• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam bunu neden yapıyor?

Diyeceksin ki o kadar şey içinden bunu mu çektin. Sürekli gittiği bir hamam var orayı da arastirayim ben öyleyse. Gerçi bilmiyorum bu nasıl bir araştırma olmalı ne çıkartirim. .
eve gelme saatleri çok düzensiz
mesela bugün 4 de geldi 9 da gitti . 9 da çocuğu uyutuyorum çünkü ben. 12 gibi de geri gelir. Bazen uyuyorum kontrol etmiyorum işyerinde mi diye. Ama cesaret edermi bilmiyorum çünkü canım sıkıldıkça kamerayi actigimi biliyor.
Ara sıra arkadaşları ile de takılıyor tabi ki belki o zamanlarda bir şey yapıyor olabilir
Sürekli derken ne sıklıkla gidiyor? Hamam hangi semtte adını vs biliyor musun?
Nereye gidiyor bir fikrin var mı? Kimi iş çıkışı belli bir arkadaş gurubu olur onlarla takılır sürekli ama öyle bir çevresi yoksa durum sıkıntı olabilir. İşyerinde bir şey yapmaya kesinlikle cesaret edemez. Öğrenmeniz gereken nereye gidiyor kiminle gidiyor. Arkadaşları varsa içiniz rahat olsun çünkü kalkıp onlarla böyle yerlere gitmez türkiyedeki gizli gaylerin yaptıklarının çoğu kendiyle Llahtan başka kimse bilmez.
Bizde zamanında arkadaşın nişanlısından şüphelenip çarşaf gidip takip etmiştik. Elit adam kahvehaneye gidiyormuş meğer :) içinizi ferah tutun siz bunlar uzak ihtimaller

Sürekli derken ne sıklıkla gidiyor? Hamam hangi semtte adını vs biliyor musun?
Nereye gidiyor bir fikrin var mı? Kimi iş çıkışı belli bir arkadaş gurubu olur onlarla takılır sürekli ama öyle bir çevresi yoksa durum sıkıntı olabilir. İşyerinde bir şey yapmaya kesinlikle cesaret edemez. Öğrenmeniz gereken nereye gidiyor kiminle gidiyor. Arkadaşları varsa içiniz rahat olsun çünkü kalkıp onlarla böyle yerlere gitmez türkiyedeki gizli gaylerin yaptıklarının çoğu kendiyle Llahtan başka kimse bilmez.
Bizde zamanında arkadaşın nişanlısından şüphelenip çarşaf gidip takip etmiştik. Elit adam kahvehaneye gidiyormuş meğer :) içinizi ferah tutun siz bunlar uzak ihtimaller
En sık ayda 1 en uzun 2 ay da bir gider. Hatta en son kuzenimle gitti kuzenim girmemiş arabada beklemis. Tek gidiyor hamamin adını biliyorum yerini de

Hangi yaşadıklarınız mesela?

Burda açık açık dökmek yanlış anlasilacak öncelikle Özür diliyorum özel mesaj atacaktim vaz geçtim belki biri bu tezimi çürütür ya da aynı durumu yaşayan biri varsa ışık olur.

Opusmekten hiç hoşlanmiyor mesela. Evet opusuyoruz ama sanki Öpüşmek on sevisme olmak zorunda diye.

Kaslarının bir kısmını alıyor ama aldığı belli olmuyor. Yani bu tek başına garip değil aslında bir çok erkek alıyor diye mesele etmemiştim.

Aynada çok vakit harcar iki tutam saçı var bi ileri atar bir geri. Ama bunu hep yapmaz canı sıkılıyor saciyla uğraşıyor diyordum. Ve aslan burcu olduğu için burcunun özelliklerine veriyordum.

Cinsellikle ilgili konuları konuşmayı sevmez. Ayipmis gibi benimle bile..
Sanırım açık vermek istemiyor ya da benimle konuşmayı sevmiyor.

Hamama gidiyor. Telefonu asla kapalı olmaz. Onun için açık olması çok önemlidir. Telefon çekmiyor doye tatili yarıda kesip dondugumuzu bilirim. Yalnızca hamam da kapatıyor telefonu. Soyundugu için bunu da normal karşılıyordum. Ama bu kadar onemliyse Hamama da gitmek istemeyebilirdi.

Bugüne kadar acaba mi dedim ama bu kadar üstünde durmadım.

Şimdi neden bu kadar gayin olduğu bir yerde yaşıyoruz bunu bile sorgulamaya başladım.

Gittiği hamami internette gay hamam yazdigimda bir sitede buldum ama otomatik mi çıktı anlayamadım hani bazen aradığın şey olmasada atıyor ya siteye..

Bunlar tesadüf evham kuruntu da olabilir.
bilmiyorum kafam çok karıştı. İnsan konduramaz ya belki de konduramadim

En sık ayda 1 en uzun 2 ay da bir gider. Hatta en son kuzenimle gitti kuzenim girmemiş arabada beklemis. Tek gidiyor hamamin adını biliyorum yerini de
Öyle bir yer olsa kuzeninizle gitmeye cesaret edemezdi sanırım. Kuzeniniz niye gitmemiş? Bazıları hamamda nefes alamaz tiksinir öyle bir şey mi yoksa başka bir şey olabilir mi?
Açıkçası benim şüphem geçti kuzenle gittiğini öğrenince ama siz bir yolunu bulup araştıradabilirsiniz isterseniz.
Bu arada siz mi başka bir arkadaş mı hatırlamıyorum biri sormuştu gaylere nerde rastladığını. Ben bildiğimi söyliyim beylikdüzü avcılar bağcılar tarlabaşı cihangir bunlar benim en çok gördüklerim ve duyduklarım. Bende böyle bir fobi olduğu için zamanında sevgilimden şüphelenip baya gaylar hakkında araştırma yapmıştım halada içimde acaba var. Üstelik sağlam delillerim vardı benim

Öyle bir yer olsa kuzeninizle gitmeye cesaret edemezdi sanırım. Kuzeniniz niye gitmemiş? Bazıları hamamda nefes alamaz tiksinir öyle bir şey mi yoksa başka bir şey olabilir mi?
Açıkçası benim şüphem geçti kuzenle gittiğini öğrenince ama siz bir yolunu bulup araştıradabilirsiniz isterseniz.
Bu arada siz mi başka bir arkadaş mı hatırlamıyorum biri sormuştu gaylere nerde rastladığını. Ben bildiğimi söyliyim beylikdüzü avcılar bağcılar tarlabaşı cihangir bunlar benim en çok gördüklerim ve duyduklarım. Bende böyle bir fobi olduğu için zamanında sevgilimden şüphelenip baya gaylar hakkında araştırma yapmıştım halada içimde acaba var. Üstelik sağlam delillerim vardı benim

Hamama gitmek istemiş eşim hasta olacak gibiymis hamam iyi gelir diye . Her zaman gittiği hamam x semtte ama y semte gitmişler hamam kapalı. Sonra x semte gitmişler sadece eşim girmiş.

Belki orada kuzenim Hamama girmeyecrgini söyledi oda böylelikle rahatça x sentteki ne gidebilir.

Ve neden başta x semte her zaman gittiği yere gitmedi de başka semttekine gitti.
o zaman da sordum bunu öylesine.
Öyle denk geldi demişti.

Burda açık açık dökmek yanlış anlasilacak öncelikle Özür diliyorum özel mesaj atacaktim vaz geçtim belki biri bu tezimi çürütür ya da aynı durumu yaşayan biri varsa ışık olur.

Opusmekten hiç hoşlanmiyor mesela. Evet opusuyoruz ama sanki Öpüşmek on sevisme olmak zorunda diye.

Kaslarının bir kısmını alıyor ama aldığı belli olmuyor. Yani bu tek başına garip değil aslında bir çok erkek alıyor diye mesele etmemiştim.

Aynada çok vakit harcar iki tutam saçı var bi ileri atar bir geri. Ama bunu hep yapmaz canı sıkılıyor saciyla uğraşıyor diyordum. Ve aslan burcu olduğu için burcunun özelliklerine veriyordum.

Cinsellikle ilgili konuları konuşmayı sevmez. Ayipmis gibi benimle bile..
Sanırım açık vermek istemiyor ya da benimle konuşmayı sevmiyor.

Hamama gidiyor. Telefonu asla kapalı olmaz. Onun için açık olması çok önemlidir. Telefon çekmiyor doye tatili yarıda kesip dondugumuzu bilirim. Yalnızca hamam da kapatıyor telefonu. Soyundugu için bunu da normal karşılıyordum. Ama bu kadar onemliyse Hamama da gitmek istemeyebilirdi.

Bugüne kadar acaba mi dedim ama bu kadar üstünde durmadım.

Şimdi neden bu kadar gayin olduğu bir yerde yaşıyoruz bunu bile sorgulamaya başladım.

Gittiği hamami internette gay hamam yazdigimda bir sitede buldum ama otomatik mi çıktı anlayamadım hani bazen aradığın şey olmasada atıyor ya siteye..

Bunlar tesadüf evham kuruntu da olabilir.
bilmiyorum kafam çok karıştı. İnsan konduramaz ya belki de konduramadim
Yanlış anlaşılıcak bir durum yok bence. Burda birbirimizin derdine derman olmaya çalışıyoruz.
Bazı erkekler bakımlı olmayı sever bu kaşlarını almasıyla manikürle ağdayla belli olmaz koay kolay. Gay olmayan adamı gay yerine koyabiliriz. Gayliğinde çeşitleri var hatta gaylikle sınırlandıramayız. Bazıları biseksüel oluyor bazıları kadın çamaşırları kadın kıyafetleri giymekten zevk alıyor bazıları aşırı erkek görünüp kendini kamufle ediyor.

Telefon konusuna geliyim. İşle ilgili aramalar mı oluyor yoksa başka şüphelendiğin şey var mı telefonla ilgili? Hamamda bir birbuçuk saatliğine rahatlamak uzaklaşmak içinde kapatıyor olabilir.

Birde şu ihtimal geldi aklıma. Obsesif bozuklukta okadar vicdanlı oluyorlar ki bazıları için cinselliği yaşamak konuşmak öpüşmek onlarda çok büyük günah işlemiş hissi yaratıyor. Sizce olabilir mi böyle bir şey.
  • Kirlenme ya da kir korkusu
  • Eşyaları sıralama ve simetrik yapma
  • Kendine ya da başkasına zarar veren agresif ya da korkutucu düşünceler
  • Agresifliği, seksüel ya da dini konuları da içeren istenmeyen düşünceler
Obsesyon işaretleri ve semptomlardan bazıları şunlardır:

• Elleri titreterek ya da diğer kişilerin dokunduğu şeylere dokunarak ortaya çıkan kirlenme korkusu
  • Kapıyı kilitleyip kilitlemediği ya da ütünün fişini çekip çekmediği konusunda şüphelenmeler
  • Eşyalar düzgün bir şekilde sıralanmadığında strese girme
  • Kendine ya da başkasına zarar verme kanısı
  • Müstehcen düşüncelerle yaygara çıkarma ve uygunsuz davranışlar
  • Elleri titretme gibi obsesif davranışlardan kaçınmaya çalışma
  • Zihinde hoşa gitmeyecek seksüel imgeler canlandırm

Dün evde degildim. Eşim de değildi aradım eve gitmiş Sebep, çok terlemis duş alıp çıkacakmis. Ben ne zaman evden gitsem gün içinde uğruyor eve. Çünkü evde masturbasyon yapıyor. Eve geldim resmen belliydi evde bu işi yine yaptığı bu kısım için detaya girmeyecegim. Bu ilk kez olmuyor sürekli yapıyor bunu bir kere kavga ettik o zamanlar cinsel hayatımız bugunden iyiydi buna ragmen Kavga esnasında konu nasıl geldiyse salakca bir şekilde bana ^surekli benden kaciyorsun evli adamım masturbasyon yapıyorum ^ demişti. Oysa ben ondan kacmiyordum. Sonra izah etmiştim ondan kacmadigimi burda nedense beni suçladı sevişmek istediğinde sevisiyoruz 5 yıllık evliyim 1 kere reddettim. O beni defalarca reddetti. Eğer seviseceksek bunu anlıyor ben yaklaşınca ^erken kalkcam, yorgunum^ gibi bahaneleri önden söyler bende böyle yapınca yaklaşmam birseyde demem problem etmem. Reddetmeleri bu şekilde.
Çocuk 10 aylık. 3 aydır hiç sevişmedik. Doğumdan bu yana 7 kere sevistik. Ara ara opusuyoruz ama çok kısa. Opusmeler de hep o evden çıkmadan. Sanki gider ayak öpüyor ki onu yatağa atmayayim diye. İşi çok yorucu bu yüzden anlayış gosteriyordum ama masturbasyon yaparkende enerji sarfediyor.Bu bağımlılık mi oldu acaba ? Kalk doktora gidelim demek şurda dursun sen bunu yapıyorsun bile diyemeyebilirim. Geçen duş aldım oda da giyinmedim bilerek. Neden burda giyinmiyorsun dedi. Cekindim birden dedim. Tepkisini merak ettim. Sanki beni ellemiyor diye uzaklasmisim hissi bırakmak istedim. Bi iki gün sonra demekki bunu mesele etmiş ki makinaya bulaşık yerlestirirken bana neden yanımda soyunmuyorsun sen diye sordu konusu geçmediği halde. Konuyu orada acacaktim fırsatım olmadı sen neden bana yaklasmiyorsun diyerek.
Ve yine geçenlerde bana çocuğu annene bırak kafayı cekelim eski günlerdeki gibi gezelim dedi.kabul ettim. Bırakacaktim işi çıktı yine. Akşam eve geldi nasıl telafi ediceksin bugünü dedim ki hazırlanmıştım onun için sevisecektik ^hic bana dokunma belim çok ağrıyor ^ dedi.
Yani bir kez daha reddedildim. Yine bozulmamis gibi yaptım hatta sanki derdim bu değilmiş gibi evet benimde ağrım var erken yatacagim dedim.
Neyse yani kisaca bi öyle davranıyor bir böyle.
İş ortamında 9 kamera var istediğim an cepten canlı görebiliyorum. Beni aldattigini sanmıyorum tabi yine de belli olmaz da bu aldatma değil de masturbasyon merakimi ergen gibi nedir? Benim zoruma gitti artık cirkinmiyim pismiyim diye sürekli kendimi yoklar oldum. Benden kaçıyor resmen. Ne yapmam gerekir konuşmak diyorsanız nasıl bi konuşma yapmalıyım onu rencide etmekte istemiyorum zorla benimle yatmasini da.
Bence ciddi bir sıkıntı var hem sizi reddediyor hem sizi suçlayıp bastırmaya çalışıyor...hemde eve gelip mast. Yapıyor

Yanlış anlaşılıcak bir durum yok bence. Burda birbirimizin derdine derman olmaya çalışıyoruz.
Bazı erkekler bakımlı olmayı sever bu kaşlarını almasıyla manikürle ağdayla belli olmaz koay kolay. Gay olmayan adamı gay yerine koyabiliriz. Gayliğinde çeşitleri var hatta gaylikle sınırlandıramayız. Bazıları biseksüel oluyor bazıları kadın çamaşırları kadın kıyafetleri giymekten zevk alıyor bazıları aşırı erkek görünüp kendini kamufle ediyor.

Telefon konusuna geliyim. İşle ilgili aramalar mı oluyor yoksa başka şüphelendiğin şey var mı telefonla ilgili? Hamamda bir birbuçuk saatliğine rahatlamak uzaklaşmak içinde kapatıyor olabilir.

Birde şu ihtimal geldi aklıma. Obsesif bozuklukta okadar vicdanlı oluyorlar ki bazıları için cinselliği yaşamak konuşmak öpüşmek onlarda çok büyük günah işlemiş hissi yaratıyor. Sizce olabilir mi böyle bir şey.
  • Kirlenme ya da kir korkusu
  • Eşyaları sıralama ve simetrik yapma
  • Kendine ya da başkasına zarar veren agresif ya da korkutucu düşünceler
  • Agresifliği, seksüel ya da dini konuları da içeren istenmeyen düşünceler
Obsesyon işaretleri ve semptomlardan bazıları şunlardır:

• Elleri titreterek ya da diğer kişilerin dokunduğu şeylere dokunarak ortaya çıkan kirlenme korkusu
  • Kapıyı kilitleyip kilitlemediği ya da ütünün fişini çekip çekmediği konusunda şüphelenmeler
  • Eşyalar düzgün bir şekilde sıralanmadığında strese girme
  • Kendine ya da başkasına zarar verme kanısı
  • Müstehcen düşüncelerle yaygara çıkarma ve uygunsuz davranışlar
  • Elleri titretme gibi obsesif davranışlardan kaçınmaya çalışma
  • Zihinde hoşa gitmeyecek seksüel imgeler canlandırm
Obsesifleri biliyorum Hayır drgil.
Bir kere pijama aldım kendime seksi falan değil şirin bir şey. Çok beğendi al bana da bundan dedi . Güldüm giyecek misin dedim. Senin için giyerim dedi kim görecek evde . Ben istemedim ki giymeni ama alırım tamam dedim. Hoşuna gider sandım alma o zaman tamam dedi. O zaman üstüne düşmedim sen diyince aklıma geldi bu olay bunu da yazayım dedim. Ama öyle camasirlarimi giyme falan öyle şeyler yok hatta kotu yeni yikadigim da dar gelir giymez küçük geliyor der kaldırır. Açılır o birazdan derim ib.e gibi oluyor der.

siz burda sıkıntılarınızı yine yazın ama öncelikle bu konuyla ilgili bir uzmandan yüz yüze yardım almalısınız, eşiniz gelecek olsa da olmasa da.
Evet sandığım dan daha büyük bir sorun olur. Belki gay değil ama meyilli de olabilir bilemiyorum bu durumu sakata atmayacagim randevu alıp gidicem her hangi bir psikologa gitsem yardimci olur mu ? Yoksa sadece uzmanlığı bu konu da olan kişilere mi gitmeliyim

Obsesifleri biliyorum Hayır drgil.
Bir kere pijama aldım kendime seksi falan değil şirin bir şey. Çok beğendi al bana da bundan dedi . Güldüm giyecek misin dedim. Senin için giyerim dedi kim görecek evde . Ben istemedim ki giymeni ama alırım tamam dedim. Hoşuna gider sandım alma o zaman tamam dedi. O zaman üstüne düşmedim sen diyince aklıma geldi bu olay bunu da yazayım dedim. Ama öyle camasirlarimi giyme falan öyle şeyler yok hatta kotu yeni yikadigim da dar gelir giymez küçük geliyor der kaldırır. Açılır o birazdan derim ib.e gibi oluyor der.
Külottan aklına ib.eliğin gelmesi... Belki sadece farklı bir mizah anlayışı vardır. Aklıma başka ihtimallerde geliyor ama aklınızı bulandırmak istemem. Gaylik şüphesi için daha sağlam şeyler lazım. Oda çok mahrem şeyler sizin keşfedebileceğin şeyler. Bu şüphe insanı yer bitirir kendimden biliyorum. Bir uzmanla konuşmalısınız. Ama onlarda görmeden bir şey söylemezler bu konuda sizin beraberlik hayatınızla ilgili yardımcı olurlar. Mesaj gönderebilirsem size özelden yazıcam birazdan

Erkekler eşleri anne olunca bi kutsallaştırma gibi bişey oluyor kutsallık ve şehvet bi arada olmayacağı için suçluluk duygusu ile kaçıyolar bence oğlumu iki ay emzirdim o sure zarfında dokunmaktan itinayla kaçtı bende artık beğenmediğini düşünüp üzülmüştüm

Erkekler eşleri anne olunca bi kutsallaştırma gibi bişey oluyor kutsallık ve şehvet bi arada olmayacağı için suçluluk duygusu ile kaçıyolar bence oğlumu iki ay emzirdim o sure zarfında dokunmaktan itinayla kaçtı bende artık beğenmediğini düşünüp üzülmüştüm

Sonra kendiliğinden geçti mi diyeceksin

Bu bariz kaçış ama . Kendimi sapık gibi hissediyorum sanki irzina gecicem de kaciyor

Bekarken her fırsatı değerlendirmeye çalışan bu adamlara evlenince noluyo çok merak ediyorum hayır yemekleri de ben yapıyorum şap map da yok içinde. Yorgunluksa uykusuzluksa bekarken şimdikinden kat Kat fazla idi. Sanırım her gün kebap yenmiyor olayı bu. Sen boşuna kendinde sorun arama bence bir yerden sonra alışkanlık vs artık eski libido kalmıyor ama işten eve kadar masturbasyon için üşenmeyip gitmesi hakkaten ilginç
Nasıl olsa hep yanımda artık diye düşünüyorlar çünkü her fırsatı değerlendirmeye çabalamalarına gerek kalmıyor

Back
X