Tabiki degistim ama yinede elimden geleni yaptigima inaniyorumPeki siz değişmediğiniz mi?
Tv yada uyuyoÇoğumuzun ortak derdi malesef canım flört dönemindeki gibi olmuyor. Artık geçim derdi, iş stresi yorgunluk derken çiftler arasında sorunlar başlıyor. Ne yapıyor mesela işten gelince tv bilgisayar cep telefonu?
Ama o halinden memnun gibi gorunuyo yaniSizinde ilginiz tamamen onda değilki.
Şahsen ben çocuğuma eşimden daha çok ilgi gösteriyorum yani.
Bazı erkekler kıskanıyor belki oda öyledir zamanla içine kapanmıştır.
Buraya ilk açtığım konu "ilgisiz eş"di. Bana yorum yapanlardan bi arkadaş ismini hatırlayamıyorum. Eşine saril hadi aşkım birlikte izleyelim deyip eşine eşlik et demişti inan çok ise yarıyor.Tv yada uyuyo
3 senedir iyiyken birden boyle olduysa kendi icinde sorunlari vardir belki? Isle alakali olabilir, baska bi sey olabilir? Erkekler fazla anlatmaz bizim gibi..3 yillik evliyim 7 aylik 1 bebegim var o eski ilgili benimle konusmaktan vakit gecirmekten keyif alan adam gitti yerine konusmayan ilgisiz umursamayan bi adam geldi kendimi bana yalniz hissttiriyo onun varligini hic yanimda hossedemiyorum artik ben bunlari solersem eger 2 gun iyi 3. Gun yine ayni oluyo ne degisti bilmiyorm bazen diyorum ki acaba gecim derdimi yoruyo bazen de ama yine bole olmamli diyorum ben kendimi kotu hissedyrm sevilmiyomusum gibi benmi abartiyorum bilmiyorum
Ama bu zamana kadar bunu hep o yapti simdi de bole olmasi agirima gidiyo yumusak bisekilde yaklasamiyorumBöyle konular okuyunca evlilikten korkuyorumO size yaklaşmıyorsa siz ona yaklaşın, birlikte bir şeyler yapmayı teklif edin
Yorucu bi isi var evet bide daha 1 ay oldu is degistirdi ben ona bu sikayetlerimi dile getiedigim.zaman yorgunum sen abartiyosn falan diyo ama bole samimi gelmiyo benmi abartiyrm bilemiyorum3 senedir iyiyken birden boyle olduysa kendi icinde sorunlari vardir belki? Isle alakali olabilir, baska bi sey olabilir? Erkekler fazla anlatmaz bizim gibi..
Artık bu sefer sizin yaklaşmanız gerekiyorAma bu zamana kadar bunu hep o yapti simdi de bole olmasi agirima gidiyo yumusak bisekilde yaklasamiyorum
DenicemArtık bu sefer sizin yaklaşmanız gerekiyor
Sorununu anlamaya çalışmak yerine ustune alinip eşine yuklenirsen daha kotu olabilir Allah korusun.. Anlamaya calis didiklemeden bence, destek ver..Yorucu bi isi var evet bide daha 1 ay oldu is degistirdi ben ona bu sikayetlerimi dile getiedigim.zaman yorgunum sen abartiyosn falan diyo ama bole samimi gelmiyo benmi abartiyrm bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?