kocam bunu neden yapıyor?

Mesajlarinizda hep bu ozguvensizlik sezdim.
Emin olun ki , fiziginizle ilgili değildir bu durum. Kendinizi salmamissiniz ki , doğal değişimler yasamissiniz.
Siz bunu söyledikçe , öyle değilse bile öyle görecektir.

Evlilik belli bir zamandan sonra zaman zaman düşüş yaşayabiliyor.
Bu dönemde canlı tutmak için farklı heyecanlar, sürprizler yaşatilabilir.
Bunun dışında ise yarayan başka bir şey yok.

Tabi bir defa sikayet etmeden, dertlestikten sonra.

Siz odada giyinmemekle gizem olusturdugunuzu ve belki de tepkinizi gosterdiginizi sanırsınız o da ondan kactiginizi düşünür. Aranıza uçurum düşer zaman geçtikçe.
Buna gerek yok.

M. konusunu konuşmayın derim. Zamana bırakın. Bu sürece de yatak odanızı tamir ermek için uğraşın.
Konuşmak onu da incitecektir sizi de.

Mesajlarinizda hep bu ozguvensizlik sezdim.
Emin olun ki , fiziginizle ilgili değildir bu durum. Kendinizi salmamissiniz ki , doğal değişimler yasamissiniz.
Siz bunu söyledikçe , öyle değilse bile öyle görecektir.

Evlilik belli bir zamandan sonra zaman zaman düşüş yaşayabiliyor.
Bu dönemde canlı tutmak için farklı heyecanlar, sürprizler yaşatilabilir.
Bunun dışında ise yarayan başka bir şey yok.

Tabi bir defa sikayet etmeden, dertlestikten sonra.

Siz odada giyinmemekle gizem olusturdugunuzu ve belki de tepkinizi gosterdiginizi sanırsınız o da ondan kactiginizi düşünür. Aranıza uçurum düşer zaman geçtikçe.
Buna gerek yok.

M. konusunu konuşmayın derim. Zamana bırakın. Bu sürece de yatak odanızı tamir ermek için uğraşın.
Konuşmak onu da incitecektir sizi de.

O konuyu konuşmayı düşünmüyorum şuan evet rencide etmek istemem.

Bana güvensizlik geldi evet sürekli bu konuyu düşünüp acaba yetemiyormuyum memnun etmiyor muyum düşüncesine girdim ve kendi isteklerim tamamen arkada kaldı.

Ben onun herşeyin farkında olduğunu düşünüyorum. Şuan her yolu denedigimi de anlıyor ama nedense sadece seyrediyor.

Onun bu bencil davranisindan dolayi sürekli kafamın oldu olmasi da artık beni sıktı. Düşünmek istemeden yine düşünüyorum.

Aramızda küsluk kırgınlıkta yok hatta dün eve gelirken bana çiçek almış gelmiş. Bu da aslında durumun farkında beni kirdigini bilip yaptığı bir davranış ben böyle düşünüyorum ama çiçek alma sebebi de içinden gelmesi olarak söylüyor.

O konuyu konuşmayı düşünmüyorum şuan evet rencide etmek istemem.

Bana güvensizlik geldi evet sürekli bu konuyu düşünüp acaba yetemiyormuyum memnun etmiyor muyum düşüncesine girdim ve kendi isteklerim tamamen arkada kaldı.

Ben onun herşeyin farkında olduğunu düşünüyorum. Şuan her yolu denedigimi de anlıyor ama nedense sadece seyrediyor.

Onun bu bencil davranisindan dolayi sürekli kafamın oldu olmasi da artık beni sıktı. Düşünmek istemeden yine düşünüyorum.

Aramızda küsluk kırgınlıkta yok hatta dün eve gelirken bana çiçek almış gelmiş. Bu da aslında durumun farkında beni kirdigini bilip yaptığı bir davranış ben böyle düşünüyorum ama çiçek alma sebebi de içinden gelmesi olarak söylüyor.

Başka konulara yönelseniz ?Elimde değil diyorsunuz ama zorlamalisiniz. Emin olun ki negatif duygularinizi , enerji dusuklugunuzu hissediyordur.

Istisnasız bir durumdur ; çiftlerden biri çabalıyorsa , diğeri kendinde boncuk arar. Kabahatini susar, nasılsa karşı taraf kendinde arıyor sıkıntıyı. Ee üstüme de düşüyor. Dur köşeden izleyeyim egom kabarsin diye düşünüyorlar.

Çiçeği neden aldığını mi sordunuz ?

Başka konulara yönelseniz ?Elimde değil diyorsunuz ama zorlamalisiniz. Emin olun ki negatif duygularinizi , enerji dusuklugunuzu hissediyordur.

Istisnasız bir durumdur ; çiftlerden biri çabalıyorsa , diğeri kendinde boncuk arar. Kabahatini susar, nasılsa karşı taraf kendinde arıyor sıkıntıyı. Ee üstüme de düşüyor. Dur köşeden izleyeyim egom kabarsin diye düşünüyorlar.

Çiçeği neden aldığını mi sordunuz ?

Hayır tabi ki neden aldin diye sormadım kendisi içimden geldi sana çiçek aldım dedi.

Biraz öyle oldu kendi ugrassin dursun ben keyifle izleyeyim gibi ..

Bu yüzden bi kaç gündür kayıtsız kalıyorum birsey demiyorum

Kendi kadınlığınızı sorguluyorsunuz da neden onu sorgulamıyorsunuz. Neden bu kadar kaçıyor bariz bi şekilde. Bi başkasıyşa ilişkisi falan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Daha çok psikolojik bi problemi var gibi. Acaba bi tatile falan mı çıksanız beraber

kocanız klasik p.. bağımlısı.
önünü almazsanız b.kunu çıkarır.
gerekirse boşanmakla tehdit edin.
madem size ihtiyacı yok....

Kendi kadınlığınızı sorguluyorsunuz da neden onu sorgulamıyorsunuz. Neden bu kadar kaçıyor bariz bi şekilde. Bi başkasıyşa ilişkisi falan olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Daha çok psikolojik bi problemi var gibi. Acaba bi tatile falan mı çıksanız beraber

Rezervasyonumuz var o zamana kadar bekler gitmez başka bi yere.

Sen diyince şu geldi aklıma
arkadasiylaydi telefon da konuştuk kapattık. Telefon yanlışıkla beni geri aradı o esnada arkadaşına şu islerimi bir ayarliyim tatile gidicem çok yoruldum. İst. Dişi herhangi bir yer . Gidip sadece yatıp uyicam. Arkadaşı kimle tek mi diyor . Kimseyle diyor benim ki. Ne karımı ne de başkasını istemiyorum tek gidicem aksama kadar yaticam kafa dinlicem 2 gün olsa yine yeter dedi.
benim de haberim yok bu konuşmadan sanıyor
bi iki gün sonra dedim ki sende bende çok yorulduk kısa bir tatil yapsak. Sadece kafa dinlemek dinlenmek için dedim.
Benim de öyle bi planım var gidelim iki oda tutariz sen çocukla ben tek dedi.

Orda bile bi kaçma. Yalnızlık. .

arkadasiylaydi telefon da konuştuk kapattık. Telefon yanlışıkla beni geri aradı o esnada arkadaşına şu islerimi bir ayarliyim tatile gidicem çok yoruldum. İst. Dişi herhangi bir yer . Gidip sadece yatıp uyicam. Arkadaşı kimle tek mi diyor . Kimseyle diyor benim ki. Ne karımı ne de başkasını istemiyorum tek gidicem aksama kadar yaticam kafa dinlicem 2 gün olsa yine yeter dedi.
bi iki gün sonra dedim ki sende bende çok yorulduk kısa bir tatil yapsak. Sadece kafa dinlemek dinlenmek için dedim.

Canım ayrıl bundan yaa, bundan sana ne koca olur ne başka birşey.. Nasıl bir evlilik hayatı bu.. Seni yanında görmeye bu kadar mı tahammülü yok, inan böyle çok daha fazla yıpranacaksın.. Dün de yazmıştım, bir başkası olduğunu hayatında düşünmüyorum, ama hiçbir kadın bu şekilde muamele görmeyi hak etmez ya, bırak gitsin.. Sen de gözünün önüne bak..

Şu kısmı sana hiç şühpe uyandırıcı gelmedi mi ??

Arkadaşı kimle tek mi diyor . Kimseyle diyor benim ki. Ne karımı ne de başkasını istemiyorum tek gidicem aksama kadar yaticam kafa dinlicem 2 gün olsa yine yeter dedi.

Evli bir adama arkadaşı niye kimle diye sorar ?? Evli adam da ne eşim ne de başkasını istemiyorum diye niye cevap verir??
Bana bu kısmı çok düşündürücü geldi ..

Nedir senin aklında uyanan?

Ben senin yerinde olsam, demek ki kocam kaçamak yapan bir adam ki arkadaşı ''kimle'' diye sorabiliyor, eşim de ne karım ne de başkası diye cevap veriyor diye düşünürdüm ..
Bana göre şu cümle gayet açık ..
Sen arkadaşına ben tatile gidicem desen arkadaşın sana kimle diye sorar mı ??

Arkadaşı kimle tek mi diyor . Kimseyle diyor benim ki. Ne karımı ne de başkasını istemiyorum tek gidicem aksama kadar yaticam kafa dinlicem 2 gün olsa yine yeter dedi.

Evli bir adama arkadaşı niye kimle diye sorar ?? Evli adam da ne eşim ne de başkasını istemiyorum diye niye cevap verir??
Hadi arkadasi saf belki agzindan öyle cikti da esi ne karimi ne de baskasini istemiyorum demesi süphe edici gercekten. Konu sahibi adamin seninle tek tek oda da kalmak istemesi gercekten cok tuhaf degilmi
Allah sabir versin size yani bilmiyorum ben bu durumda nekadar dayanabilirdim

Yani arkdaşına söylerken "gidicem" diye 1.tekil şahıs kullanmış. Arkadaşının da evli bir adamın ben diye komuşmasına krşılık tek mi diye sorması normal. Anladığım kadarıyla siz çaba sarfettikçe kaçacak o zaman haline bırakın hatta bırakın gitsin. Belki tümüyle bir ayrılık değil amabir süre ayrı olmanız daha hayırlı olur

Tamam nerde o zaman bu başkası? Yani ben ne zaman baksam bu adam işyerinde tabi ki olmadığı zamanlarda oluyor ama Nerede olduğunu biliyorum.

Telefon desem kesinlikle saklamaz he bende sürekli kurcalayan biri değilim son zamanlarda çok kurcalar oldum.
diyorum ki ilişkisi var. E onlada mi cinsellik yok o zaman ? Yoksa neden var o kişi?

Gözümde her erkeğin aldatma ihtimali vardır. Ama bulamıyorum bir iz bu yüzden yok diyorum. Arabasına ses kayıt cihazı koydum hiç mi telefonda konusuyor o zaman bu x kişi ile. .

Kimle gideceksin demesini şundan olabilir diye takilmadim geçen sene arkadaslari ile de tatile gitti o yüzden de sormustur belki diye çok takilmadim. Kimseyi istemiyorum ne karımı ne çocuğumu ne arkadaşlarımı gibi..

He aldatiyor oladabilir nasıl bulacağım ben bunu o zaman bu konuda yol gösterin. .
yani neyse çıksın bu artık her sonuca hazirlikliyim

Ben senin yerinde olsam, demek ki kocam kaçamak yapan bir adam ki arkadaşı ''kimle'' diye sorabiliyor, eşim de ne karım ne de başkası diye cevap veriyor diye düşünürdüm ..
Bana göre şu cümle gayet açık ..
Sen arkadaşına ben tatile gidicem desen arkadaşın sana kimle diye sorar mı ??

Benim arkadaşım da sorar bu tek başına yetersiz. 4 senedir böyle bi beraber çıkıyoruz tatile birde ben ayrı arkadaşlarımla kuzenlerimle gidiyorum.
geçen sene oda arkadaşları ile gitti.
ayrıca ara sıra Sapancaya gidiyorlar yine erkek erkeğe sabaha karşı geri geliyor.

Back
X