Kocam düzelmişmi???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
sen Saka mısın cıttten en çok merak ettıgım o kucuk kızınıza kım tacız ettıgı
konusu var burda akıl almak için olduğunda yazmıştım.... sapığın biri tlfnuna dadandı okuldan bi kız arkadaşı bela etmiş evladımın başına adamı bakarsanız bulursunuz konuyu...

ilk okul mezunuyum iş yok güç yok hiç çalışmadım hayatımda... kimse yok destek olacak... bende biliyom içimden gelmiyo dedim zaten ama ne yapayım??? kolaymı bu yaşta hayata atılmak....
yas kac acaba

konusu var burda akıl almak için olduğunda yazmıştım.... sapığın biri tlfnuna dadandı okuldan bi kız arkadaşı bela etmiş evladımın başına adamı bakarsanız bulursunuz konuyu...
kendınıze acımanız yok bellı ama o yavruya acıyın cıttten

sen Saka mısın cıttten en çok merak ettıgım o kucuk kızınıza kım tacız ettıgı

Cocugun tacizmi edildi nasil kim tarafindan

Kac yasindasiniz? Sorun esinizin ailesi degil, esinizin karaktersizligi. Boşanmadiginiz surece bu eziyetler devam edecek. Ayrıca kızıniza cok uzuldum. Nasıl kapandi olay? Peşine dusmediniz mi?

Ayyy en azından fiili bir olay gerceklesmemis. Buna sevinir olduk artik🤦

okudum merak ettıgım şey kım kucuk kıza bakırelık testı ıstıyor 😡

doğru diyosun bacım.... pek anlayan olmadı amaki hepinize tşk ederim... hayırlı kandiller tekrar...
sana da hayırlı kandiller ama kendı batıl dusuncelerden uzak tut.
senın hanzo kocan bu geceside gubduzude bu 40 defa okutsalar gene aynı saftırık beyın naklı bıle kurtarmaz bunu okey sen kızını al kurtulun bu pislikten

okudum merak ettıgım şey kım kucuk kıza bakırelık testı ıstıyor 😡
adam kendi dedi bilmiyoz savcılığa verdik bi şey olmadı.... çocuğa psikolejik destek aldırdık düzeldi şükür ama bişey olmadı.... ifadesi alınıp bırakıldı....

adam kendi dedi bilmiyoz savcılığa verdik bi şey olmadı.... çocuğa psikolejik destek aldırdık düzeldi şükür ama bişey olmadı.... ifadesi alınıp bırakıldı....
neyse ben susmayım cocuk benım en hassas noktam😡

sana da hayırlı kandiller ama kendı batıl dusuncelerden uzak tut.
senın hanzo kocan bu geceside gubduzude bu 40 defa okutsalar gene aynı saftırık beyın naklı bıle kurtarmaz bunu okey sen kızını al kurtulun bu pislikten
yaş sormuşun ablamın kimliğini vermişler bana orda kırk iki görünüyo amaki annem gerçek doğum yılımı bilmiyo.... tahmini otuz yedi otuz sekiz vardır yaşım... denicem... inşallah olur kurtuluruz...

yaş sormuşun ablamın kimliğini vermişler bana orda kırk iki görünüyo amaki annem gerçek doğum yılımı bilmiyo.... tahmini otuz yedi otuz sekiz vardır yaşım... denicem... inşallah olur kurtuluruz...
cok gecmi sence. sen boyle devam et olurmu hayatını onun yanında bıtırmeye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X