Burada düzenli olarak hemen hemen hepinizin fikirlerini almaya çalışıyorum.Boşanma kararı aldığımı artık o kıyamama psikolojinden çıktığım müjdesini vermiştim size.Ve bunu dimdik,kendinden emin bir şekilde ailesinin karşısına çıkıp söyledim.Beklemiyorlardı tabii..Babası saflandı.Annesiyle telefonda konuştum hanımefendiliğimi hiç bozmadan.Annesi direk sen benim oğlumu bıraktın,sen gittin,sen yaptın hala daha suçlanıyorum.İnsan gibi açıklasanda nafile cahil insanlara ne anlatsan nafile..
Kalan eşyalarını gelsin alsın,boşanma davasınıda açsın oğlunuz benim bu telefon görüşmemi kimse yapıcı olarak algılamasın dedim.Sonra gene hala oğlunu korudu ki oğlunun ne kadar nefsine düşkün,sorumsuz,kaypak biri olduğunu bilir.60 yaşında babası işe giderken o öğlene kadar uyurken oğullarını gelinlerine kaldırmak düzene nizama sokturması ne kadar güzeldi..Buna rağmen konuştu yıllardır evliliğimi alttan alttan oğlunun izniyle yorumlayan yöneten kadın ay ben karışmam dedi suratıma kapattı..Şok oldum..Normalde iyi kalpli bir adamdır kötülükleri kadar güzel anılarımızda oldu eşimle..Çok kötü olsaydı olmazdı..Haksızlık etmem ben onlar gibi.Eşime yazdım bak oturalım anlaşalım dava açalım 1.5 aydır tek kelime yok.Ekleşsin anca swarmlarda,facebooklarda..Olduğum yerlere engeller taksın,resimlerimizi silsin..Çok adiymiş..
İlk sorum ben o evden onun iğnesini bile vermek istemiyorum.Bana gün yüzü göstermedi.Hergün sorun hergün sorun 2 aylık gelindim bana boşanalım yaaaee diye bir üslupta konuştuğunda bitirmeliymişim..Annesinin bu adiliğinden sonra eşyaları kendi şahsi bile olsa iade etmesem olmaz mı.Kimse o evden hiçbirşey olmamış gibi çıkıp gitsin istemiyorum.Benim evim olduğu için girip çıkamıyorlar.Ve asıl meselem..
Gözlerim ne kadar körmüş..Aşkım ne büyükmüş ki yutmuşum bu adilikleri..Bunlar zaten benim takı paralarımı alıp 2. Gün bozup dükkanlarının tabelasına kadar yapıp borçları gırtlaklarındayken adam oldular..Parmağımdaki alyansı bile ellerine verdim ağlayarak git ver borcunu diye..Annesi babası ona arkası dönerken..Dükkanı sen bu hale getirdin diye ona saydırırken..Bu insanlar hacı olacaklar bile çok yazık..Tek bendim ona arka çıkan o annesine teslim ettiği aklı kullandıran..
Bu adam çok iyi hoştuda gece alemlerini severdi.Götürürdü..Son zamanlarda götürüp hayatımın en kötü gecelerini yaşatırdı.Sarhoş olurdu,yığılırdı..Taşımak benim gencecik omuzlarıma düşerdi..Orda bunu fırsat bilen o aşağılık adamların birkaç kere onun yüzünden tacizine maruz kaldım.Ertesi gün bunu ona ve ailesine anlattığımda lafı devamıda oldu mu gibisine getirdiler taciz etmeleri sorun değildi sanki..Gidip yatmışım gibi.Söyleyemedim babama..Şimdi bunları söylemeli miyim..Adilik olur mu? Bel altı vuruyor denmesin..Kardeşimşe konuştum ve dün gece öldü kahrından..Nasıl durdun neden dayandın abla diye..Sizce..