Kocam beni tehtit ediyor

Sizin diğer konunuzu da biliyorum çok üzüldüm son duruma. Artık burda okuduklarımdan sonra pek akıl da vermeye korkar oldum. Bir başka konu sahibi vardı burda esinin gorumcesi evlerine yerlesmeye gelecekti. Evi terk edince kocası peşinden gelir ,yanlışını anlar sandık. Adam tek kelime etmedi birde kızı darp ettiler üstüne. O yüzden simdi size de evden gidin demek pek dogru gelmiyor nedense. Ailenize anlatsanız da onlar dahil olsa daha mı kötü olur acaba? Belki de eşin nasılsa ailesine demiyor tahammül edecek mecburen diye düşünüyordur senin için. Bu kayınvalideler neden böyle anlayışsız anlamıyorum. Oglu boşansa gelip kime yemek temizlik yaptıracak acaba. Oğluna kesin gelmez sen boşansan.
Evet bende okudum görümce meselesini çok ta üzüldüm ama o daha cesareetliymis ben onum yaptığını yapamadım gerçi çocugum var belki de o yüzden hep düzelir dedim hep bi yolunu.bulcam dedim olmadı çok mutsuzum

Bence sessiz ve derinden ilerle. Tehlikeli bir tipe benziyor tehditler falan... Valla cok ariyor musunuz boyle adamlari:KK43:
Evet çok haklisiniz önce ise başlıcam 1 ay içinde yavaş yavaş halletcem bu işi ben birde 7 sene sevgiliydim hiç tanımıyor insan hiç ama başka bir adam oldu şuanda

Yaşı küçük ama pedagoga kendini ifade edebilir diye düşünüyorum. derin sularda derin sularda rica etsem cevaplayabilir misin?
Çocuğumuz tam olarak kaç aylık?
Dil ve sosyal-duygusal gelişimi ne seviyede?
Bunlar önemli.
36 ayını yani 3 yaşını tamamlamış bir çocuk dil gelişimi yaşına uygun seviyedeyse yaşadıklarını, gördüklerini gayet rahat anlatabilir.
okulumuzdaki 2016 hatta 2017 ilk üç ay doğumlu çocuklarımızın durumu bu şekilde.
Bununla birlikte 2016 Kasım doğumlu olup da derdini net anlatamayan öğrencilerimizi de var.
Kısacası bu tamamen çocuğun gelişimiyle ilgili.

Çocuğumuz tam olarak kaç aylık?
Dil ve sosyal-duygusal gelişimi ne seviyede?
Bunlar önemli.
36 ayını yani 3 yaşını tamamlamış bir çocuk dil gelişimi yaşına uygun seviyedeyse yaşadıklarını, gördüklerini gayet rahat anlatabilir.
okulumuzdaki 2016 hatta 2017 ilk üç ay doğumlu çocuklarımızın durumu bu şekilde.
Bununla birlikte 2016 Kasım doğumlu olup da derdini net anlatamayan öğrencilerimizi de var.
Kısacası bu tamamen çocuğun gelişimiyle ilgili.
Benim oğlumda 36 aylık ve çok net konuşuyor pedogog desteği aldırcam mutlaka

Yine oğlunun evine kapak atmış kayınvalide ve birey olamamış bir insancık yüzünden dağılma aşamasına gelen bir yuva .Boşanırsanız kaynanan yüzünden boşanacaksınız bunun vebaliyle nasıl yasayack acaba?Cok yaşlı olur yardıma muhtaç olur bir ev tutulur oraya gidip gün içinde bakılır bi ihtiyacı var mı diye .Ev ev üstüne olur mu ustelık keyfinden siz de kalıyor. Allah ıslah etsin onları. Çocuğunuza varmış bi orta yol bulunamaz mı yani boşanma dışında

Yine oğlunun evine kapak atmış kayınvalide ve birey olamamış bir insancık yüzünden dağılma aşamasına gelen bir yuva .Boşanırsanız kaynanan yüzünden boşanacaksınız bunun vebaliyle nasıl yasayack acaba?Cok yaşlı olur yardıma muhtaç olur bir ev tutulur oraya gidip gün içinde bakılır bi ihtiyacı var mı diye .Ev ev üstüne olur mu ustelık keyfinden siz de kalıyor. Allah ıslah etsin onları. Çocuğunuza varmış bi orta yol bulunamaz mı yani boşanma dışında
Bulamadım 6 sene direndim heleki oğlum doğduktan sonra o kadar fazla direndim ki herşeyine cimriliğine sustum herşeye dırdır yapmasına sustum temizlik manyagidir toza alerjik var der sürekli elimde süpürge ile yaşadım ama yok ben bu kadınla bas edemedim allah ıslah etsin git sor şimdi hangi anne evladının yuvası yıkılsin ister der ama yaaa bi bırak pesimizi genç onlar de yok yaa yok valla tükendim artık çalışmaya başlıcam kurt gibi maaş bekliyo ben sana harçlık veririm diyo daha şimdiden onun derdine düşmüş bir adam sabahın köründe kalktım ne uyku ne bisi allah sonumu hayır etsin

Senin o kaynananın gözü kör olsun.
O çekirdekler boğazına dizilsin.

Kocan da aynı şekilde, dili kopsun da bir daha seni çocuğundan vurmaya kalkamasın.

Allah sana sabır versin. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.

Senin o kaynananın gözü kör olsun.
O çekirdekler boğazına dizilsin.

Kocan da aynı şekilde, dili kopsun da bir daha seni çocuğundan vurmaya kalkamasın.

Allah sana sabır versin. Sabah sabah sinirlerim bozuldu.
Amin allah razı olsun bulamadım yolunu kardeş bosancam ama nasıl yapcam hiç bir fikrim yok birinin beni şu yataktan kaldırması lazım bisiler yapmam LAZIM düşünmekten başım çatlıyor agridan

Amin allah razı olsun bulamadım yolunu kardeş bosancam ama nasıl yapcam hiç bir fikrim yok birinin beni şu yataktan kaldırması lazım bisiler yapmam LAZIM düşünmekten başım çatlıyor agridan

Kimse seni kendinden daha fazla düşünmez bunu asla aklından çıkarma. Önce sen kendini düşünüceksin kendi huzurunu mutluluğunu. Cunku evladının huzuru da senden gecer. Yazık o çocuğa böyle mi büyüsün. Kavga sıkıntı içinde. Ana baba birbirine karsı sevgisiz, geçimsiz. Silkelen kendine gel. Kendin icin evladın için sağlam dur. Buradan daha önce aynı süreçleri yaşayan kişiler var onlarla görüş mesajlaş detayları kafanda netleştir. Hayatına yeniden basla. İnşaAllah annenler destek olurlar sana.

Bulamadım 6 sene direndim heleki oğlum doğduktan sonra o kadar fazla direndim ki herşeyine cimriliğine sustum herşeye dırdır yapmasına sustum temizlik manyagidir toza alerjik var der sürekli elimde süpürge ile yaşadım ama yok ben bu kadınla bas edemedim allah ıslah etsin git sor şimdi hangi anne evladının yuvası yıkılsin ister der ama yaaa bi bırak pesimizi genç onlar de yok yaa yok valla tükendim artık çalışmaya başlıcam kurt gibi maaş bekliyo ben sana harçlık veririm diyo daha şimdiden onun derdine düşmüş bir adam sabahın köründe kalktım ne uyku ne bisi allah sonumu hayır etsin
Siz ayrılırsanız gider emin ol ee ne de olsa yemek yapan yok evi temizleyen yok . Ama senin ahin kalmaz .Senden sonra gelen eder onların kafasına

Siz ayrılırsanız gider emin ol ee ne de olsa yemek yapan yok evi temizleyen yok . Ama senin ahin kalmaz .Senden sonra gelen eder onların kafasına
Ben bugün kahvalti hazırlamadım sabah 8 de kalktık hala kahvaltı yapamadılar annesi hazırlamaya çalışıyo benim ahım kalmasın dilerim allahtan

Kimse seni kendinden daha fazla düşünmez bunu asla aklından çıkarma. Önce sen kendini düşünüceksin kendi huzurunu mutluluğunu. Cunku evladının huzuru da senden gecer. Yazık o çocuğa böyle mi büyüsün. Kavga sıkıntı içinde. Ana baba birbirine karsı sevgisiz, geçimsiz. Silkelen kendine gel. Kendin icin evladın için sağlam dur. Buradan daha önce aynı süreçleri yaşayan kişiler var onlarla görüş mesajlaş detayları kafanda netleştir. Hayatına yeniden basla. İnşaAllah annenler destek olurlar sana.
Aslında boşanınca daha mutlu olacağımı biliyorum ama o süreç beni çok korkutuyor bi cesaret diyemiyorum nedensiz yere çok korkuyorum tekrar baba evine dönünce yasicaklarimdan korkuyorum herkez çok negatif boşanınca yatilcak kadın muamelesi gorcen diyen mi ararsın herkez asilcak rahat vermicek diyen mi mecbur bir daha evlencen diyolar eşim ve ailesi boşanırsan evlenirsen çocuğu alırız senden gerekirse seni öldürürüz diye açık açık konuşuyorlar valla artık napcagimi şaşırdım

Aslında boşanınca daha mutlu olacağımı biliyorum ama o süreç beni çok korkutuyor bi cesaret diyemiyorum nedensiz yere çok korkuyorum tekrar baba evine dönünce yasicaklarimdan korkuyorum herkez çok negatif boşanınca yatilcak kadın muamelesi gorcen diyen mi ararsın herkez asilcak rahat vermicek diyen mi mecbur bir daha evlencen diyolar eşim ve ailesi boşanırsan evlenirsen çocuğu alırız senden gerekirse seni öldürürüz diye açık açık konuşuyorlar valla artık napcagimi şaşırdım

O eşin olacak ş.siz ve ailesi anca b.k yerler. Sen bakma onlara dunya alem boşanıyo. Seni sindirmeye çalışıyolar. Sana şu abuk subuk fikirlerini söyleyenlere de kulak asma, hatta kes iletişimi. Sen milletin ne dediğine takılırsan yandın. Kulak asma kendini ve çocuğunun geleceğini dusun bacım.

Senin konunu hatirliyorum...
Korkuyorum diyordu KV ama yılbaşında tek başına tatile yurt dışına gidecekti...kendi evi vardı ama gitmiyordu...eşinize kızınca ben evlenirim yoksa diye tehdit ediyordu...aklımda kalanlar bunlar...
Vallahi kardeş esin ve KV değişmeyecek...
Sen en güzeli işini oturt sonra bırak ana kuzusu eşini ve anası beraber yaşasınlar...
Ve ses kaydı almaya bak seni tehdit ederken ilerde işine yarar...
KV Allah nasıl biloyorsa öyle yapsın çekirdek ciyltleyen çenesi kopsun😠😠😠😠

Senin konunu hatirliyorum...
Korkuyorum diyordu KV ama yılbaşında tek başına tatile yurt dışına gidecekti...kendi evi vardı ama gitmiyordu...eşinize kızınca ben evlenirim yoksa diye tehdit ediyordu...aklımda kalanlar bunlar...
Vallahi kardeş esin ve KV değişmeyecek...
Sen en güzeli işini oturt sonra bırak ana kuzusu eşini ve anası beraber yaşasınlar...
Ve ses kaydı almaya bak seni tehdit ederken ilerde işine yarar...
KV Allah nasıl biloyorsa öyle yapsın çekirdek ciyltleyen çenesi kopsun😠😠😠😠
Evet çok doğru hatirlamisiniz onlar degismicekler
Kendini ve hayatini bu kadar düşünen başka bir insan görmedim sadece kendi istedikleri onun için önemli eşim sanki hala 10 yaşında annem ne derse o modunda ama sorsanız değil öyle annesi ona kendini çok değerli hisettiriyo bir tamam annecim sen nasıl istersen anneciğim süt istayimmi annecim sürekli böyle kadın
Bir sorumluluğu var beni de geçtim oğlunun geleceğini bile düşünmüyo bana sürekli oğlum olmasa zaten bu evlilik çoktan biterdi diyo aynı şey benim içinde geçerli asla çekmezdim bu çileyi bu saaten sonra da sinsi olan ben olucam işimi düzene koycam sonrada mahkeme ye vericem herkez kendi yoluna evimi onlara bırakmak istemiyorum bunları arastiricam

Evet bende okudum görümce meselesini çok ta üzüldüm ama o daha cesareetliymis ben onum yaptığını yapamadım gerçi çocugum var belki de o yüzden hep düzelir dedim hep bi yolunu.bulcam dedim olmadı çok mutsuzum
Kimse istemez yuvasının dağılmasını. Evlendikten sonra insan hepten anlıyor boşanma kararının ne kadar zor verildiğini. Ancak 6 sene olmuş ve hiç olumlu bir değişme göstermemişler eşinle kayınvaliden. Artık yapacak bir şey kalmadı boşanmak tek çözüm diyorsan işine başlayıp bir şeyleri yoluna koymaya bak. Maaşını verme çocuğun geleceği için biriktiriyorum de dik dur. Birkaç ay kenara para atmaya çalış, sonra da davanı aç ailenin yanına git. Bak seni hatalı bulduğum tek konu ailene olanları anlatmaman. Belki de sana destek olacaklar kolayca boşanacaksın eşinle. Ses kaydı alman yasak olabilir o yüzden eşinin seni tehdit ettiğine dair mesajlasma kaydını tutabilirsin. Mesajlaşırsan mutlaka yazar tehdit edici şeyler.

Kimse istemez yuvasının dağılmasını. Evlendikten sonra insan hepten anlıyor boşanma kararının ne kadar zor verildiğini. Ancak 6 sene olmuş ve hiç olumlu bir değişme göstermemişler eşinle kayınvaliden. Artık yapacak bir şey kalmadı boşanmak tek çözüm diyorsan işine başlayıp bir şeyleri yoluna koymaya bak. Maaşını verme çocuğun geleceği için biriktiriyorum de dik dur. Birkaç ay kenara para atmaya çalış, sonra da davanı aç ailenin yanına git. Bak seni hatalı bulduğum tek konu ailene olanları anlatmaman. Belki de sana destek olacaklar kolayca boşanacaksın eşinle. Ses kaydı alman yasak olabilir o yüzden eşinin seni tehdit ettiğine dair mesajlasma kaydını tutabilirsin. Mesajlaşırsan mutlaka yazar tehdit edici şeyler.
Aileme neden anlatmadım derseniz onlar direk gelip kocamla konuşmaya çalışacaklar bu adam saygısız bu adam kendini bisi sanan kibirli birisi düzeltme anlamında hiç ise yaramaz ama boşanma aşamasında elbette yanımda olacaklar ben hep düzelir dedim hep bisiler oturur dedim çevre baskısı çocuğuma üzülmem derken bu aşamaya geldik daha ise girmeden maaşımla ne yapacağının planını yapan bir adam ne bileyim benim annemde çalışırdı maaşını evin eksiklerini alırdı bizim eksiklerimiz harcliklarimizi verirdi ama babam 1 günden 1 gün ver şu maaşı demedi bana çok acayip geliyo

Back
X