- 9 Eylül 2020
- 5.504
- 7.716
- 118
- 29
Elalem deöek istemiştirAylem ne?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elalem deöek istemiştirAylem ne?
konusu var burda akıl almak için olduğunda yazmıştım.... sapığın biri tlfnuna dadandı okuldan bi kız arkadaşı bela etmiş evladımın başına adamı bakarsanız bulursunuz konuyu...sen Saka mısın cıttten en çok merak ettıgım o kucuk kızınıza kım tacız ettıgı
yas kac acabailk okul mezunuyum iş yok güç yok hiç çalışmadım hayatımda... kimse yok destek olacak... bende biliyom içimden gelmiyo dedim zaten ama ne yapayım??? kolaymı bu yaşta hayata atılmak....
AilemElalem deöek istemiştir
Aile de olabilir gibi geldi sonradan bana.Elalem deöek istemiştir
kendınıze acımanız yok bellı ama o yavruya acıyın cıtttenkonusu var burda akıl almak için olduğunda yazmıştım.... sapığın biri tlfnuna dadandı okuldan bi kız arkadaşı bela etmiş evladımın başına adamı bakarsanız bulursunuz konuyu...
Yok ailem diyo aylem yazarakElalem deöek istemiştir
olabilir aıleAile de olabilir gibi geldi sonradan bana.
sen Saka mısın cıttten en çok merak ettıgım o kucuk kızınıza kım tacız ettıgı
Cocugun tacizmi edildi nasil kim tarafindan
Ayyy en azından fiili bir olay gerceklesmemis. Buna sevinir olduk artikTehlikenin farkındamısınız ???
anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı...www.kadinlarkulubu.com
okudum merak ettıgım şey kım kucuk kıza bakırelık testı ıstıyorTehlikenin farkındamısınız ???
anneler bu olay bu akşam kızımın başına geldi şams eseri farkettim kızımın okul arkadaşı kızımın nosunu dağıtmış sösde sizde çocuklarınıza hakim olun tlfnlarını takib edin . bu sapıklaar heryerden ulaşıyo babası savcılığa verdi .çocuğu korkutup eline düşürcekti adi allahdan babası yanımızdadı...www.kadinlarkulubu.com
doğru diyosun bacım.... pek anlayan olmadı amaki hepinize tşk ederim... hayırlı kandiller tekrar...kendınıze acımanız yok bellı ama o yavruya acıyın cıttten
sana da hayırlı kandiller ama kendı batıl dusuncelerden uzak tut.doğru diyosun bacım.... pek anlayan olmadı amaki hepinize tşk ederim... hayırlı kandiller tekrar...
adam kendi dedi bilmiyoz savcılığa verdik bi şey olmadı.... çocuğa psikolejik destek aldırdık düzeldi şükür ama bişey olmadı.... ifadesi alınıp bırakıldı....okudum merak ettıgım şey kım kucuk kıza bakırelık testı ıstıyor![]()
neyse ben susmayım cocuk benım en hassas noktamadam kendi dedi bilmiyoz savcılığa verdik bi şey olmadı.... çocuğa psikolejik destek aldırdık düzeldi şükür ama bişey olmadı.... ifadesi alınıp bırakıldı....
yaş sormuşun ablamın kimliğini vermişler bana orda kırk iki görünüyo amaki annem gerçek doğum yılımı bilmiyo.... tahmini otuz yedi otuz sekiz vardır yaşım... denicem... inşallah olur kurtuluruz...sana da hayırlı kandiller ama kendı batıl dusuncelerden uzak tut.
senın hanzo kocan bu geceside gubduzude bu 40 defa okutsalar gene aynı saftırık beyın naklı bıle kurtarmaz bunu okey sen kızını al kurtulun bu pislikten
cok gecmi sence. sen boyle devam et olurmu hayatını onun yanında bıtırmeyeyaş sormuşun ablamın kimliğini vermişler bana orda kırk iki görünüyo amaki annem gerçek doğum yılımı bilmiyo.... tahmini otuz yedi otuz sekiz vardır yaşım... denicem... inşallah olur kurtuluruz...