AnlasaKonuşacaksın başka yapacak bişey yok
Söylememe rağmen yapıyor bunu amaSizde on sevişme olmadan izin vermeyin. Erkek işte. Bizim gibi düşünce yapıları yok. Erkekler olaya düz bakıyor. Çok takmayın.
Normalde bi problem yok. Yani 3 ilişkinin sadece biri böyle oldu ama ben yine de kendimi kötü hissettimMutlaka eşinizle konuşun. Kendi içinizde de kendi muhasebenizi yapın. Daha önce nasıldı şimdi nasıl diye değerlendirin. Eğer sonradan böyle olduysa neden oldu diye hem siz düşünün hemde mutlaka bunu ona açıkca sorun. Yoksa iş daha kötü olur. Önsevişme olmadan girmeyin ilişkiye
Kaç yıllık evlisinizNormalde bi problem yok. Yani 3 ilişkinin sadece biri böyle oldu ama ben yine de kendimi kötü hissettim
Ay niye fake olsun ya? Siz de çok meraklısınız her şeye fake demeye. Sadece birinde problem olsa da kendimi kötü hissediyorum işte. O bir ön sevişmesiz ilişki beni değersiz hissettiriyor. Çünkü insan en azından bir kere olsun öper. Bsey yapar yaniyani anladığım kadarıyla arada olan bir durum,
3 ilişkinin 2 sinde ön sevişme olduysa 3. olmadı diye de bu kadar göz yaşı dökmek niye,
bana çok saçma geldi, bence konu fake
Bir buçukKaç yıllık evlisiniz
Hiç değil. Dediğim gibi. Dünkü üç ilişkiden ikisi normaldi. Sadece sonuncu dediğim şekildeydiHiç mi sana dokunup, öpmüyor?
Bende hiç öpmüyor sandımHiç değil. Dediğim gibi. Dünkü üç ilişkiden ikisi normaldi. Sadece sonuncu dediğim şekildeydi
Bu fake konu olayını da anlamıyorum bir türlüSiz öpünce ağzını mi çeviriyor? O arada siz ne yapıyorsunuz?
konu bana da fake gibi geldi. Bi değişik
bi yandan onu da düşünüyorum tabi. Teşekkür ederimSadece birinde olduysa kafana takma. Basit şeylerle evliliğine zarar verme
Siz put gibi durup bekliyorsunuz diye yapmamış olabilir mi? Sorunca ne diyor?Bu fake konu olayını da anlamıyorum bir türlüben ondan beklediğim için ben bsey yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?