Kocam doğru mu söylüyor?

Öyle demeyin.Ben eş kisisinin cüzdanında prezervatif bulduğum gün bana onu bekarken oraya koydugunu ve unuttugunu (2 yıl öncesi),neden koyduğunu da unuttuğunu söylemişti :) bu arada o cüzdanı ona ben hediye etmiştim olaydan 9 ay önce :) Aktif olarak kullandığı cüzdanın bozuk para yeriyle sözde iki yıl hiç işi olmamis :)
İnsan böyle durumlarda ben gerçekten bu kadar salak olabilir miyim diye düşünüp emin olamıyor 🤣
Ay sonra ne oldu ???? Meraklandım

O arkadaşın eşine ya da sevgilisine gel de anlat bakalım birinin niye eksik olduğunu :) Arkadaşım denemek için almış dese ben inanmazdım mesela 😄
Bu arada ben hic o şeyi kullanmadim.
İnsanı paranoyak yapıyorsunuz, sevgilim ayrılık döneminde tüm prezervatifleri çöpe attığını söylemişti, inşallah çöpe atmıstır… bir daha bdv okumayacağıma ant içiyorum………

Buna Kadir İnanır...

Bacım kızlar evli erkekleri ayartıyo, çok gördük böyle konular...Erkekler put gibi dururken kızlar gelip işve cilve derken kocaların aklına giriyo..Yoksa nerden bilsinler bu masumlar oyle seyleri...Senin kocanın aklını çelmiş o kız, git yapış yakasına, bırak kocamı de... Kocan kandırılmış...Zaten biliosun kuş kadar beyinleri var nereye cekersen oraya giderler.. Kadın çekip çevirir..Sen de boş durma derhal akşama babydoll'larla karsıla kocanı ve unutamayacagı bi gece yaşat ki gözü dışarı bakmasın bacım..Erkek dediğin budur, boş bırakmaya gelmez
Bunu gerçekten mi yazdınız ? Sadece merak ettim.

Ay sonra ne oldu ???? Meraklandım
Bu soru işareti ile yasayamazsin,yerinde olsam bosanirdim dedi bana pişkin pişkin.Hamileydim ve riskliydim konuyu rafa kaldırdım o an için sonradan daha başka sorunlar çıktı boşanma yolundayız ama o prez benim evliliğin bitişine zemin hazırladı sevgimi bitirdi.Bir de o prezler 4 taneydi diğerleri nerede dedim sonra aklıma gelince ne bileyim ben unuttum demez mi.Prez bulmak,boşanma tavsiyesi vermesi,saçma yalanlar her biri ayrı can yaktı.Yaptim ama çok pişmanım dese bile o saçma yalanlardsn iyiydi
İnsanı paranoyak yapıyorsunuz, sevgilim ayrılık döneminde tüm prezervatifleri çöpe attığını söylemişti, inşallah çöpe atmıstır… bir daha bdv okumayacağıma ant içiyorum………
Prezervatifine iyi sahip çıkmak lazım,eksikliği-fazlaligi ayrılık/boşanma nedeni olabiliyor 🤷🏻‍♀️

Öyle demeyin.Ben eş kisisinin cüzdanında prezervatif bulduğum gün bana onu bekarken oraya koydugunu ve unuttugunu (2 yıl öncesi),neden koyduğunu da unuttuğunu söylemişti :) bu arada o cüzdanı ona ben hediye etmiştim olaydan 9 ay önce :) Aktif olarak kullandığı cüzdanın bozuk para yeriyle sözde iki yıl hiç işi olmamis :)
İnsan böyle durumlarda ben gerçekten bu kadar salak olabilir miyim diye düşünüp emin olamıyor 🤣
Bu sizin safliginiz olmamis ki bence. Guvenmissiniz. Zaten birazcik ustune gitseniz psikopat, sorunlu damgasi yerdiniz. Hfff bazen diyorum insanlik olarak erkeklerden cok mu sey bekliyoruz. Ureyip gecmek de bir secenek:deli:

Bu sizin safliginiz olmamis ki bence. Guvenmissiniz. Zaten birazcik ustune gitseniz psikopat, sorunlu damgasi yerdiniz. Hfff bazen diyorum insanlik olarak erkeklerden cok mu sey bekliyoruz. Ureyip gecmek de bir secenek:deli:
Yok zaten inanmadım ki bu yalanlara.Bana bu kadar basit saçma salak gerekçeler sunacak kadar salak yerine konmak cidden daha çok sinirimi bozdu yapılandan.
Tabi zaten üstüne gidince ben iftiracı oldum çıktım

Böyle bir şeye şahit olup bir de bu tarz bir açıklama ile karşılaşsaydım aptal yerine konulmuş olmak canımı çok daha fazla sıkardı. Siz inanıp inanmamakta özgürsünüz tabii ama normal değil bu yazışmalar ve eşinizin sunduğu bahaneler inandırıcı olmaktan çok çok uzak. .

Herkese merhaba,eşimle 5 yıl önce büyük bir aşkla evlendik.Eşim çok vicdanlı,merhametli biri.Özellikle bu yüzden kafam çok karışık yani bana bunu yapmaz diyorum.Olay şöyle bir hafta önce eşimin telefonunu o uyurken aldım whatsup baktım bişey yok telefonu yerine bırakacaktım ki telegramda bir kızla yazışmasını gördüm ve başımdan aşağı kaynar sular döküldü.Ellerim titremeye başladı.Kıza aşkım,canım,bitanem,seni çok seviyorum,çok özledim gibi şeyler yazmış.Konuşma sabah başlamış uyuyana kadar devam etmiş.Kızın kim olduğuna baktım bizim mahalleden benim de tanıdığım genç bir kız olduğunu gördüm.Sabaha kadar uyuyamadım tabi.Sabah olunca eşim trip attığımı görünce nedenini sordu sebebini anlattım.Yanlış anladığımı kızla aralarında bişey olmadığını,konuşmanın bir oyundan ibaret olduğunu söyledi.Neymiş kızın annesi kızın bir arkadaşıyla samimi konuşmalarını yanlış anlamış ona kızmış.Bunlar da ona ithafen gülmek için böyle şakadan yazışıyorlarmış.Beni çok seviyormuş kızla aralarında bişey olması mümkün değilmiş filan.Kıza moral vermek için böyle şakalaşmışlar.Ben oyundan da olsa başka bir kadına aşkım,canım demene tahammül edemem ben başka bir erkeğe böyle sözler söylesem ne hissederdin dediğimde haklısın ben biraz abarttım özür dilerim dedi.Kocama inanmayı çok istiyorum ama diğer taraftan hep bir acaba var kafamda.Kocam çocuklarımızın üzerine yemin etti sizce ona inanmalı mıyım?Çok huzursuzum çok:KK43:
Akzjhshsbvsvxvvcscsccx:D:D:D:D:D
Yaaaaaaaaaa aldatan erkek hele salaksa hic cekilmiyor yarildim gulmekten:D:D

Aldatılmanın tanımı yaşadığın işte bacım adam seni aldatıyor neyini soruyorsun çök tepesine ikisininde

Yine birilerinin canı sıkılmış fake konu açmış.
Sakin inanma ve arkasina düs takip et.eyer telefonu androidse Sana takip programi veririm bende para karsiliginda bi senelik abone oldum nerde oldugunu kiminle yazistigini gorustuyunu numaralar VS.hersey kontrolun altinda olur ve elinde Belgen olduktan sonra istediyini yaparsin.yoksa inkar edip dururlar erkek milleti deyilmi

Sakin inanma ve arkasina düs takip et.eyer telefonu androidse Sana takip programi veririm bende para karsiliginda bi senelik abone oldum nerde oldugunu kiminle yazistigini gorustuyunu numaralar VS.hersey kontrolun altinda olur ve elinde Belgen olduktan sonra istediyini yaparsin.yoksa inkar edip dururlar erkek milleti deyilmi
Beni niye alıntılıyorsunuz benimle ne alaka. Konu sahibine yazın.

Back
X