- Konu Sahibi _chocolate_
-
Canim benimkide öyle sinirli anina gelsin bunlarin aynisi aynen söyler emin ol. Ancak daha önce ayrilik yasadik ben gittigim zamanda pesimden kosmalar aglamalar sizlamalar, ondan sonra pisman oluyor...
Arkadasim sözünü ettigin konuyu kilitlettirdim hala her actigim konuyu bulup o konu hakkinda yorum yapiyorsun. O konuyu kapatmisim yani yorum duymak istemiyorum neden saygi duymuyorsun da her yeni actigim konuda tekrar gündeme getiriyorsun?
anladık sinirlisin ama sana yorum yazanları da fırçalamasan daha güzel olmaz mı?
eşinin davranışları hiç hoş olmamış, onu sen tanırsın ama böyle saçmalıkları sürekli olmuyorsa bir sıkıntısı vardır, inatlaşıp bağırıp çağırmak yerine ya derdine ortak olmak ya da ortalıkta dolaşmamanın faydası olur.
adamın canı zaten burnunda iken "benle neden ilgilenmiyorsunnnnn, ilgi istiyorummm" dersen her insan çığrından çıkar, bi de üstüne senin dediğin gibi ailesinin doldurması var ise ve de işindede ciddi anlamda sıkıntılar yaşıyorsa bu durumu karşılıklı inatlaşmalar düzeltmez
ufak bi öneri daha.. madem eşini ailesi dolduruyor seninde onunla birlikte onlara gitmende fayda var. hiç görüşmüyorsanda eşinindde onlarla fazla muhattap olmamasını sağlaman gerek , en azından aklını başına toplayıp başkalarının dolduruşuna gelmeyecek kadar büyüyüp olgunlaşana kadar şakkıdı
Arkadasim sözünü ettigin konuyu kilitlettirdim hala her actigim konuyu bulup o konu hakkinda yorum yapiyorsun. O konuyu kapatmisim yani yorum duymak istemiyorum neden saygi duymuyorsun da her yeni actigim konuda tekrar gündeme getiriyorsun?
Birincisi ben her acitign konuyu bulup bunu yazmiyorum....bunu nerden cikardin?
Ikincisi gercektende benim düsünceme göre bir erkek esinin namusu hakkinda konusmamali.....kötüde olsa iyide, küsde olsa ayrida....Delikanli adamin yapacagi birsey degildir bu....sahis fikrim...
Ücüncüsüde actigin tüm konulardan yola cikarak sunu düsünmeden edemedim!!! CADIARZU
Cevrende olan tüm insanlar kötü....birtek senmi iyisin acaba?
Kendi ailenle kötüsün, esinin ailesi ile kötüsün, bundan önceki konunda abinlede kötü oldun, simdide esin.....yani hep suclu bu insanlarmi?
Bir kadinin üc tane gelini var, hepsi ile kötü oldu, gelinler nankör, kötü vs.vs....
Hadi birtanesi kötü diyelim, hadi ikitanesi kötü diyelim, ehh üctanesi kötüde birtek senmi iyisin diye düsünmeden edemiyor insan degilmi?benneyaptımki
Birazda cuvazldizi kendini batir güzelim, belki seninde hatalarin vardir, ne dersin?:hulya:
Bunuda daha önce yazmistin. Evet ben kötüyüm. Kabul ediyorum ben cok kötü insanim, icin rahat olsun.
Benim icim rahat etsin diye degil güzelim, kendin icin bunu düsün!
Ben rahat olsam ne olur olmasam ne olur, seni tanimam etmem, bu bilgisayari kapattigim an yoksundur hayatimda....
Aman bana ne, ne halleri varsa görsünler görüsmem etmem diye düsünen biri degisin, aksine aile ortamina muhtac, aile baglarina düskün birisin....
O yüzden birazda hatalari kendinde ara....bunca insanin sadece seninle sorunu olmasinda belki seninde payin vardir.....
Yasadiklarini bilemem, burda anlattiklarindan ibaret fikir veriyoruz....
Hersey gönlünce olsun
Elbette benimde hatalarim vardir hatasuz kul var midir ki? Hangi kavga sonrasinda insan hata tek tarafli diyebilir ki? Verdigin misale gelince bir kaynana 3 geliniyle birden anlasamiyor diye kötü oldugu söylenemez, cünki gelinler icabinda bir olmuslardir kaynanaya cephe almislardir. Ortada bir gruplasma varsa illa tek olan suclu olacak diye birsey yoktur..
Herkezin mutlaka zaman zaman kavgali oldugu birden fazla insan oluyordur bu o anda birkac kisiyle birden kavgali diye o kisinin kötü oldugu anlamina gelmez. Ancak sirf bu konu uzamasin diye kötülügüde kabul ediyorum ben.
Aramiz nezamandir cok iyidi ne olduysa su kac gün icinde oldu anlamiyorum Ailesinden disaridan gördügü baskiyi benden cikariyor sanki bir kac günde nefret ettim ondan adeta
Bazen ne yapsa iletişim kuramıyor insan, şu an benzer bir durum içindeyim, anlıyorum
Üzerine gitme, biraz zaman ver, onun içindekileri dökmesini bekle biraz
Kaba kuvvet ayrı bir konu, şahsi fikrim; tahammülü ve telafisi olamaz, ben kabul etmem. Ama senin görüşün farklıdır, devam etmek istiyorsan dediğim gibi biraz kendi haline bırak, erkekler bazen tamamen kapatıyorlar kendilerini, ne anlatıyorlar ne de eşlerini rahat bırakıyorlar, bir şeylerin acısını çıkarmak için yeni acılar yaratıyorlar. Biraz sabırlı ol bakalım, elbet anlaşılır derdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?