• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam demişken

Kocam demişken ondan artık nefret ediyorum kızlar. İnsan hamile karısına köz patlıcan yapmaz mı? Neymiş yeni duş almıs üstü kokarmıs.. gercekten çok kalbim kırık.. olayın üstünden cok zaman gecmesine ragmen bunun kırgınlıgını unutamadım. Hiç aklımdan cıkmıyor.. buna benzer öyle cok sey var ki.. aşırı doluyum 🥹🥹
Demek ki size değer vermeyen birisi. Bırakın hamile olmayı normalde de canım bir şey istediğinde kocam onu yapmayacaksa niye evli kalayım. Ben kendime zaten yaparım.

Vallahi benden de biri közlenmiş patlıcan istese ben de yapmam ya herhalde🤷‍♀️ çocuklarım isterse ancak yaparım. O da makul bir saatte uygun bir zamanda olursa. İnşallah tek derdiniz bu kadar olur. Etrafımda da gördüğüm kadarıyla sizin gibi küçük şeyleri büyüten insanlara büyük şeyler yaşatılmıyor bu açıdan sizi kutluyor ve böyle devam etmenizi diliyorum👍

Patlıcanı niye enişte bey közlüyor?
Hasta mısınız? Bunu yapmaya engel bir durumunuz mu var?
Altı üstü fırına ya da közmatiğe koyacaksınız kendi kendine pişecek patlıcanlar.
En olmadı konservesini alır yer insan.
Gerçekten değişik bir konu.
Patlıcandan drama bağlamak çok ilginç.

Patlıcanı niye enişte bey közlüyor?
Hasta mısınız? Bunu yapmaya engel bir durumunuz mu var?
Altı üstü fırına ya da közmatiğe koyacaksınız kendi kendine pişecek patlıcanlar.
En olmadı konservesini alır yer insan.
Gerçekten değişik bir konu.
Patlıcandan drama bağlamak çok ilginç.
:halay:

Back
X