- 25 Nisan 2019
- 125
- 3
- 11
- 32
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Tedbir nafakası 300 lira.2000 lira istedik.sanmiyorun ki alalım.ben de çalışıyorum.3500 lira gelir varSiz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız nafaka eşinizin maaşına bakıldığında en az 2500-3500 arası olmalı. Çalışıyorsanız tabi sizin maaşınıza göre de değişkenlik göstermekle birlikte çocuk için en az 2000 lira nafaka talep edin bence. Bırakın diretiyorsa diretsin, daha uzasa da her ay yine ödeyecek o 1500 tedbir nafakasını
En az 1000.1500 lira ödemesi Geek dedi.o da diyo ki ne masrafı varmış cocugunSiz eb iyisi avukat ile görüşün
Bu maaş da bir baba için nafaka çok az
İyi bir avukat ile hizaya gelir
O an öyle geeekti.bir ay öyle kalmak zorunda kaldiSen çalışıyor musun? Bu arada adam neden paylaşımlı odada kalmış evi terkedip ailesine yerleşen sen değil misin?
Hayirlisi olsun o zaman ....ama sen "Sarimanolyam " değilsen ben de hicbirsey bilmiyorum!!O an öyle geeekti.bir ay öyle kalmak zorunda kaldi
1500 TL ne diye istiyorsun ozman kendi maaşın var asil ol biraz 750 o 750 sen koy al sana 1500 .nedir bu açgözlülük anlamıyorum para için .bazı insanların gözü doymuyorBen çalışıyorum.3500 maaşım var
Hatta şöyle söyleyeyim "kuruşu kuruşuna" yaptığı hesaplar aynı.Sadece üvey baba hikayeye dahil edilmişSarimanolya sen misin?
Degilim desen de inanmam , ayni yazim tarzi , ayni hayat
İyi bari bosanma asamasina gelmissin nihayet
Cocuk buyudukce masraflari da buyuyecek ama. Okul masraflari da artacak. Her seferinde nafaka artirim davasi mi acacaksin?En az 1000.1500 lira ödemesi Geek dedi.o da diyo ki ne masrafı varmış cocugun
Sarimanolya sen misin?
Degilim desen de inanmam , ayni yazim tarzi , ayni hayat
İyi bari bosanma asamasina gelmissin nihayet
Bakıcı tutucam çocuğa.1000 lira bakıcısı olacak.oyle dusun1500 TL ne diye istiyorsun ozman kendi maaşın var asil ol biraz 750 o 750 sen koy al sana 1500 .nedir bu açgözlülük anlamıyorum para için .bazı insanların gözü doymuyor
Konuyla alakasiz oldu kusura bakmayin ama merak ettimBak okuyorum merak ettim şimdi ne yapmış ki bu kadın anlatın merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?