Merhaba canlar,
Ben 6 senelik evliyim. 3 yasinda bir cocugum var. Ama her gecen gun dahada yalnizlasip dahada cok bunaliyorum bu evlilikte. Cocuk dogmadan oncede cinsel hayatimiz iyi degildi. Zoraki ite ite yalvara yalvara oluyordu oda bebek olsun diye. Hamileyken 9 ay yatmadik. Kocam yatmadi bende istemedim
Biraz dusuk yapmaktan korkuyordum. Bebek dogdu hadi lohusalik dedim. Yine 8-9 ay yatmadik. Sonra buyuk kavgalar sonucunda zorla benle beraber oldu. Kilo vermeye karar verdim dogum kilolarimi attim yinede bana ilgi gostermiyordu. Bir sene once eskortlari aradigini ortaya cikardim. Hesabimizdan 200€ cekilmisti ve hala bugune kadar inkar etsede eskort eve aldiginu dusunuyorum. Hep sorunlarla doluydu evliligimiz zaten. Tek cocuk anasi dul kalmis 7 yasindayken kocam. Esimi kocasi yerine koymus ve beni asla sevmedi bizi ayirmak icin akla gelmeyecek sinsilikler yapti. Kocam anensi beni sevmedi diye benide asla tam anlamda benimsemedi. Sirf örf ve adetten diye benden ayrılmıyor bence. Bunun üstüne bide cinsellik 0. Yeniyıldan bir ay önce iğrenç birşeye tanık oldum. Bir gece tuvalete aşağı indiğimde salonun kapısını kapalu gördüm. Ama karanlıktı birşey beni o anda dürtükledi. İçeri girdim karanlıkta yerde elbiseler var, sağa baktım orda kapalı bir laptop. Bir döndüm kapının arkasında hayvan herif çıplak saklanıyor. Dedim sen napıyorsun bütün bunlar ne demek. Bana uydurduğu yalanı duysanız... üzerim yemek kokuyordu üstümü çıkarıcaktım uyumadan sen gelince paniğe kapıldım... çok salakca değilmi? Neysd bu konu ile ilgili çok kavga ettim ertesi gün. Kafama soktum dedim boşanıcam. Tatile bile gittim ondan ayrı çocuğumla. Aradan aylar geçti bir kere yattık oda hap atarak yaptı. Ben artık çok çaresizim. Şeytana uymaktan çok korkuyorum. Ben genç ve hoş bir bayanım. Dışarda erkeklerden gördüğüm ilgiye karşı çok direniyorum. Ama evde bir kocam olupta bana ilgi göstermemesi dokunmaması beni inanın uçlara sınırlara itiyor. Bu günahsiz sabinin hatırına katlanıyorum ama bir yandanda böyle evlilik allah katında bile geçersizdir diye biliyorum. Benim gibi bu durumda olanlarla konuşmak istiyorum yada bana fikir verecek birileriyle :,(