Kocam benimle ilgilenmiyor

sevgitek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2019
3.067
1.413
133
Aslında başlık konuya tam olarak uyuyor mu bilmiyorum ama gecenin bir vakti bir sürü göz yaşı döktükten sonra konuyu sizlere açmadan edemedim. Eşim ilişki sırasında beni 1 kere bile öpmedi. Müsaadenizle biraz daha detaya girmek gerekirse günün üçüncü ilişkisiydi ve benim pek gönlüm yoktu. Eşim de beni bir kere bile öpmeden bana dokunup beni hoşnut etmeye çalışmadan affedersiniz kendi işini gördü ve üstünü giyindi. Benim orgazm olma gibi bir derdim yok. Üçüncü olduğu için. Ama insan en azından bir kere olsun öpmez mi ? O böyle yapınca kendimi değersiz hissediyorum. Sadece bir obje nesne gibi hissediyorum . Kaldı ki aynı hatayı tam geçen hafta bugün de yaptı ve o zaman da bir sürü göz yaşı döktüm. Bir sürü sitem ettim. Kızdım. Ama hala aynı. Yanlış mı düşünüyorum ? Ne yapmam gerek ?

Sizde on sevişme olmadan izin vermeyin. Erkek işte. Bizim gibi düşünce yapıları yok. Erkekler olaya düz bakıyor. Çok takmayın.

Mutlaka eşinizle konuşun. Kendi içinizde de kendi muhasebenizi yapın. Daha önce nasıldı şimdi nasıl diye değerlendirin. Eğer sonradan böyle olduysa neden oldu diye hem siz düşünün hemde mutlaka bunu ona açıkca sorun. Yoksa iş daha kötü olur. Önsevişme olmadan girmeyin ilişkiye

yani anladığım kadarıyla arada olan bir durum,
3 ilişkinin 2 sinde ön sevişme olduysa 3. olmadı diye de bu kadar göz yaşı dökmek niye,
bana çok saçma geldi, bence konu fake

Normalde bi problem yok. Yani 3 ilişkinin sadece biri böyle oldu ama ben yine de kendimi kötü hissettim

yani anladığım kadarıyla arada olan bir durum,
3 ilişkinin 2 sinde ön sevişme olduysa 3. olmadı diye de bu kadar göz yaşı dökmek niye,
bana çok saçma geldi, bence konu fake
Ay niye fake olsun ya? Siz de çok meraklısınız her şeye fake demeye. Sadece birinde problem olsa da kendimi kötü hissediyorum işte. O bir ön sevişmesiz ilişki beni değersiz hissettiriyor. Çünkü insan en azından bir kere olsun öper. Bsey yapar yani

Siz öpünce ağzını mi çeviriyor? O arada siz ne yapıyorsunuz?
konu bana da fake gibi geldi. Bi değişik

Hiç değil. Dediğim gibi. Dünkü üç ilişkiden ikisi normaldi. Sadece sonuncu dediğim şekildeydi
Bende hiç öpmüyor sandım
Burada eşleri tarafından istenilmediğinden,i aylarca ilişkiye girmeyenler var. Senin ki günde uç kere giriyormul. Bi zahmet, birinde de öpmesin nolcak

Sadece birinde olduysa kafana takma. Basit şeylerle evliliğine zarar verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…