• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni kuzenim ile aldattı

aldatma ve şiddetin affedilir yanı yok
bana eşim ilk tokat attığında kendini paraladı kendini camdan atacaktı ben sakinleştirdim öyle pişman görüüyordu i oha bu adam bir daha yapmaz dedim ve yıl yıllık evliliğin içinde 7 kez şiddet gördüm artık öyle bir noktaya gelmiştim ki bana bağırsa bile ben ona saldırmaya evde kıyamet koparmaya başlıyordum en son kendime güvenemedim ben bu adamaı dövmeye çallışırım o da eski boksör beni öldüredebilir diye evden gittim, bir psikoloğa gittim yaşlı bir beyefendi ve aynı zaman da 30 yıllık aile danışmanlığı da yapıyor ve bana dediği şuydu bunca sene bir tane bile düzelen hatasını tekrarlamayan koca görmedim dedi diğer iş arkadaşlarımdan da uymadım dedi, gençsin mesleğin var kendi yoluna bak dedi ve ben o an bi,r ferahladım ki derdim o kadar küçüldüki gözümde. Sizin bebeğiniz var o melek o adama baba diyecek o adamı görerek büyüyecek. Annem de babamı aldatmasına rağmen boşamadı ve ben babamın telefonunda annemi aldatırken bir fotosunu yakaladım ve bunu yaşadığımda 10 yaşındaydım şu an 26 ve bunu bendeki izlerini ah bir bilseniz. Ben annemle ne kavgalar ettim sen babamın ilk aldatmasında neden boşanmadın diye ne yalvardım anneme ve sonunda babam evden gitti bir kadınla yaşadı sonra evlendi o kadınla, evi altından alırım diye tehdit ediyor annemi sorunlar bitmiyor bir kez yapan tekrar yapıyor ve her seferinde daha fazlasını yaparak artıyor
Kusura bakmayin sadece merakimdan soruyorum. Babaniz simdiki esini de aldatiyor mu?

Geri donseniz bile mahkemede cocuk icin dondum affettigimden degil ama yapamiyorum dersiniz, uzerinden 6 ay gecmemis cunku. Lutfen bu adamdan bosanin. Bir avukat bulun kendinize oncelikle.

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Benim başıma gelseydi vatsuptan bir aile grubu kurar resim mesaj ne varsa atardım herkese.O ikisi ağlardı ben değil

Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen 😡 evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle😞 onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.
Hiç rengini belli etme git evi malı mülkü üstüne yaptırt sonrasında da bas tekmeyi gitsin. Namussuz köpek seni haketmiyor

Kusura bakmayin sadece merakimdan soruyorum. Babaniz simdiki esini de aldatiyor mu?
Kendime bir iyilik yaparak babamla görüşmüyorum, ancak görüştüğüm zamanlarda karısının sözünden çıkmıyordu o maço babam, kadın ne derse onu yapıyordu bu nasıl oluyorsa :)

Kendime bir iyilik yaparak babamla görüşmüyorum, ancak görüştüğüm zamanlarda karısının sözünden çıkmıyordu o maço babam, kadın ne derse onu yapıyordu bu nasıl oluyorsa :)
Butun cileyi anneniz ve size cektirip sonradan mi akıllanmıs, pek sanmiyorum. Muhtemelen bunu da kaybederse yalniz kalacagini bildiginden bu sekilde davraniyor. Yaptiklari yanina kâr kalmaz umarim.

Butun cileyi anneniz ve size cektirip sonradan mi akıllanmıs, pek sanmiyorum. Muhtemelen bunu da kaybederse yalniz kalacagini bildiginden bu sekilde davraniyor. Yaptiklari yanina kâr kalmaz umarim.
Allahından bulsun öyle insanlar.
Ben de öyle tahmin ediyorum tek başına kalmamak için olabilir özellikle yaşlanınca :)

Eşiniz evi ve diğer herşeyi üzerinize yaptı mı?
Cevap hayirsa üzgünüm ama geçmiş olsun
Tertemiz aldatıldınız yetmiyormuş gibi herşeyi de yuttunuz?
En başında susmamaniz affetmemeniz gerekiyordu

Evi üzerine yapacağım dedi diye sustun öyle mi? Ve konu başlığı açarken bile "kocam" diyebiliyorsun, yazık sana...

Bacım bunu da affetme .Yasanmaz bununla.Kendisini dayisinin kiziyla aldatan kocasini 4 gunde bosamıs bir arkadasim vardi.Ögrendikten sonra ki 4 gün dikkatini cekeyim.Adam emniyet müdüruydü.Toparlan harekete gec bence.Namaz rekatini degil ,onlarin hayatini karistirman gerekiyor .Şu an ödüllendirdin ikisini de.

23 yaşındayım 4 yıllık evliyim daha yeni 2aylik boncuk bir oğlum oldu. Evliligim 4 yıldır kavga gürültü güven kırıklığı baskı herşeyle doluydu 3 kez boşanmadan döndüm eşimin ısrarıyla hep degişecegini söyledi ama değişmedi neden çocuk yaptınız derseniz doktorlar olmayacağını söyledi bunun rahatlığı vardı zaten hiç bir zamn istemedim çocuk ama oldu şimdi şükrediyorum. Uzun olacak ama lütfen okuyun çocuğumuz olmadığı için 3 yıl deli gibi doktor dolaştık eşim bütün tedavileri ilaç vs herşeyi yaptı çocuğu herşeyden çok istedi sonra bir mucize hamile kaldım ve hiç ilgilenmedi karnıma elini koymazdı hastane kontrollerine gelmemek için bahane arardı sürekli kavga eder beni üzerdi fizigimle dalga geçer ben hamileliğim boyunca bebegimden nefret ettim hep eşimin yüzüne ağladım. Bebegim doğdu bebekle ilgilenmiyor hatta bir kez sabah 5 te çocuğa biraz bak ben yatacam dedim sadece yarim saat baktı ve çocuğumu yere çalacaktı fırlatır gibi oldu bana attı gitti çok zoruma gitti kendisi şiddet megimli birisi biraz beni sürekli bakılıyor önceden çok cesur sözünü esirgemeyen biriydim şimdi ağzımı açmaya korkuyorum bir lafı bir seferden başka söyleyemez izin almadan markete gidemez oldum herkez farkında değişimimin izin isteyerek arkadaşıma gitmek istiyorum bahane bulup gitme diyor. Şimdi çocuk var nasıl olsa boşanmaz artık diyor ama ben artık bu hayattan sıkıldım boşanmak hala aklımda bunu dile getirip bizimkilere söylemek istiyorum ama bir yanimda yanlışmı yapıyorum bilmiyorum bebeğimi babasız büyütmekmi yoksa birbirine saygısı sevgisi olmayan bir ailede büyütmekmi
2021 de açtığın konu. Sen affetmeye devam et, daha çok karşılıklı çıplak resimler bulursun. Zerre saygın yok kendine, pes doğrusu, bu kadarı da fazla artık.

Baristiysaniz unutacaksiniz. Madem unutamayacaksiniz neden dönüyorsunuz.
Bana gore affi yok. Herkese de rezil ederdim. Yok evi uzerine yaparim falan. Yok ya?

Ya rezilliği yapan o şerefsiz ve şerefsiz kuzeniniz siz neden affedip dönüyorsunuz o sapığın yanına aman ayıp olur diye boşverin ya!!! bir de dokunuyor size hala yüzsüz yüzsüz… boşanın geç değil sonra çok pişman olursunuz çocuğunuz da mutsuz bir ortamda büyür yazık…

Burda derler ya, kadin suphe ediyorsa kocasindan.. ayy asik dusunebiliyosun bla bla😐 bu devirde kimseye guvenilmez. Evine guvenip
Soktuarin ayartiyo yanindakinj

Eşinizin kuzen aşkı yeni değil ki, 2 senedir adam kızın peşinde.

Boşanmamanız sizin seçiminiz. Bu kadar zamandır bu ihanetle yaşamanız da takdirde şayan. Bravo, devam edin.

Back
X