kocam beni sevmiyor artk

Keske boraz sorumluluk verseydin esine , herseye kosman ve hep fedakarci olman adami simartmis
Al karsina konus
Anlamiyorsa onun gibi davran...

Erkekleri çok poh pohlammak gerekir. Biraz umursamaz ol. Her gün yemek temizlik yapma. Yapamıyorum yetişmiyor de. En azından yardım etmese de bir sevgi göstersin. Dört dörtlük yemek yapma, tek çeşit yap bir pilv yada sdece bir çorba. Yetiştiremedim canım kusura bakma de. Ertesi gün yine 1 yemek yine yetiştiremedim bunu söykeyince ters söyleme mahcup söyle. Böyle böyle alışsın. Her yeri tertemiz yapma. Sürekli bir elin ütüde olmasın.

fazla mı alttan alıyorsunuz

İnşallah düşündüğünüz gibi değildir fazla alınganlık yapıyosunuzdur.. Gebelik ve akabindeki süreçlerde eşler birbirlerinden biraz uzaklaşabiliyor çevremden gözlemlediğim kadarıyla.. Konuşmayı denemeli ve üzüntünüzü belli etmelisiniz.. Umarım düzelir

Eşimle konuştum bhsetmedigi sıkıntıları varmis meğer. özür diledi defalarca sevdiğini söyledi. Eşimin sevgisinden şüphe ettigim için üzuldu. Şükür seviyormuş. Daha dikkat edecekmiş .
aşk evlilik emek ister bende bunu yapıyorm. Pişman değilim.

Çok sevindim :) Herşey dilediğiniz gibi olur inşallah bundan böyle :)

Köle demis bir arkadaş ama hiçte öyle degil. Herkesin görüşü kendine ama ben böyle gördüm. Içim başka türlü rahat etmez.

Bence esin sadece ilimizin olduğu bir dünyaya alismis ve bebeğinizin sorumluluğu olunca belki birden psikolojik olarak etkilenmiş olabilir ve buda geçici bir durum merak etme.Bazı erkekler bebeği nerdeyse bir yaşına gelene kadar baba olduğunu anlamıyor kabulkenemiyor.Sabret ama esinlede bir konuş derim ben.

Belki hayatın rutin yani sıkmış olabilir. Hemen kötü birsey düşünme. Dönem dönem hepimiz yaşadıklarımızdan bunaliyoruz. Hiç yapmadığınız aktiviteler yapın mesela. Çok üstüne düşmeyin bence. Belliki çok bunalmis ve degisiklige ihtiyacı var..

Ayrıca erkekler bebek büyüyüp babasını taniyana kadar babasına yakınlık gösterene kadar baba olduğunu anlamiyor. Beslemekle yükümlü bir canlı gibi görüyorlar. Anne Çocuk doğal bir bağ ama baba biraz bebeğin onu tanimasiyla alisilan bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…