Kocam boşanmak istiyo

Aci_kahve_aliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2019
125
3
11
32
Kizlar sizi dinledim ve 1500 liralık icra takibi başlattım eşime tedbir nafakası için.kendim yaptım.avukat desteği almadım.neyse dosya açıldı.koxama da mesaj çektim, nafakalari dosyaya odeyeceksin bana değil dedim.hacizi duyunca panik oldu ve senden hemen boşanmak istiyorum dedi.hemen.
Şaşırdım.nafaka 500 veriuo.mass 7600 lira.hayir dedim.1500.yatin başka şehre gitsem.cocuga baksınlar diye aileme.el açamam.babamla zat n tartışmalı yüz.bir bakıcı 1000 lira.ben evladıma gurbet ellerde sıkıntıya giremem ki.son teklifi 750 lira.kabul etmedim.cocugun velayeti için savaşı az anladım.korkmuyorum.guveniuorum kendime.bir kendime güven geldi.
Sizce nafaka ne kadar olmalı 4.5 yaş için ve ne talep etmeliyim.avikata 5300 ödedim anlaşmalı olsa 2500 un yarısı 1250 olacaktı.ben 1250 den fazla odemem diyorum.geri kalan avukat parasını o odesin.karsi cikiyo.bosanmak istemiyor musun vs diyo.
Kizlâr bu süreci daha hızlı atlatmak için ne yapmaliyim

Siz çalışıyor musunuz? Eğer çalışmıyorsanız nafaka eşinizin maaşına bakıldığında en az 2500-3500 arası olmalı. Çalışıyorsanız tabi sizin maaşınıza göre de değişkenlik göstermekle birlikte çocuk için en az 2000 lira nafaka talep edin bence. Bırakın diretiyorsa diretsin, daha uzasa da her ay yine ödeyecek o 1500 tedbir nafakasını

Tehdit nafakası aylık 300 lira.bes ay ödemedi.onu verdim icraya.adam acayip bir yerde kalmış hem de paylaşımlı odada sırf aylık 200 lira eksik odeyim diye.ben ondan 2000 lira istesem boşanmaz ki.1000 lira alabilirsem iyi

Tedbir nafakası 300 lira.2000 lira istedik.sanmiyorun ki alalım.ben de çalışıyorum.3500 lira gelir var

Sen çalışıyor musun? Bu arada adam neden paylaşımlı odada kalmış evi terkedip ailesine yerleşen sen değil misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…