canım neden evlendin o zaman be
evlendiğiniz günden beri mi böyleydi evlenirken ne yapayodu işi var mıydı senin ailen ne diyo
Nerden bilebilirdi ya ?? aaa sanki bilmiyorsunuz erkeklerın yarısından cogu evlılık oncesı maskelerıyle dolasıyor
benımde esımın bır akrabası boyle calısmıyor kız gencecık bebegı var kaynanası bakıyor kız ama ıyı yapıyor akldıgı parayı eve vermıyor cocuguna ve kendıne harcıyor kaynanalarıda evlerıne bakıyor faturalarını oduyor ve adama baskı uyguluyolar ama cocuk pıskın
nasılda gururlarına yedırıyolar bu durumu bılmem
kız dersen agzını acıp calıs demıyor enteresan 3 senedır evlıler neredeyse
Evlenirken nasıl evlendiniz ev kurdunuz düzenli bir işi olmadığını bilmiyor muydunuz ailesi bile söylemiş.
Hadi evlendiniz düzelir iş bulur dediniz evlendikten sonra siz çalışmışsınız o yatmış neden çocuk yaptınız bu adamdan. Neye güvenerek insan eşine güvenir, geleceğinden emin olur birikim yapar öyle çocuk sahibi olur ama korunuyordunuz yine de oldu dimi genelde hep bu söyleniyor da. Bence madem daha önce çalışma hayatınız var gideceksiniz anneniz yanına çalışacaksın yani.
babasıyla çalışıyordu triko dokuma atölyeleri vardı ama ordada çalışmak istemedi sonra zaten babasına yaramıyordu bize destek olmak için çalıştırdı yanında erkek kardeşimde bi süre çalışmadı evliyken sonra çalıştı şimdi gece gündüz çalışıyor neymiş onun eşi hiç sesini çıkarmıyormuş o zaman ona niye kimse birşey demiyormuş diye laf ediyordu bana onlar annemle birlikte yaşıyorlar maddi sıkıntıları yoktu kızda çalışıyordu bizim başka gelirimiz yok benim annemde onun anneside bilmiyor çalışmadığını artık utandım söyleyemedim kocam çalışmıyor diye
Eğer elinizde mesleğiniz varsa siz çalışın eşiniz de bebeğinize baksın.
Ben şahsen eğer bir aileye rahat bakabilecek kadar para kazanabilen bir birey olursam çok isterim ev kocası. Temizlik, ütü, yemek, çocuk bakımı falan hiç sevmem o işleri o yapsın ben eve ekmek getiririm sorun değil.
Eğer elinizde mesleğiniz varsa siz çalışın eşiniz de bebeğinize baksın.
Ben şahsen eğer bir aileye rahat bakabilecek kadar para kazanabilen bir birey olursam çok isterim ev kocası. Temizlik, ütü, yemek, çocuk bakımı falan hiç sevmem o işleri o yapsın ben eve ekmek getiririm sorun değil.
erkeğe bakmak öyle kolay olmuyor diyelimki ben çalıştım o ne çocuğa bakabilir nede başka birşey yapabilir bütün gün yatıyor zaten
benım ablamın esıde 1 yıldır çalışmıyor . ablam devlet ısınde enıste bey yatıyor.
bızde bıktık
yalnnız deılsın
kayınpederim son bi kez daha konuş dedi ama öyle sakin sakin değil dişini göster dedi yine işe yaramazsa yapacak birşey yok dedi düşünün adam bile umutsuz ben ne yapayım daha
erkeğe bakmak öyle kolay olmuyor diyelimki ben çalıştım o ne çocuğa bakabilir nede başka birşey yapabilir bütün gün yatıyor zaten
bence bunu da yapmaz o adam keyfine ters düşer bi de nereye kadar katlanıcak bu kız o adama
ben evlendikten 5 ay sonra babam vefat etti bi anda aile olarak perişandık bende çocuk yapmaya karar verdim hem eşimde sorumluluk alır diye düşündüm birde evliliğime çok güvenmiyordum aslında en azından evliliğimin bi nedeni olur diye düşündüm hamileliğim boyunca iyiydi çalışıyordu sonra işten çıkardılar işi çok yaymaya başlamıştı sonrada hiç dikiş tutturamadı
merhaba yaklaşık 2 senedir evliyim kocam 11 tane iş değiştirdi şuan çalışmıyor her akşam eve farklı fikirlere geliyor hep gözü yükseklerde 6 aylık bi kızım var bende çalışamıyorum ne yapıcam bilmiyorum konuşuyorum olmuyor kavga ediyorum olmuyor evliliğimi sürdürmek için elimden geleni yapıyorum ama tıkandık kaldık kızımın doğumundan beri ayrı yatıyoruz ev arkadaşı gibi olduk ne yapmalıyım artık bilmiyorum bi fikir verecek birilerine ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?