• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam dediğim aşağılık..

Ne kadar çirkin laflar ne saygısızlık bu ya. Burda yuvası dağılan bi bayan var sıkıntısına ortak olmak için yazıyoruz destek olmuyorsunuz madem hiç yorum yazmayın. Yazmayacaktim ama dayanamadım ya bu ne kötü bir tavır. Çok ayıp çok. Ne demek koyan koymuş. Size bir gün birinin koymayacagi ne malum? Iyi ki ahkam kesmek istememissiniz bide isterseniz ne diyecektiniz. Çok yazık bizler de bayan olarak bi bayana destek vermeyeceksek boş konuşmayalım bari
Boşverin böyle insanlarla sabaha kadar tartışsanız nafile.Bilinçli,hakkaniyetli hiçbiri olmasada karakterli olmak gerek.Kadınlar birbirine böyle davrandığı halde erkeklerin bize davranmamasına şaşmamak gerek.Tek dileğim başına gelmesin.Yoksa üzülürüm.

Burada düzenli olarak hemen hemen hepinizin fikirlerini almaya çalışıyorum.Boşanma kararı aldığımı artık o kıyamama psikolojinden çıktığım müjdesini vermiştim size.Ve bunu dimdik,kendinden emin bir şekilde ailesinin karşısına çıkıp söyledim.Beklemiyorlardı tabii..Babası saflandı.Annesiyle telefonda konuştum hanımefendiliğimi hiç bozmadan.Annesi direk sen benim oğlumu bıraktın,sen gittin,sen yaptın hala daha suçlanıyorum.İnsan gibi açıklasanda nafile cahil insanlara ne anlatsan nafile..

Kalan eşyalarını gelsin alsın,boşanma davasınıda açsın oğlunuz benim bu telefon görüşmemi kimse yapıcı olarak algılamasın dedim.Sonra gene hala oğlunu korudu ki oğlunun ne kadar nefsine düşkün,sorumsuz,kaypak biri olduğunu bilir.60 yaşında babası işe giderken o öğlene kadar uyurken oğullarını gelinlerine kaldırmak düzene nizama sokturması ne kadar güzeldi..Buna rağmen konuştu yıllardır evliliğimi alttan alttan oğlunun izniyle yorumlayan yöneten kadın ay ben karışmam dedi suratıma kapattı..Şok oldum..Normalde iyi kalpli bir adamdır kötülükleri kadar güzel anılarımızda oldu eşimle..Çok kötü olsaydı olmazdı..Haksızlık etmem ben onlar gibi.Eşime yazdım bak oturalım anlaşalım dava açalım 1.5 aydır tek kelime yok.Ekleşsin anca swarmlarda,facebooklarda..Olduğum yerlere engeller taksın,resimlerimizi silsin..Çok adiymiş..

İlk sorum ben o evden onun iğnesini bile vermek istemiyorum.Bana gün yüzü göstermedi.Hergün sorun hergün sorun 2 aylık gelindim bana boşanalım yaaaee diye bir üslupta konuştuğunda bitirmeliymişim..Annesinin bu adiliğinden sonra eşyaları kendi şahsi bile olsa iade etmesem olmaz mı.Kimse o evden hiçbirşey olmamış gibi çıkıp gitsin istemiyorum.Benim evim olduğu için girip çıkamıyorlar.Ve asıl meselem..

Gözlerim ne kadar körmüş..Aşkım ne büyükmüş ki yutmuşum bu adilikleri..Bunlar zaten benim takı paralarımı alıp 2. Gün bozup dükkanlarının tabelasına kadar yapıp borçları gırtlaklarındayken adam oldular..Parmağımdaki alyansı bile ellerine verdim ağlayarak git ver borcunu diye..Annesi babası ona arkası dönerken..Dükkanı sen bu hale getirdin diye ona saydırırken..Bu insanlar hacı olacaklar bile çok yazık..Tek bendim ona arka çıkan o annesine teslim ettiği aklı kullandıran..

Bu adam çok iyi hoştuda gece alemlerini severdi.Götürürdü..Son zamanlarda götürüp hayatımın en kötü gecelerini yaşatırdı.Sarhoş olurdu,yığılırdı..Taşımak benim gencecik omuzlarıma düşerdi..Orda bunu fırsat bilen o aşağılık adamların birkaç kere onun yüzünden tacizine maruz kaldım.Ertesi gün bunu ona ve ailesine anlattığımda lafı devamıda oldu mu gibisine getirdiler taciz etmeleri sorun değildi sanki..Gidip yatmışım gibi.Söyleyemedim babama..Şimdi bunları söylemeli miyim..Adilik olur mu? Bel altı vuruyor denmesin..Kardeşimşe konuştum ve dün gece öldü kahrından..Nasıl durdun neden dayandın abla diye..Sizce..
Artık kurtulup kendine yeni bir hayat kuracaksın onu düşün mutlu ol.

kendin için en doğru karar olmuş bu adamdan ayrılman.

Burada düzenli olarak hemen hemen hepinizin fikirlerini almaya çalışıyorum.Boşanma kararı aldığımı artık o kıyamama psikolojinden çıktığım müjdesini vermiştim size.Ve bunu dimdik,kendinden emin bir şekilde ailesinin karşısına çıkıp söyledim.Beklemiyorlardı tabii..Babası saflandı.Annesiyle telefonda konuştum hanımefendiliğimi hiç bozmadan.Annesi direk sen benim oğlumu bıraktın,sen gittin,sen yaptın hala daha suçlanıyorum.İnsan gibi açıklasanda nafile cahil insanlara ne anlatsan nafile..

Kalan eşyalarını gelsin alsın,boşanma davasınıda açsın oğlunuz benim bu telefon görüşmemi kimse yapıcı olarak algılamasın dedim.Sonra gene hala oğlunu korudu ki oğlunun ne kadar nefsine düşkün,sorumsuz,kaypak biri olduğunu bilir.60 yaşında babası işe giderken o öğlene kadar uyurken oğullarını gelinlerine kaldırmak düzene nizama sokturması ne kadar güzeldi..Buna rağmen konuştu yıllardır evliliğimi alttan alttan oğlunun izniyle yorumlayan yöneten kadın ay ben karışmam dedi suratıma kapattı..Şok oldum..Normalde iyi kalpli bir adamdır kötülükleri kadar güzel anılarımızda oldu eşimle..Çok kötü olsaydı olmazdı..Haksızlık etmem ben onlar gibi.Eşime yazdım bak oturalım anlaşalım dava açalım 1.5 aydır tek kelime yok.Ekleşsin anca swarmlarda,facebooklarda..Olduğum yerlere engeller taksın,resimlerimizi silsin..Çok adiymiş..

İlk sorum ben o evden onun iğnesini bile vermek istemiyorum.Bana gün yüzü göstermedi.Hergün sorun hergün sorun 2 aylık gelindim bana boşanalım yaaaee diye bir üslupta konuştuğunda bitirmeliymişim..Annesinin bu adiliğinden sonra eşyaları kendi şahsi bile olsa iade etmesem olmaz mı.Kimse o evden hiçbirşey olmamış gibi çıkıp gitsin istemiyorum.Benim evim olduğu için girip çıkamıyorlar.Ve asıl meselem..

Gözlerim ne kadar körmüş..Aşkım ne büyükmüş ki yutmuşum bu adilikleri..Bunlar zaten benim takı paralarımı alıp 2. Gün bozup dükkanlarının tabelasına kadar yapıp borçları gırtlaklarındayken adam oldular..Parmağımdaki alyansı bile ellerine verdim ağlayarak git ver borcunu diye..Annesi babası ona arkası dönerken..Dükkanı sen bu hale getirdin diye ona saydırırken..Bu insanlar hacı olacaklar bile çok yazık..Tek bendim ona arka çıkan o annesine teslim ettiği aklı kullandıran..

Bu adam çok iyi hoştuda gece alemlerini severdi.Götürürdü..Son zamanlarda götürüp hayatımın en kötü gecelerini yaşatırdı.Sarhoş olurdu,yığılırdı..Taşımak benim gencecik omuzlarıma düşerdi..Orda bunu fırsat bilen o aşağılık adamların birkaç kere onun yüzünden tacizine maruz kaldım.Ertesi gün bunu ona ve ailesine anlattığımda lafı devamıda oldu mu gibisine getirdiler taciz etmeleri sorun değildi sanki..Gidip yatmışım gibi.Söyleyemedim babama..Şimdi bunları söylemeli miyim..Adilik olur mu? Bel altı vuruyor denmesin..Kardeşimşe konuştum ve dün gece öldü kahrından..Nasıl durdun neden dayandın abla diye..Sizce..
Eşyalarını ver, boşanırken eşyalar iade edilir. Çöpe atarsan bedelini mahkeme ister. Haksızlığa düşme. Ver eşyalarını. Altınlara gelince düğünde veya sonradan takılarınla çektirdiğin foto veya video kayıtlarını topla sakla. Onları mahkemeye ver. Altınlarını da galiba borç verdin kp ine. Onları iste. Bu fotoları bilirkişi inceleyip bedel hesabı yapacak. En çok altınların olduklarını ver. Çalışmıyorsan ikametgahının olduğu yerdeki adliyeye git adli yardımdan avukat yardımı istiyorum de yardımcı olurlar diğer şartlarınız da uygunsa. Facebook ve diğer sosyal medya hesaplarını da dilekçen de belirtirsen onlar da incelemeye alınır. Seni engellediyse onu da dilekçene yaz. Allah yolunu açık etsin. Uzun iş ve güçlü olman lazım. Bence ailene olanı biteni anlat. Seni en iyi onlar anlar. Anlat bilsinler herşeyi.

Ne eşyası kıyafeti varsa derler topla kargoya ver gönder bence. Bu adam evlenilip coluk çocuk yapılacak değil barlar da içip s.çılcak adam. Çok kullanmislar seni birazda başkasını bulsunla

yeter üzerine yük olduğu..
artık süründürme sırası sende..
Allah yardımcın olsun..

dünyanın en kötüsü de olsa hiçbi aile kendi evladına kötü demez boşa bekleme
ben anlamadım niye çektin bu kadar şeyi
insan kendi parmağındaki yüzüğe kadar verir mi yani
bi de tacize maruz kalmışsın daha neyi bekledin terketmek için
bana hala adım atmasını bekliyomuşsun gibi geldi
davayı o açsa ne sen açsan ne neyi bekliyosun ne fark etcek

Neden takılarınızı verdiniz neden yaptınız bunları? Erkekleri rahat ettirmek yaramıyor yarayanı görmedim al kocacım diye elinizdekileri verince kıymetli olmuyorsunuz. Adam olan gerçi istemez o ayrı.
Bak benim eşimin de borçları vardı evlenmeden önce bir kısmını benden saklamış. çok bir miktar değildi aslında altınlarımızı bileziklerimi ve biraz birikimim vardı versem rahat ödenirdi. Hiç birini de vermedim. kendi ödedi hesap kitap yaparak sıkıntı çekerek. Madem borç yaptı onun sıkıntısı da var stresi de var bunu görsün yani hayat böyle bunları onun düşünmesi yaşaması gerekir. Erkeğe kendi paranla rahat ettirmeyeceksin sorumluluklarını üstlenmeye çalışmayacaksın o zaman erkekliklerini unutuyorlar gayet de kıymetsiz oluyorsun gereksiz fedakarlık yapınca.
Sakın afftemeyin çoluk çocuk da yok herkes yoluna bu adamla uğraşılmaz borçları olduğu için değil adam olmadığı için, sorumsuz sevgisiz saygısız olduğu için...alsın ailesi ile yaşasın siz çekmeyin. Sarhoşken taşımızsınız taciz edilmişsiniz nasıl düşürür sizi bu durumlara bunu yapan erkek evliliği asla hak etmiyor.

Sacma sapa yorum yapan arkadasa soyluyorum. yazik gunah degil mi yahu.insana en acı veren şey yuvasının yıkılmasıdır.ne kadar acımasız yorum yapıyorsunuz. Böylesine acı ceken bi insana...
Yol ortasında bayılıp düşerken, yanından bön bôn bakıp gecen insanların varlığına inanamıyordun önceden. Simdi daha iyi anlıyorum bu ruhsuz insanları... Vahh halimize ki ne vahhh....
Kuşu ölen 5yaşındaki çocuğa taziyeye giden Rasulün ümmeti ne hale gelmiş.yazıklar olsun.yazıklar olsun...
Allah yardımcın olsun kardeşim

Etme cahille muhabbet kültürünün
Silme cam kirigiyla g.tunu kestirirsin
Desem banlanirmiyim acep. Bu da o saygisizca yorum yapana !

Küstürürsün olacaktı ama :)

çöp poşetine koyun eşyalarını, apartman görevliniz varsa oradan alsın. mesajla da bildirin siz hiç muhatap olmayın.
aslında vermemek lazım ama bunun malı kıymetlidir, çul çaput için canını sıkar.
defi bela kabilinden verin kurtulun.

Back
X