- 18 Şubat 2016
- 263
- 80
- 13
- 36
- Konu Sahibi acilaricinde
Sanırım işin rengi biraz belirmeye başladı.Siz çocuğunuz için tabikide doğru olanı yapıyorsunuz bende çocuğum olsa sizin gibi ona düzenli ve düzgün bir hayat vermeye çalışırım her anne bunu önemser.Ama bazen arada kaçamaklar yapmak planlardan az da olsa kaçmak değişiklikler yapmak her insana iyi gelir.Mesela şampiyonluk kutlamaları için bebeğinizi eğer aileleriniz yakınsa biraz onlara bırakıp gidebilirdiniz ya da ana kucağında uyurdu ne olacak belki yılda bir kere yaşayacağınız bir anı bu tatlı anınızıda fotoğraf karesi ile ölümsüzleştirirdiniz.Siz sanki düzen derken işin boyutunu biraz değiştirmissiniz.Özellikle akşam tekrar işe gitmesi durumu çok abartı olmuş evet çocuk ailesi ile yemek yemeği öğrenmeli birliği görmeli ama her aileninde şartları ve durumu bir değil bu sebeple sizinle oturduğu sofrada aynı şekilde ona bişeyler öğretecek ya da diyelimki eşinizi beklediniz çocuğunuzun yemeğini ki bence 7 bile geç bir saat daha erken yedirip sizinle birlikte de masada oturup meyve gibi yogurt gibi artık süt gibi bilemiyorum şuan ufak tefek birşeyler yiyerek izinle sofryı paylaşabilir.
Bir de eşinizle olan aktivitelerinizi elinizden geldiğince sürdürmelisiniz mesela birlikte piknik yapın havalar güzelken yada yüzmeye gidin bebeğiniz için uygun mu bilmiyorum tabi araştırmak lazım güzel bir film izleyin.Siz bebeğinize düzenli bir yaşam sunarken kendiniz olduğunuz halinizden 180 derece farklı bir yapıya bürünmüşsünüz.Arada bir sizin hala o monoton olmayan siz olduğunuzu eğlencenizi kaybetmediğinizi göstermeniz gerekir mutlaka.
Yanlış düşündüğüm yerler olmuş.
Ev içindeki görüntüme dikkat ermeye devsm ederim yanında emzirmem çocuğu düzenli saatinde yatırırım akşam bize vakit kalir, eşime de bu pskolojilere girmez sanıyordum.
Yaptığım büyük değişiklikleri bu küçük ayrıntılar kurtarmaz elbet. Kurtarmadı da.
Evet ara da anneme bırakmak kötü bir fikir değil bırakırım da. Sadece onun değil buna benim de ihtiyacım var ama birakmak icin pek bir organizasyonumuz olmadı.
Sebep benim bu konuda da bırakmam diye koymuş olduğum bir kural değil yani
Sebep buysa biraz daha değişiklik yapmam lazım heralde ama bu sefer 3 umuzu düşünerek. .