Kocam eltim hepsinden bıktım

Kızlar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça:KK61:
Bir de başkalarının aklına uyduklarını asla kabul etmezler. Eltiniz çalışıyor mu ?

eltinin arabasi yok belli ki. kiskanc kari sana ne milletin arabasindan sende totonu sık sende al manyak. esin daha kudursun kudursuuun hamile kadina yaptkklarkna bak dengesiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Eltine ne oluyor anlamadim , .onane ya sen ne aliyosun almiyosun
Kocanda tam cocuk gibi davranmis dolduruda gelmis ve sana catmis dengesiz..
Cok iyi yapmissin gitmekle iyi bir cezayi hak ediyor.
Terbiyesiz baskasinin dokdurusuna gelip karisina gereksuz davranan erkeklerfen nefret ediyorum

Eşini süründür ve tekrar barışırsanızda artık eltinle görüşmesine izin verme ayrıca barıştıktan sonra emrinin ağzının payını verip görüşmeyi kes geri zekalı kıskanç onu me ilgilendiriyor

KızlSEN01121T1886ar direk konuya gireceğim,uzun zamandır almak istediğim bir araba vardı.Geçen haftalarda ailemlede konuştum bu konuyu babam maddi olarak destek olacağını söyleyince eşimide ikna ettim ve bu hafta arabamı değiştirdik.Eşimi ikna ettim diyorum cünkü kendisi abisinin içki kumar borçlarına yardımcı olduğu için şu aralar araba almama sıcak bakmıyordu.Üstelik kendim çalışan insanım eşim sadece arabanın yakıt masrafı ve muayene bakım gibi şeyleriyle ilgilenir.Neyse perşembe aksamı ben nöbetteyken eşimin ailesi kayınvalidemlerde toplanmışlar ve eşimi gayet güzel doldurup eve yollamışlar.Eltim olacak terbiyesiz herkezin içinde karının arabasını yenilemişsiniz hayırlı olsun ama cok gereksiz herkez onu konuşuyor ne gerek var sanki şımarıklık bu tarzında şeyler söylemiş.Herkez dediğide kendinden başkası değildir,nöbetten cıktım eve geldim yanına yattım uyuyodu,sarılıp uyuyacağım aklımca.Elimi itti ben tabi şok hayırdır dedim,cevap yok,döndüm arkamı uyudum,kalktığımda o işe gitmişti,gün içinde hiç telefonlaşmadık.Akşam eve geldi noldugunu sordum yine cevap yok baktım üstünü değiştirip çıkacak nereye gidiyosun dedim 'sanane lan' dedi tv karşısında arkadaşının aramasını bekliyo.televizyonu kapattım noluyo söyle diye baya bunalttım en son döküldü ve eltimin aklıyla onun doldurmasıyla bana neler söyledi.Konu konuyu açtı derken en son bana seninle evlendiğim güne lanet olsun dedi.Ve çıktı gitti,onun arkasından birkaç parça eşyamı alıp bende çıktım evden,çok yakın bir arkadaşımın kuzenindeyim şu an.Az önce uyanmış belli gecede salonda uyuduysa evde olmadığımı yeni farketmiş olacakki aramaya başladı.Tek mesaj yazdım annemlere sakın gitme orda değilim,onlara bu konuyu hazır olduğumda ben anlatacağım.Nerde olduğum naptığım için tek cevabım SANANE.Bilmen gereken tek şey artık lanet etmen gereken birşey kalmadı seni boşuyorum- yazdım yolladım.Daha ısrarla aramaya başladı telefonu kapattım.Söylenen sözler unutulur mu içim paramparça:KK61:
Bence eltinin yaptiklari doner birgun kendini bulur cunku kari koca arasini bilerek acmak buyuk gunah. Esinin sakinlesmesini bekledikten sonra birebir konussaydiniz esinin hemen ustune gidip tehdit etmek yerine cozum odakli olmak daha mantikli geldi banaa. Kotu niyetli kiskanc eltine papuc birakma ki en onemlisi yuvani boyle bir nedenden dolayi yikma. Bence esin sinirli anina gelmistir soylemistir.. Pisman olduysa affet ve sorunlari ilk once aile icinde cozeceginize birbirinize soz verin bir bakmissin hersey tatliya baglanmis

Son düzenleme:
Belki de babanızın parasıyla aldığınız için yedirememiştir kendine. Ayrıca ağabeyine para yedirmekten arabamı yenilemedi almadı diyorsunuz da evine bakmıyor mu bu adam kaldı ki ben çalışıyorum kazanıyorum diyorsunuz ama aldığınız arabanın yakıtını, muayene masraflarını da eşinize ödetiyormuşsunuz madem aldınız kendiniz ödeyin o zaman. Eşim sadece bunlaru ödüyordu diyorsunuz arabanın başka masrafı yok ki zaten. Hem eltinizin dediklerini eşiniz mi anlattı siz nereden anladınız eltinizin doldurduğunu orada bile değilsiniz tutup da kardeşimin karısı bunu bunu dedi diye mi anlattı size belki kendisi kendi kafasında kurdu bir araba yenileme için tatsız şeyler bana göre. Ve evlenince aileler karışmamalı eşler kendi arasında halletmeli senin bana arabanı yenileyecek filan eşin de haliyle ezilebilir yani. Ama öyle bir laf çok kötü tabii ki.

çok pardon da, arabanızı babanız yenileyecek, yakıtını ve muayene masrafını da eşiniz ödeyecek. "çalışan kadın" olarak siz neyi yükleneceksiniz?? belki de kendisinin ailevi bir sıkıntısı varken, abisine yardım ederken sizin bu isteğiniz eşinize şımarıklık olarak gelmiştir, olamaz mı? neden illa eltinizin doldurduğunu düşündünüz ki?

çok pardon da, arabanızı babanız yenileyecek, yakıtını ve muayene masrafını da eşiniz ödeyecek. "çalışan kadın" olarak siz neyi yükleneceksiniz?? belki de kendisinin ailevi bir sıkıntısı varken, abisine yardım ederken sizin bu isteğiniz eşinize şımarıklık olarak gelmiştir, olamaz mı? neden illa eltinizin doldurduğunu düşündünüz ki?
gerçekten pardon demekte cok haklısınız.Ben arabayı babam yeniledi demedim,yıllardır çalışan insanım birikim yaptığım miktarın üstünüde babam tamamlayacağını söyleyince arabayı aldık,ailevi sorun dediğiniz karı-kız içki alem borcu,buna ses cıkarmadım tek sebebimde eltimin 2 cocugu olmasıydı onlar sıkıntıda kalsınlar istemedim,eşime bu konuda karışmadım.Yani benim şımarıklık bir durumum söz konusu değil,iyi akşamlar.

Arkadaşlar hanımefendi ben kazandığım parayı kendim harcıyorum dememiş. Nasıl bu sonuca vardığınizi anlayamadım. Belki tüm parayı eşine veriyor bilemeyiz. Ayrıca kusura bakmasın da öyle de yapsa eşi tavırları ile hak etmiş. Kazancından abisinin borçlarını ödeyen , ailesi olduğunu fark etmeyen adama müstahak.
Arkadaşım kendini üzme. Annenin ve senin tavrını çok takdir ettim. Çok düzgün, mantıklı ve olgun olduğunuz belli. Barisirsaniz da ağzından çıkanları iki kez düşünür artık.

Borclara ortak olmasına ızın vermekle en buyuk hatayı yapmış zaten iflas eder anlarım ama kumar borcu bu neden kabul ettın esının odemesını
eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum

Benim de eltim ve kaynım bizden 3 ay önce evlendiler.
Hiç borca girmediler. Kız tarafına düşen bütün eşyaları eltimin akrabaları yaptı. Kaynım da kendi çalışırken buzdolabı ve TV sini almış geri kalanı kp yaptı.
Biz ise kp in yaptıklarının dışında kalan bütün eşyaları yaptık. Benim tarafımsa düğün hediyesi olarak çoğunlukla takı taktı Düğünde takılanlara ise hiç dokunmamaya çalıştık.
Ben de eşim de çalışıyoruz. Ben memurun eşimse uzun süre özelde çalıştı ancak hiç işsiz kalmadı şükür.
İlk evlendiğimiz aylarda çok borcumuz vardı. Kaynım sürekli bi yerlere filan çıkmak istiyor dedik ki zor yetiştiriyoruz. Demez mi parayı napıyorsunuz?
Çok sinirlendim eşim gitmiş iş yerine ve bi daha aile içi bir durumumuza karışma anlamı içeren bi konuşma yapmış.
Konuyu okuyunca aklıma geldi.
Aile dışı birilerinin bu gibi durumlara karışması çok kötü bi durum.
Ancak sizin de evden ayrılmanıza başka bir yerde kalmanıza üzüldüm. İnşallah Eşiniz pişman olur ve buna benzer durumlar yaşamazsınız.

eltimin 2 cocugu var kendiside ev hanımı darda kalsınlar istemedim durumumuz varken yardımcı olalım istedim ama ne kadar doğru yapmışım bilemiyorum
Ne gerek var babasının dusunmedıgını sız neden dusunuyorsunuz bu olayda bir garıplık var esın hep yengenın agzınamı bakar sankı yardım alan degıl de yardım eden taraf eltınız mı gıbı konusmus bence kv arayıp duruma acıklık getırın ve yardımları kesın

Bu ne ya! Insan fesat olur da bu kadar mi olur? Hadi onlar fesatlanmis esinize ne oluyor yahu? Elalemin lafiyla arka almasi gerekirken karisina bunlari hangi erkek soyler? Erkek olmusta adam olamamis maalesef.

Back
X