Heeee çok seviyor. Kk olarak adamı sedyeye yatırıp açtık göğüs kafesini baktık. Karım da karım diye atıyordu kalbi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heeee çok seviyor. Kk olarak adamı sedyeye yatırıp açtık göğüs kafesini baktık. Karım da karım diye atıyordu kalbi.
Evlenmeden önce ki hayatınızda ki neyi versin mesela?Ben anlayamadım.Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeli
E tamam haklısın da adam bu.Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeli
Ayda yilda bir görüştüyseniz öyle olmadığına dair pek bir veriniz yok demektir. Hele hele uzaktayken sizinle devamli mesajlasiyorsa aslinda telefonu hep elinde olan bir tipdir demek de olabilir?Yok kesinlikle böyle değildi ayda bir görüşebilirdik uzak şehirlerdeydik böyle telefon alıp oturmazdı
Malum olay benceEvlenmeden önce ki hayatınızda ki neyi versin mesela?Ben anlayamadım.
Onun geri dönüşü yok bence.Malum olay bence
Yani demek istediğim o yıla dönebilecek miyim , hayallerim Umutlarım vardı gelecekten hiçbiri yok şuanEvlenmeden önce ki hayatınızda ki neyi versin mesela?Ben anlayamadım.
Ay ne bılım benim aklıma o geldi.Onun geri dönüşü yok bence.![]()
Yeniden olur.Kuş gibi olursunuz.Bu arada erkekler değişmiyor.Yani kendileri istemedikçe.Değişim sancılı bir süreç.Sabrınız varsa bilemem.Yani demek istediğim o yıla dönebilecek miyim , hayallerim Umutlarım vardı gelecekten hiçbiri yok şuan
Yani o olaya takılan maalesef toplum kirli zihniyetler orası en basit tarafı kaybımızın onu kastetmedimOnun geri dönüşü yok bence.![]()
Böyle düşünme lütfen.Yani o olaya takılan maalesef toplum kirli zihniyetler orası en basit tarafı kaybımızın onu kastetmedim
Başından beri ben de öyle düşünüyorumBöyle düşünme lütfen.
Toplum seni yönetmesin sen onları yönet.
Böyle saçmalık olur mu ya.
Tatmin olmadığın bir evliliği sürdürmek nedir niye yani.
31 yaşındayım ve tabi flört evresi var bunun yani benim beş yılımı çaldı bu insanKaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle evlilikler de benim üzüldüğüm en güzel yaşların boşa harcanması.Her şey geri geliyor da zaman gelmiyor.
Siz de mi yaşadınız bu durumlarıGençlik yılları bir hengame ile geçiyor.Yaş aldıkça o cesareti kaybediyorsunuz.Sonra geriye dönüp bakınca elinizde pişmanlıklar kalıyor.Keşke deneseydim diyorsunuz.
Yok benim eşimle ilgili değil pişmanlıklarım.İş,kariyer alanlarıyla ilgili.Keşke şöyle yapsaydım gibi.İşte insan seçimlerinin sonucunu yaşıyor.Siz de mi yaşadınız bu durumları![]()
5 yılda ne değişti ki.31 yaşındayım ve tabi flört evresi var bunun yani benim beş yılımı çaldı bu insan