kocam bunu neden yapıyor?

Evet sebebini mutlaka bilmelisin, orda Saba hak veriyorum akarım mı var kokarım mı var nedir yani der insan haklısın
Evet bu beni ozguvensiz hale getiriyor.
O kadar şey geçiyor ki kafamdan o konuşurken bile neden diye düşünüyorum noldu yine nereye gitti aklın diyor.
Pattan dedim bi kere beni beğenmiyor musun artık diye. Geyige çevirdi ne oldu sen bunları dusunurmuydun falan diyip dalga geçti espiri yaptım tabi ki begeniyorsun begenmezsende umrumda değil falan dedim ukalaca o da yedi. Hiç ciddiye almadı zaten

Konu fizik değil bence,arkadaşım taş gibi,ama adam yatmıyor,aynen sızın gıbı eşiniz gibi yapıyor eşi,bence sizi aldatmıyor,ama bence yapacak bişeyın yok,hetkesın isteklerı aynı değil,zevkleri aynı değil,ama burda okuduğum kadarı ile kadınlar mecbur tutuyor,eşiyim yapmak zorunda gbı,

Tabiki sonuçta
Aynen.olay fizik değil .ben kendimce hamilelikte yaklasmamanin geçen zamn içinde unutturdugunu düşündüm.bide erkekler eşi anne olunca değişik algılıyor.o anne sanki yapılmaz gibi.zamanla geçer sanirim

Doğumdan sonra benim esimde de sogukluk olmustu 4 ay hiç yanaşmadı.aynı sizin gibi kendini yedim durdum yok kilo mu aldım yok cirkinim ondan mı diye.soruyodum sebep yok deniliyordu( mesela gögüslerime dokunmazdi oglum emiyo derdi nasil bir ruh hali anlamazdim zamanla geçti)iz kendinizi suçlamayin geçici bir dönem bence üstüne düşmeyin duş al giyin kusan otur yanına beklenti içine girme o gelsin sana.

Bizde bi kopukluk vardı zaten dogumla iyice koptu. Yani eskiden çok problem edilecek bir durum yoktu da şimdi ile birleşince geçmişte de sorun varmış diyorum

Evet bu beni ozguvensiz hale getiriyor.
O kadar şey geçiyor ki kafamdan o konuşurken bile neden diye düşünüyorum noldu yine nereye gitti aklın diyor.
Pattan dedim bi kere beni beğenmiyor musun artık diye. Geyige çevirdi ne oldu sen bunları dusunurmuydun falan diyip dalga geçti espiri yaptım tabi ki begeniyorsun begenmezsende umrumda değil falan dedim ukalaca o da yedi. Hiç ciddiye almadı zaten

Tavsiyem bir daha şaka ya da ciddi beni beğenmiyor musun olayına girme

Altından erken boşalma falan çıkacak gibi bence

Bizde bi kopukluk vardı zaten dogumla iyice koptu. Yani eskiden çok problem edilecek bir durum yoktu da şimdi ile birleşince geçmişte de sorun varmış diyorum

Hamilelikte ister istemez birliktelik azalıyor erkekte acaba çocuğa zarar verir miyim korkusu başlıyor ve soğukluk giriyor.bu boşluğu erkek kendi tatmin ederek doldurduğu için alışkanlık oluyo o dönem.siz dediğim gibi kişisel bakiminizi yapın istemem yan cebime koy modunda olun.aldatma gibi şeyleri de düsünmeyin yipranmayin çoğu kadın bu sürecten geçiyor geçecek inşallah

valla bence açık açık konuş @sacmasapannickli. bu taktikle halledilir durmuyor. eğer bir sorunu ya da alışkanlığı varsa düzeltmesi için zaman ver. evliliğin temeli cinsellik.
eğer senin bu ihtiyacını karşılamamaya devam ederse başka yollara başvuracağını söyle.
ki daha kaç yıl ev arkadaşı olmaya devam edebileceksin?

Hamilelikte ister istemez birliktelik azalıyor erkekte acaba çocuğa zarar verir miyim korkusu başlıyor ve soğukluk giriyor.bu boşluğu erkek kendi tatmin ederek doldurduğu için alışkanlık oluyo o dönem.siz dediğim gibi kişisel bakiminizi yapın istemem yan cebime koy modunda olun.aldatma gibi şeyleri de düsünmeyin yipranmayin çoğu kadın bu sürecten geçiyor geçecek inşallah

Umarim öyledir. Teşekkürler

valla bence açık açık konuş @sacmasapannickli. bu taktikle halledilir durmuyor. eğer bir sorunu ya da alışkanlığı varsa düzeltmesi için zaman ver. evliliğin temeli cinsellik.
eğer senin bu ihtiyacını karşılamamaya devam ederse başka yollara başvuracağını söyle.
ki daha kaç yıl ev arkadaşı olmaya devam edebileceksin?

Bi iki kere ima ettim işte herşey omu diyor.
Bende açıklama yapmadım herşey o değil diye. Konuşmuyor işte benimle tamam der en fazla konu uzamasın diye. Yani ben sorunu cozsem bile sorun neden kaynaklı bunu bulamayacagim gibi duruyor

Öyleyse bunu bana anlatması gerekir ama o tabi ki anlatmaz. Ayıp bu konular cizzz konuşulmaz. Ona göre
Zaten ne sen sorabilirsin ne o anlatabilir, açık vermesi falan lazim.

Belki saglik sorunları vardir, bebekten seni kiskanmistir. Bunlari da dusundum tabi. Hersey olabilir, sen izlemede kal.

Bi iki kere ima ettim işte herşey omu diyor.
Bende açıklama yapmadım herşey o değil diye. Konuşmuyor işte benimle tamam der en fazla konu uzamasın diye. Yani ben sorunu cozsem bile sorun neden kaynaklı bunu bulamayacagim gibi duruyor
ima etme işte açık konuş. sonuçlarını anlat. sen onun kankası değilsin, karısısın, elbette cinsel yaşam önemli.
senin tavrın da umursamaz ise kocan söylediklerini ciddiye almıyordur. önce sen durumun vehametini farket, kocana da dank ettir.
yoksa böyle iş uzar çözüm bulamazsın. kendini yersin.

Adam cocugu nasil yapabilmis hayret ettim.
Sizle de birlikte olmadigina gore ben de aldatma olasiligi yuksek diye dusundum.

ima etme işte açık konuş. sonuçlarını anlat. sen onun kankası değilsin, karısısın, elbette cinsel yaşam önemli.
senin tavrın da umursamaz ise kocan söylediklerini ciddiye almıyordur. önce sen durumun vehametini farket, kocana da dank ettir.
yoksa böyle iş uzar çözüm bulamazsın. kendini yersin.

Bi süre daha umursamadan davranıp sessiz kalacağım. Hiç bir gelisme göstermese konuşacağım . Ne konuşacağım onu da bilmiyorum ya hoş

Back
X