• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cimrimi?

Şimdi anlaşıldı .Annenizde yiyip iciyorsunuz Yoksa asgari ücret civarı mutfak ,faturalar ,çocuğun masraflarını karşılayamaz diniz.Bende şaşırmıştım o kadar paraya bunları nasıl yapıyor diye Hele mutfak alışverişi dünya para oldu
asgari ücretle geçiniyorum diyenlerin çoğu gibi işte
aile yardım etmiş ev alınmış kira yok
çocuğa anne bakıyor
orada yiyip içiyorlar evde 5 gün büyük ihtimalle yemek bile pişmiyor, bir h.sonu 1 geç kahvaltı 1 öğün de yemek yapıyorlardır
akşamdan akşama eve geliyorlar belki bir banyo yapınca doğalgaz açıyordur bu adam
+ işyerinden yemek kuponu ramazan paketi falan filan gelir

işte asgari bu şekilde yetiyor

Ay inanilmaz sinir bozucu bir konu. Kocaniza bari annenize olan borcunu odetin. Yani umarim simdiye kadar odemistir diyecegim ama hic sanmiyorum. Bir de annenizin mutfak masrafini tabii ki de siz verin, ozel marka istiyorsa falan size liste versin haftalik alin. Inanamiyorum yani nasil iciniz rahat ediyor hem cocugunuza bedavaya baktirip hem de kocanizin karnini annenize doyurtmaya. Sorun sadece esiniz degil bu konuda.

Merhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
hep derim günümüz evlilikleri hayat kurtarmak için diye.
Geçmiş olsun burdada hayat kuran taraf siz olmuşsunuz.Aşk,sevgi,saygı yoksa ayrılın çok kaybınız olmayacak

Merhaba kocamla ben 4 yıldır evliyiz. İkimizde çalışıyoruz. 2 yaşında oğlumuz var.şoyle söylüyim ben asgari ücretten biraz hallice alıyorum eşim 14 bin TL yakın bir para alıyor. Ev kredisi çektik ev alırken bütün altınlarını birikmislerimi dolar, altın, TL hesaptaki tüm parayı verdim.Annem dolar ve altın para olarak verdi .Gerisini kredi çektik. Eşim hiç nakit para vermedi .Bu arada borsada parası vardı ama onları bozdurmanin mantıklı olmadığını söyledi. Hala borsa da parası var ama onlardan 5 kuruş gormedim.cocuk doğmadan önce çok problem olmuyordu .Ama evin fatura lafını ve diğer ihtiyaçların ben karsiliyorum.Cocugun tüm ihtiyaclari beşik bebek arabası kıyafet ben aldim. O nadir olarak bazen gerekiyorsa ilaç alır kıyafet olarak en fazla 3 kez maddi olarak bisey aldi cocuğa.Ben evdeyken eve gelirken bisey eksikmi diye sorar ozaman belki.Eve düzenli olarak aldığı süt nescafe için ben kullanmam.tost ekmeği ve kaşar peyniri alır kahvaltı için. Okadar arada meyve.Faturalari kendi üzerine almasını istedim. Önce istemedi çok ısrar edip tartıştım Kabul eder gibi oldu. 2 ay geçti tekrar söyledim onuda ben odiyceksem sen ne alacaksın dedi .kendimi çok değersiz hissediyorum. Bu arada ödediği kredi 3000 tl.benim yaptığım masraflardab çok bazen kredi kartları ve ek hesap olmasa elimde para kalmıyor.Benmi yanlış düşünüyorum. Kocama olan Aşk denilen şey kalmadı. Benmi saçmalıyorum acaba.
Bu nasıl evlilik ev arkadaşı gibi bişey, bizde herşey ortak keseden gider kimsenin kendi parasını sakınması gibi bir durum söz konusu olamaz ki olursa boşarım yani , bu ne saçmalık..

Back
X