Evliliğimin 5 yılına gireceğim eşim tlfnunu hep gizli tutar şans eseri açık buldum alıp hemen kurdaladim galaride kuzenimin çıplak resimlerini gördüm gizli hesap açmış ordan sohbet ediyorlar resim paylaşıyorlar kim bilir ne zamandır var bu durum ne kadar salak yerine konmuşum ben onları evime çağırdım ağırladım birbirinin gözüne bakarken benden alay etmişler resmen

evde kavga çıkardım birbirine kattım eşime bosanacagimi dizide herkeze rezil edeceğim dedim annem gile gittim böyle bir konuyuda kimseye açamadım ben utandım eşim evi herşeyi senin üstüne yapim yeterki anlatma dedi uzun bir süre sustum eşim çok yalvardı af diledi 1 yaşında bebeğim var sustum oğlum için geri döndüm 1 ay olacak belki unuturum acım hafifler dedim ama tam tersine gün geçtikçe içimde bir kor gibi canımı acıtıyor ben namaz kılıyorum namaza bile kendimi odakliyamiyorum aklım fikrim onlarda rekatlari bile karıştırmaya başladım onları düşünmekten gözlerim yasariyor eşim bana dokunduğunda ona karşı hiç bir şey hissetmiyorum bir sevgi bı istek napacam böyle

onlarada yaptıklarını yanına kar bıraktım.