kocam çalışmıyor

canım neden evlendin o zaman be

Nerden bilebilirdi ya ?? aaa sanki bilmiyorsunuz erkeklerın yarısından cogu evlılık oncesı maskelerıyle dolasıyor
benımde esımın bır akrabası boyle calısmıyor kız gencecık bebegı var kaynanası bakıyor kız ama ıyı yapıyor akldıgı parayı eve vermıyor cocuguna ve kendıne harcıyor kaynanalarıda evlerıne bakıyor faturalarını oduyor ve adama baskı uyguluyolar ama cocuk pıskın
nasılda gururlarına yedırıyolar bu durumu bılmem
kız dersen agzını acıp calıs demıyor enteresan 3 senedır evlıler neredeyse

Evlenirken nasıl evlendiniz ev kurdunuz düzenli bir işi olmadığını bilmiyor muydunuz ailesi bile söylemiş.

Hadi evlendiniz düzelir iş bulur dediniz evlendikten sonra siz çalışmışsınız o yatmış neden çocuk yaptınız bu adamdan. Neye güvenerek insan eşine güvenir, geleceğinden emin olur birikim yapar öyle çocuk sahibi olur ama korunuyordunuz yine de oldu dimi genelde hep bu söyleniyor da. Bence madem daha önce çalışma hayatınız var gideceksiniz anneniz yanına çalışacaksın yani.

evlendiğiniz günden beri mi böyleydi evlenirken ne yapayodu işi var mıydı senin ailen ne diyo

babasıyla çalışıyordu triko dokuma atölyeleri vardı ama ordada çalışmak istemedi sonra zaten babasına yaramıyordu bize destek olmak için çalıştırdı yanında erkek kardeşimde bi süre çalışmadı evliyken sonra çalıştı şimdi gece gündüz çalışıyor neymiş onun eşi hiç sesini çıkarmıyormuş o zaman ona niye kimse birşey demiyormuş diye laf ediyordu bana onlar annemle birlikte yaşıyorlar maddi sıkıntıları yoktu kızda çalışıyordu bizim başka gelirimiz yok benim annemde onun anneside bilmiyor çalışmadığını artık utandım söyleyemedim kocam çalışmıyor diye

işi gücü olmayan adamla nasıl ev kurulur nasıl evlenilir.cok severse katlanır cok severse evlenir mantıklı olarak düşünemez yani.en azından cocuk olmasaydı daha iyiydi şimdi boşansalar bu cocuk parcalanmıs bi ailede büyücek gerci mutsuz huzursuz bi evde olacağına babasından uzak olsun daha iyi

Eğer elinizde mesleğiniz varsa siz çalışın eşiniz de bebeğinize baksın.

Ben şahsen eğer bir aileye rahat bakabilecek kadar para kazanabilen bir birey olursam çok isterim ev kocası. Temizlik, ütü, yemek, çocuk bakımı falan hiç sevmem o işleri o yapsın ben eve ekmek getiririm sorun değil.

ben evlendikten 5 ay sonra babam vefat etti bi anda aile olarak perişandık bende çocuk yapmaya karar verdim hem eşimde sorumluluk alır diye düşündüm birde evliliğime çok güvenmiyordum aslında en azından evliliğimin bi nedeni olur diye düşündüm hamileliğim boyunca iyiydi çalışıyordu sonra işten çıkardılar işi çok yaymaya başlamıştı sonrada hiç dikiş tutturamadı

kusura bakmada gercekten bu adam keyfinden böyle yapıyomus millet iş bulamıyo bu işi beğenmiyo işten cıkıyo ne demek ya hiç mi bebeği düşünmüyo

bence bunu da yapmaz o adam keyfine ters düşer bi de nereye kadar katlanıcak bu kız o adama

benım ablamın esıde 1 yıldır çalışmıyor . ablam devlet ısınde enıste bey yatıyor.
bızde bıktık
yalnnız deılsın

erkeğe bakmak öyle kolay olmuyor diyelimki ben çalıştım o ne çocuğa bakabilir nede başka birşey yapabilir bütün gün yatıyor zaten

erkeğe bakmak öyle kolay olmuyor diyelimki ben çalıştım o ne çocuğa bakabilir nede başka birşey yapabilir bütün gün yatıyor zaten

aynen canım öyle valla yapabilecekleri bi iş olduğu halde ben ne anlarım kadın işinden der kurtulur yani klasik...

benım ablamın esıde 1 yıldır çalışmıyor . ablam devlet ısınde enıste bey yatıyor.
bızde bıktık
yalnnız deılsın

kayınpederim son bi kez daha konuş dedi ama öyle sakin sakin değil dişini göster dedi yine işe yaramazsa yapacak birşey yok dedi düşünün adam bile umutsuz ben ne yapayım daha

kayınpederim son bi kez daha konuş dedi ama öyle sakin sakin değil dişini göster dedi yine işe yaramazsa yapacak birşey yok dedi düşünün adam bile umutsuz ben ne yapayım daha

bugün son bi defa daha konuşcam zaman vercem ya çalışır yada giderim ben zaten giderim dedim çocuğumu bırak nereye istersen git dedi sanki bakabilecekmiş gibi babam hastanede yatarken demişti iki oğlum var ikisininde adı aynı ikiside tembel diye ben yalnış yaptım ta en başından hemde

Benim abim`de boyle idi bir isten bir ise asla calismadi hep bir bahane basim agriyir belim agriyor annem babam evlendirmedi sonra mahallden birisi talip oldu annem babam memlekette gelip ogullarina kefil olmadilar amcam falan hep dediler ki bu kadin bakamaz kiz tarafi bile bile olsun raziyiz dediler onun bunun yardimiyla evlendi ee yine calismaz sabaha kadar oyun oyna oglene kadar yat zaten komsular her turlu yiyecek getiriyor abim de faturalari odeyecek kadar arada calisiyor bir de cocuk oldu yengem basladi sikayetlenmeye tabi kendi de abime yemek yapmaz camasir yikamaz cocuga baktirip kendi komsularda adamin bir beklentisi yok zaten cunku calismiyor.derken derken is bosanmaya kadar geldi abimin kesin kafasinda var diye dusunuyorum belkide bir dr gitse onda bir cesit hastalik cikacak .tabi bosandilar kadin mahkemede abim`e calismadigi disinda bir suru iftira atti yok dovuyor daha neler neler mahkeme bitti nafaka ve tazminat aldi tabi nerde odeyecek annemlerin de durumu yok tabi abim nafaka odeyemedigi icin hapse girdi cikti simdi bir dukkan kiraladi boyle copluk gibi bir yerde yasiyor yani onu calistirak bir yol bulamadik tekrar hapse girecek diye cok korkuyor sucun cogu burda kadinin bu adam calusmiyor biliyorsunuz anasi babasi kefil olmuyor isteme olayi bile yok sonuc adami hapse atip dur bu zaten boyleydu ben zaten boyle kisilerin tescillenmemis deli olduklarini dusunuyorum adam kendini dusunmuyor ki baskasini dusunsun bir insan cok zor degisir omur torpusu bunlar.allahtan kadin basimiza kalkamiyor .

bence bu rahatlığı insanı deli eder. ben annenin evine git derim.

bence bunu da yapmaz o adam keyfine ters düşer bi de nereye kadar katlanıcak bu kız o adama

Ben böyle insanların ebeveynlerinde suç buluyorum. Kayınvalide ve kayınbabanız çok iyi insanlar olabilirler ona lafım yok, ancak iyi bir insan olmak her zaman iyi bir ebeveyn olmaya eşit olmuyor malesef. Umarım biz şimdinin ve geleceğin anneleri olarak evlatlarımızı "kadın işi, erkek işi" diye ayırt gözetmeden her işi yapabilecek kapasitede insanlar olarak yetiştirebiliriz.

Sizin için de en hayırlısı neyse dileklerim odur.

Güvenmediğiniz evliliğinize bir çocuk mu

Çocuk hiç bir zaman bir evlilik nedeni olmamalı, hoş sizde olmamışta. Şu günahsızları böyle bir ortamda dünyaya getirmekten korkmuyorsunuz ya. Nereden geliyor bu cesaret? Siz devam edersiniz etmezsiniz bir şekilde yolunuzu bulursunuz. Ya o bebeğe ne olacak? Bu kadar basit olmamalı bu işler.

Ben 2010 da evlendim ve eşimin kısa dönem bir askerliği gündemde diye o zamandan beri korundum. Neden? Bu 6 ay süresince ya muhtaç kalırsak ya çocuk mağdur olursa? Kuru ekmek yerdim de bebeğimin birşeyi eksik olursa kahrolurum diye. Annem babam hayatta ve torun diye dört gözle bakıyorlar. Hatta açık açık dediler ki sen çocuk yap yeterki sanamı bırakıcaz bakımını diye. Kendi anneme babama güvenmedim en güvendiğim insanların dahi güvencesine kanmadım işin sonunda en ufak aksilikte çocuk zor durumda kalacak diye. Yani bende mi var sorun ben mi sıkıntılıyım? Hiç mi hakkım yoktu hiç mi istemedim benim de çocuğum olsun? Sırf kendi mantıksızlığım yüzünden bir bebeği zor durumda bırakmaya ne hakkım vardı?

Anlamıyorum hala anlamıyorum

böyle adamlarda düzelme olmuyor maalesef ben kendi babamdan biliyorum. gözü yüksekte olduğu için emir altında çalışmayı da yediremez kendini oraya yakıştıramaz bi de rahat oluyolar sorma sanki havadan para yağacak da bi gün hayatı kurtulacak. çalışmayan değil ama çalışmadığı için rahatsız olmayan adamla evlilik sürdürülmez yıpranırsın.

2 yılda 11 tane iş değiştirmesi çok kötü. İş konusunda istikrarlı olmayan insan hayatının diğer noktalarında da istikrarı zor sağlıyor. Hele bir erkekse bu daha da zor. Çünkü erkeğin birinci görevi çalışıp evine bakmaktır. En nihayetinde bir eşi ve çocuğu var.
2 yılda 11 tane iş bulması da ayrı başarı ayrıca.
Eşinin bir mesleği var mı?

En çok çekindiğim durum rahatına düşkün daldan dala iş beğenmeyen koca. Zor bi durum böyle giderse çek kapıyı çık kendine bi çeki düzen versin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…