Kocam doğru mu söylüyor?

Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.
Eşim benden gizli, başka bir kadınla özledim minvalinde konuşsa, onun için merhametli vicdanlı şeklinde düşünmezdim.

Olaya ilişkin ise inanıp inanmamak size kalmış.. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben çoktan o telefonu ....... üne sokmuştum 🤬 sadece trip atmışsınn inanılmazsn. 5 yaşında cocuk inanmaz bu yalanlara. Geçmiş olsun inşallah ekran görüntülerini almışsındır??

Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok:KK43:
Sorsana bi kocana sana kalmış elin kızına yardım etmek teselli etmek kızın onun teleframinda ne işi var mesela sorsana bunları acaba mi ne acabsi ya

Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok:KK43:
Durum saçma inanırsınız inanmazsanız bilemem ama ben şuna takıldım: neden kocanız uyurken gizli gizli telefonunu kurcalıyorsunuz bence bu iğrenç birşey. İkincisi:bir kızla aşklı meşkli yazışmalarını okuyup niye sabaha kadar bekliyorsunuz? Üçüncüsü:kocanız sizden başka birine aşkım diyorsa bu normal şartlarda aldatıldığınız anlamına gelmiyormu, bu durumda verilecek tepki trip atmakmıdır Allah aşkına?
Kocanızı sevdiğinize emin misiniz? Verdiğiniz tepki daha doğrusu bu tepkisizliğiniz çok saçma değil mi?

Troll'ün de zekisi eğlenceli oluyor. Bu konu gerçekse şaşkınlıktan küçük dilimi yutarım, çünkü böyle bir saflık 100 yılda bir görünür.

Erkekler böyle işte köşeye sıkışınca herşey üstüne yemin edebilir benimde başımdan sevgiliyken böyle bişey geçti ben mesela inanmıyorum

Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadeına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok:KK43:
Yahu sacmaliga bakk hic mahallede adam kalmams seninkini mi bulmuslar evli barkli bunun karisi gorur ne der die dusunen bi geri zekali da olmamis mi hayr esin nasil kabul etms nasil bi saka bu boyle sacmaaa otesi bence her sakanin altinda bi gercekte vardir bunu unutma

Ya bir bosanma davasında kadin kocasının akilli bilekliginden, bayii toplantisinda oldugu gece 1'den sonra nabzinin 160in uzerinde atmış olmasindan aldatildigini anlayip dava acmisti. Bir de bu kadinlara bakiyorum. Cok ilginc.

Ya bir bosanma davasında kadin kocasının akilli bilekliginden, bayii toplantisinda oldugu gece 1'den sonra nabzinin 160in uzerinde atmış olmasindan aldatildigini anlayip dava acmisti. Bir de bu kadinlara bakiyorum. Cok ilginc.
kocasının sırtındaki sivilciler sıkılmış diye boşanan kadın vardı
kendi sıkamaz başkasına sıktırmış diye :KK45:

Öyle demeyin.Ben eş kisisinin cüzdanında prezervatif bulduğum gün bana onu bekarken oraya koydugunu ve unuttugunu (2 yıl öncesi),neden koyduğunu da unuttuğunu söylemişti :) bu arada o cüzdanı ona ben hediye etmiştim olaydan 9 ay önce :) Aktif olarak kullandığı cüzdanın bozuk para yeriyle sözde iki yıl hiç işi olmamis :)
İnsan böyle durumlarda ben gerçekten bu kadar salak olabilir miyim diye düşünüp emin olamıyor 🤣
Vallahi güldürdünüz beni. Bu erkeklerin beyinleri seylerinde gezdiği için yalanı bile beceremiyorlar 😁 Allah im bu kadın kulların daha ne igrenclikler gorecek

Eşiniz aptal bir yalancı..gidin mesajları kızın ailesine gösterin rezil edin ikisinide haketmişler..evli adamla takılmak neymiş anlasın s.tük

Hayır inanma ! Yakaladıklarında kuyruklu yalanları çok oluyor. Hiç söylediği şey mantıklı değil. O kız kim ki ona yazmış!Yine de sen bilirsin inanıp inanmamak sana kalmış. Yeminine de aldırış etme , senin için ne değerliyse ona göre söylemiş.

Back
X