Kocam beni seviyor mu

Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeli
Evlenmeden önce ki hayatınızda ki neyi versin mesela?Ben anlayamadım.

Boşanmak gibi bişey olduğunun ben de farkındayım . Bana evlenmeden önceki hayatımı versin anında boşayayım . Derdim boşanmamak değil burama gelirse zaten boşanırım çalışıyorum ben . Ben istediklerimi vâdettiklerini ondan almak istiyorum öfkeliyim öfkeli
E tamam haklısın da adam bu.
Ya çekicen ya gıdıcen.
Adamın karekteri bu yani.
Evlenmeden önce gözünü boyamış .

Yok kesinlikle böyle değildi ayda bir görüşebilirdik uzak şehirlerdeydik böyle telefon alıp oturmazdı
Ayda yilda bir görüştüyseniz öyle olmadığına dair pek bir veriniz yok demektir. Hele hele uzaktayken sizinle devamli mesajlasiyorsa aslinda telefonu hep elinde olan bir tipdir demek de olabilir?

Terapi en doğrusu. Aklima baska gelen de butun gun telefonla oturmanin ne denli kötü bir sey olduğunu yavaş yavaş işlemeniz. Bu tur seylerde insan kendi degismek istemedikca degismez. Ilgisini ceken bir baska bir secenek de olmali. Kitap okumak? Beraber kutu oyunu oynamak? Hobi lazim.

Yani demek istediğim o yıla dönebilecek miyim , hayallerim Umutlarım vardı gelecekten hiçbiri yok şuan
Yeniden olur.Kuş gibi olursunuz.Bu arada erkekler değişmiyor.Yani kendileri istemedikçe.Değişim sancılı bir süreç.Sabrınız varsa bilemem.

Yani o olaya takılan maalesef toplum kirli zihniyetler orası en basit tarafı kaybımızın onu kastetmedim
Böyle düşünme lütfen.
Toplum seni yönetmesin sen onları yönet.
Böyle saçmalık olur mu ya.
Tatmin olmadığın bir evliliği sürdürmek nedir niye yani.

Yorum yapanlara o kadar minnettarım ki🙏🏻 ben de biliyorum kalbini açıp bakıp hiç tanımadığım sizler mi vereceksiniz sevip sevmediğinin cevabını , ama ne güzel bakış açıları eklediniz . Mesela terapist deneyeceğim ne kaybederim ki şart koşacağım , kötü bir adam değil yalancı değil seviyorum diyor sadece şiddeti küçük sevgisinin bence açığa çukartacaz ya da tamamen gömeceğiz . Bunları yorumlardan çıkarım yaptım . Siz de bilirsiniz ki buraya insan çaresiz kalıyor da yazıyor, kendi kendine göremiyor ilk başta

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle evlilikler de benim üzüldüğüm en güzel yaşların boşa harcanması.Her şey geri geliyor da zaman gelmiyor.

Gençlik yılları bir hengame ile geçiyor.Yaş aldıkça o cesareti kaybediyorsunuz.Sonra geriye dönüp bakınca elinizde pişmanlıklar kalıyor.Keşke deneseydim diyorsunuz.

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama böyle evlilikler de benim üzüldüğüm en güzel yaşların boşa harcanması.Her şey geri geliyor da zaman gelmiyor.
31 yaşındayım ve tabi flört evresi var bunun yani benim beş yılımı çaldı bu insan

Zaten bir insanı aynı evde yaşamadan tanıyamıyorsunuz ki.O yüzden evlenmeden önce her gördüğünüz ayrıntıyı iyi değerlendirmeniz gerek.Red flag olayları.Bir şekilde hissediyorsunuz ama görmezden geliyorsunuz.Aşkın gözü kördür bundan dolayı söyleniyor.

Back
X