- 13 Mayıs 2016
- 141
- 141
- 18
- Konu Sahibi acilaricinde
Sürekli derken ne sıklıkla gidiyor? Hamam hangi semtte adını vs biliyor musun?Diyeceksin ki o kadar şey içinden bunu mu çektin. Sürekli gittiği bir hamam var orayı da arastirayim ben öyleyse. Gerçi bilmiyorum bu nasıl bir araştırma olmalı ne çıkartirim. .
eve gelme saatleri çok düzensiz
mesela bugün 4 de geldi 9 da gitti . 9 da çocuğu uyutuyorum çünkü ben. 12 gibi de geri gelir. Bazen uyuyorum kontrol etmiyorum işyerinde mi diye. Ama cesaret edermi bilmiyorum çünkü canım sıkıldıkça kamerayi actigimi biliyor.
Ara sıra arkadaşları ile de takılıyor tabi ki belki o zamanlarda bir şey yapıyor olabilir
Nereye gidiyor bir fikrin var mı? Kimi iş çıkışı belli bir arkadaş gurubu olur onlarla takılır sürekli ama öyle bir çevresi yoksa durum sıkıntı olabilir. İşyerinde bir şey yapmaya kesinlikle cesaret edemez. Öğrenmeniz gereken nereye gidiyor kiminle gidiyor. Arkadaşları varsa içiniz rahat olsun çünkü kalkıp onlarla böyle yerlere gitmez türkiyedeki gizli gaylerin yaptıklarının çoğu kendiyle Llahtan başka kimse bilmez.
Bizde zamanında arkadaşın nişanlısından şüphelenip çarşaf gidip takip etmiştik. Elit adam kahvehaneye gidiyormuş meğer :) içinizi ferah tutun siz bunlar uzak ihtimaller