kendiniz gidin
tüm alışveriş merkezleri 10:00'a kadar açık zaten
hesap da vermeyin
aynen onun gibi davranın
belki anlar
ben olsam kesin böyle yaparım!

bu arada
surat asmayın
söylenmeyin
sahte bile olsa
normalde neşeli davranın
eşinize karşı sıcak demiyorum
hayata karşı neşeli
bırakın o düşünsün bu kadına ne oldu diye

daha da umursamazsa söyleyecek birşey kalmıyor zaten...

Back
X