- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi sema candan
Konusahibi sen saftirissimo hastalığına yakalanmışsın. İnanamıyorum bu artık saflıkta üst level. Adam daha ne yapmalı aldattığını anlaman için???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunun bir tık üstü arkadaşım yazıştıHerkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok![]()
Öyleyse bende biriyle aşkımlı konuşayım şakadan konuştum diyeyim tepkin ne olur diyeceksin . Hala acaba demek için bence biraz geç kalınmış Allah yardımcınız olsun . Değil aşkımlı canımla konuşması akrabası kuzeni felan değilse benim eşimle gece uyuyana kadar hangi kadın konuşabilir saçma bi bahane atmış ortayaHerkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok![]()
Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok
Pardonda yatakta mi yakalamaniz lazım inanmaniz için.O zaman mi inanacaksiniz.Kirmak istemem sizi ama kpcanizdan ziyade size sinirlendim.Adam yalan söyleme kapasitesine,zekasına bile sahip değil üstelik çocuklarının üstüne yalan yere yemin edecek kadar karaktersiz ve şeref yoksunu.Bir insan çocukları üstüne yalan yere yemin ediyorsa o insandan korkun.Gozunuzu açın ve boşanmak için gerekli delilleri toplayın.sonra kafanızı vurcak yer arar da bulamazsiniz
15 kapıyaz kızım 300 kg çimento
Ya ben hukukcuyum, bunlara inanan var midir diyordum. Genelde kadinlar once bu mesajlari yakaliyor sonra ikna oluyor sonra uzerinde yakaliyor mahkemeye geliyor. Valla inanan oluyormus, esiniz bir tek size merhamet etmemis anlasilan. Ondan adam olmaz. Ben size soylemis olayim.Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok![]()
İlk eşim eline Kur'an alıp üzerine yemin ederim demişti yalancının dini imanı olmuyor maalesef .Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok![]()
Siz konduramıyorsunuz sanırım ben söyleyeyim eşiniz sizi aldatıyor.Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok![]()