• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam eskorta gitmis

anne babanız dışında güvenebileceğiniz biri yok mu aileden size destek olacak. teyze amca dayı kuzen falan gibi?

bu da yoksa işiniz gerçekten zor. barodan adli yardım alır boşanırsınız, bir şekilde can güvenliğiniz de sağlanır ama nasıl geçinebilirsiniz ki. hadi başka şehirde iş bulup çalıştınız el kadar bebeği nereye bırakacaksınız. kaldı ki o çocuklar illa ki babayla görüşecekler sizin yerinizi öğrenir ve size zarar verebilir. gerçekten üzüldüm durumunuza.

eşinizin ve annesinin huyuna gidiyormuş gibi davranıp bir yandan iş ayarlamaya çalışsanız olabilir belki. bu sırada para biriktirmeniz lazım ve kanıt toplamanız lazım.
ayrıca bu aileyle boşanırken baş etmek de zor. aleyhine tanıklık yaparlar kocanın üstündeki malları kaçırırlar vs.
mümkün olduğu kadar niyetinizi gizleyerek kanıt para ve iş imkanı biriktirin ne diyeyim

Herkese merhaba nasil başlayacağım bilmiyorum sayfamda soru paylaşmıştım acele ile o konuya devam edemediğim için beceremedim o sebeple yeni konu açmak zorunda kaldım
Soyle anlatayım 11 yıldır evliyiz ve 3 cocugum var
9.7 ve 5 aylik
Eşimle severek evlendik ailemi zorla ikna ederek istanbulda yaşadık iki cocguhjm orda dogdu orda aramiz cok iyidi böyle saçma kıskançlıkları olurdu ama ben yasim küçük olduğu icin o an ses etmezdim ve cok severdim eşimi varlığa yokluğa katlandim
Biz kızım bebekken memlekete donme kararı aldik burda annesi ve benim annemler var komşular hepsi
Annesi ilişkimize dahil olmaya başladı bende salak gibi annen hakli anneler hic bir zaman kötülük istemez diye annesine bağladım salakça
Neyse bu sırada hiç gebe kalmadım 7 yıl araya girdi kaynanam bizim adımızı artik çocuğu olmuyora ciksrdi 2 çocuktan sonra

Bizim aramiz yine güzeldi aile sorunları vardı onun ve benim ailem
İsi gereği gece gec gelmeye falan başladı
Ben bu sırada ehliyete yazıldım narsist bir kocaya sahipmişim yeni yeni anlıyorum
Bu sebeple ehliyet almak ne kadar zor oldu anlamışsınızdır ben ehliyet sınav derken sürpriz şekilde 7 yıldır olmayan hamilelik gerçekleşmiş
Simdi bebegim var olay gününe geçiyorum suan bebeğimle ilgilendiğim icin karışık yazıyorum kusura bakmayin lütfen
Kocamın tlfnuna iban gelmis pp açık saçık olan kiz
Nesye bu kizi aradim kiz dediki once parami
Ver anlatırım tamam dedim ne kadar 20 bin dedi
Hayir dedim o kadar ödeyemem yokki param dedim
Neyse dedi ben anlatayım böyle adamlar baska kimseyi kandırmasın Ahmet ve senin kocan geldi dedi
Ahmet kim bilemiyorum
Iste kafamız hoş olunca beni kullandı senin kocan paramı da vermedi dedi.beni sonradan aradi nasılsın diye bende param yok para gönder dedigim icin iban attim
Yani eskorta parasini vermemiş
Bende aradim kocami eve geldi bu sırada kızla konuşurken annesini şahit tuttum konuşulanları duysun diye bağırma seslerine annem ve Kocamın yakınları geldi
Bende bağırıp madem bu bku yedin nadil evime girdin çocuklarıma dokundun dedim burası benim evim sen çıkıp gideceksin dedim elbiselerini çöp poşetine koydum al defol git dedim ya sen gideceksin ya ben dedim feristahin beni bulamaz dedim..
O konuşmaları duyan annesi hayir dedi oğlum yapmaz
Abisine arayip dedim tamam dedi araştırdım konuşacam dedi
Umrunda olmamis anlayacağınız ortada kaldım
Arkamda duran ailem yok babam eski kafa asla bana hak vermez kocamda bosanmadan bahsedince ceker köşede öldürürüm seni duyot ve ailesinde yapan var hatta haberlere bile cikti yapar yani
Bende dedim ki onada razı değilsin evde yabanci gibi olacağız dedim onuda hemen ailesini cagiedi hayir ben yapamam dedi
Hepsi tekrar üstüme geldi bağırıp cagirdi oyle çaresiz hissediyorum ki bu arada hastaneye gidip testte yaptim temiz cikti cok şükür
Kaynanama oğlun alkol içiyor dedim hayir yapmaz dedi ehliyetine alkolden el konulmuş kimse ye demedim yine suçlanan ben olacağım ne yapacağım bilmiyorum
Ne garip hayatlar.Böyle adamdan çıcuğum olacağına hiç olmasın daha iyi.İki çocuk olmasına rağmen adı çocuğu olmuyora çıkmış birde.Cahillikte zirve.

Çok üzüldüm size ama sormadan da geçemiyorum her şey iyi güzeldi 2 tane çocuk yaptınız bunu anlayabilirim ama 4 sene öncesinde mesajını yakalamanıza rağmen neden 3.çocuğu yaptınız? Muhtemelen bu yaşadığınız olayı da ya çaresizlikten ya korkudan bir şekilde sineye çekeceksiniz ama hiç değilse telefonunuza kades yükleyin.

Teselli arayacak durumda değilsin, ortada çok ciddi bir can güvenliği ve hayatta kalma sorunu var! Adam açıkça seni öldürmekle tehdit ediyor ve ailesi cinayeti bile meşrulaştıran bir zihniyete sahip..

Hala aynı evde durup adama şart koşmaya veya kaynanana bir şey ispatlamaya çalışmayı hemen bırak. O evdekilerin hiçbiri senin müttefikin değil. 👍🏻
Hiç kimseye, ailene bile belli etmeden KADESİ yükle ve 183’ü ara hemde hemen!!!

Çocuklarınla hayatta kalmak istiyorsan bağırıp çağırmayı biran önce bırak, gizlice sığınak ve hukuki destek imkanlarını araştır. Bu saatten sonra senin tek amacın haklı çıkmak değil, o evden sağ çıkmak olsun diyeceğim ama sende hiç o ışığı göremedim. Umarım uygularsın👍🏻
++++ can güveliğiniz tehlikede
CAN GÜVENLİĞİNİZ TEHLİKEDE!

KENDİNİZİ VE ÇOCUKLARI O EVDEN VE ADMDAN UZAK TUTMAK SİZİN SORUMLULUĞUNUZ.

Sizin durumunuzda birisine bosan demek doğru olmaz..Uzaklaştırma alan kadinlarin sonlarını hergun medyada da duyuyoruz.. Kadin sığınma evinde 3 çocukla nasıl kalıp nasıl normal bir hayat surersiniz fikrim yok..Küçük bebekle şu durumda mesleğiniz olsa bile çalışmanız zaten zor..Aileniz de destek değilmiş ki bakış açıları zaten birbirinin aynısı..Şiddeti yokmuş eskort falan yok sayıp çocuklar büyüyene kadar katlanacaksiniz madem.Ev için ayrılan bütçeden de küçük küçük birikimler yapıp geleceğe plan yaparsınız belki.Gecmise mazi denir erken evlenmiş çocukları yapmışsınız geri dönüşü yok zaten..Ama çok yakinimdan biliyorum polisler sizi koruyamaz hatta sizi vazgeçirmeye çalışır.Benim yakınım eşinden şikayetçi olup elektronik kelepçe taktırmaya gittiğinde vazgeç kelepçe takarsak işini engeller daha da hırslanir size kötülük yapar demişlerdi..
Korkum bu işte ya beni koruyamaz bir müddet sonra git derlerse
Oyle kadınların sonunu biliyoruz malesef

Çok üzüldüm size ama sormadan da geçemiyorum her şey iyi güzeldi 2 tane çocuk yaptınız bunu anlayabilirim ama 4 sene öncesinde mesajını yakalamanıza rağmen neden 3.çocuğu yaptınız? Muhtemelen bu yaşadığınız olayı da ya çaresizlikten ya korkudan bir şekilde sineye çekeceksiniz ama hiç değilse telefonunuza kades yükleyin.
7 yil boyunca gebelik yaşamadım. Hatta spralden dolayı tuplerimde sorun bile oldu
Ehliyet olayına girince akışına bırakmışız bende cok şaşırdım gebelik olunca

anne babanız dışında güvenebileceğiniz biri yok mu aileden size destek olacak. teyze amca dayı kuzen falan gibi?

bu da yoksa işiniz gerçekten zor. barodan adli yardım alır boşanırsınız, bir şekilde can güvenliğiniz de sağlanır ama nasıl geçinebilirsiniz ki. hadi başka şehirde iş bulup çalıştınız el kadar bebeği nereye bırakacaksınız. kaldı ki o çocuklar illa ki babayla görüşecekler sizin yerinizi öğrenir ve size zarar verebilir. gerçekten üzüldüm durumunuza.

eşinizin ve annesinin huyuna gidiyormuş gibi davranıp bir yandan iş ayarlamaya çalışsanız olabilir belki. bu sırada para biriktirmeniz lazım ve kanıt toplamanız lazım.
ayrıca bu aileyle boşanırken baş etmek de zor. aleyhine tanıklık yaparlar kocanın üstündeki malları kaçırırlar vs.
mümkün olduğu kadar niyetinizi gizleyerek kanıt para ve iş imkanı biriktirin ne diyeyim
Soyle diyim kendi annem bile erkek gözü disaridaysa kadının sucu dedi
Babamın fikrini düşünün artık
Esimin kendi kiz kardeşinin esi eniştesi yani kardeşlerini bırakıp baska kadina gitti 3 yil sonra geldi kardeslerine dediler ki kocan o onu kabul etmek zorundasın asla destek cikmadilar bana yaparlarmi bu desteği asla

++++ can güveliğiniz tehlikede

KENDİNİZİ VE ÇOCUKLARI O EVDEN VE ADMDAN UZAK TUTMAK SİZİN SORUMLULUĞUNUZ.
Evet bunun farkındayım ama atacağım adım ya daha tehlike olursa

ne lanet bir durumdur ya. burada tuzu kuru olanların konuşmalarına bakmayın. anladığım kadarıyla Türk değil, Kürt aileler iki tarafta.
Çok sevdiğim söylenemez doğu insanını da, kültürünü de aslında. burada açılan bu tür konuların hepsinde aileler Türk değil.
Baba evine dönemezsiniz, kocanız denen şahısın yanında can güvenliğiniz tehlikede. Öyle örgü satarak 3 çocuk büyütülmez, ki siz önce ev tutacaksınız falan filan hiç paranız yok.
Yapacağınız tek şey var aslında.

Diğer iki küçük çocuğu babaya bırakıp, bebekle beraber bir kadın sığınma yurduna yerleşeceksiniz. Babası onlarda çocuklara bakarlar. Boşanma gerçekleştikten ve siz durumunuzu toparladıktan sonra çocukları geri alacaksınız.

Başka bir yolda görünmüyor açıkçası. Annelik yapabilmeniz için önce kendinizi kurtarmanız lazım.

ne lanet bir durumdur ya. burada tuzu kuru olanların konuşmalarına bakmayın. anladığım kadarıyla Türk değil, Kürt aileler iki tarafta.
Çok sevdiğim söylenemez doğu insanını da, kültürünü de aslında. burada açılan bu tür konuların hepsinde aileler Türk değil.
Baba evine dönemezsiniz, kocanız denen şahısın yanında can güvenliğiniz tehlikede. Öyle örgü satarak 3 çocuk büyütülmez, ki siz önce ev tutacaksınız falan filan hiç paranız yok.
Yapacağınız tek şey var aslında.

Diğer iki küçük çocuğu babaya bırakıp, bebekle beraber bir kadın sığınma yurduna yerleşeceksiniz. Babası onlarda çocuklara bakarlar. Boşanma gerçekleştikten ve siz durumunuzu toparladıktan sonra çocukları geri alacaksınız.

Başka bir yolda görünmüyor açıkçası. Annelik yapabilmeniz için önce kendinizi kurtarmanız lazım.
Herkes yanlış bir siz doğrusunuz, herkesin tuzu kuru bir sizinki yaş, empati duyar dolusunuz. Size ne üyelerin ne yazdığından ne yazmadığından? Bebekle beraber sığınma evine kaçınca geride kalan çocuklar gül bahçesinde mi olacak? Adamda her pislik var, anneniz sizi bıraktı gitti demeyecek mi çocuklara nefret aşılamayacak mı, hatta hırsını öfkesini onlardan çıkarmayacak mı? Kadının etrafı aynı zihniyette kötü tiplerle dolu. En başta kendi ailesi suçluyor. Aile istemiyor diye okumuyor ama ailenin istemediği kişiyle evlenicem diye tutturabiliyor. Daha 30 yaşına gelmemiş boy boy çocukları var. Spiral kaymışmış enfeksiyon olmuşmuş çocuk olmaz sanmış ama olmuşmuş. Doğurmak zorunda değildi. Bugün yine korunmasız ilişkiye girse yine hamile kalır, kim durduracak bunları? Herkes hatasının bedelini ödesin, çoluk çocuğuna çektirmesin. Adamın mesajlarını yakalayıp üstüne korunmasız ilişkiye giren hatasının arkasında dursun. İşi gücü mesleği parası yok, sanki adamı bugün ilk kez yakaladı. Duyan duymayan kalmasın diyip herkesin ortasında bağırıp çağırıp, canlı yayında konuşmaları herkese dinletip sonra da pısıp oturmuş. Çocuklarının selameti için hatalarının bedelini ödeyecek malesef. Yok öyle yarınlar yok gibi devamlı üreyip çocuk ziyan etmek.

Herkes yanlış bir siz doğrusunuz, herkesin tuzu kuru bir sizinki yaş, empati duyar dolusunuz. Size ne üyelerin ne yazdığından ne yazmadığından? Bebekle beraber sığınma evine kaçınca geride kalan çocuklar gül bahçesinde mi olacak? Adamda her pislik var, anneniz sizi bıraktı gitti demeyecek mi çocuklara nefret aşılamayacak mı, hatta hırsını öfkesini onlardan çıkarmayacak mı? Kadının etrafı aynı zihniyette kötü tiplerle dolu. En başta kendi ailesi suçluyor. Aile istemiyor diye okumuyor ama ailenin istemediği kişiyle evlenicem diye tutturabiliyor. Daha 30 yaşına gelmemiş boy boy çocukları var. Spiral kaymışmış enfeksiyon olmuşmuş çocuk olmaz sanmış ama olmuşmuş. Doğurmak zorunda değildi. Bugün yine korunmasız ilişkiye girse yine hamile kalır, kim durduracak bunları? Herkes hatasının bedelini ödesin, çoluk çocuğuna çektirmesin. Adamın mesajlarını yakalayıp üstüne korunmasız ilişkiye giren hatasının arkasında dursun. İşi gücü mesleği parası yok, sanki adamı bugün ilk kez yakaladı. Duyan duymayan kalmasın diyip herkesin ortasında bağırıp çağırıp, canlı yayında konuşmaları herkese dinletip sonra da pısıp oturmuş. Çocuklarının selameti için hatalarının bedelini ödeyecek malesef. Yok öyle yarınlar yok gibi devamlı üreyip çocuk ziyan etmek.

Siz kavgaya yer arıyorsunuz ama ben hiçççç uğraşamayacağım. Sizin suçlama hariç verdiğiniz bir akıl var mı? Yok.
Ben en azından insanın halinden anlayıp ona göre tavsiye verebiliyorum. Sürekli suçlayın, hatta suçlamaya devam edin. Doğan 3 çocuk doğmamış, evliliği olmamış, babası hoşgörülü falan olur mazallah. Deneyin söylenmeyi :) 41 kere söylenirse kabul olur diyorlar :D

Bir detay atlamışsın kaynana iki çocuktan sonra 7 sene çocuk Olmayınca cocuklari olmuyor diye adını çıkarmış
Yahu zaten var 2 cocuk
Namus meselesi mi bu ki adın ciksin
Çok üzücü gerçekten

Siz kavgaya yer arıyorsunuz ama ben hiçççç uğraşamayacağım. Sizin suçlama hariç verdiğiniz bir akıl var mı? Yok.
Ben en azından insanın halinden anlayıp ona göre tavsiye verebiliyorum. Sürekli suçlayın, hatta suçlamaya devam edin. Doğan 3 çocuk doğmamış, evliliği olmamış, babası hoşgörülü falan olur mazallah. Deneyin söylenmeyi :) 41 kere söylenirse kabul olur diyorlar :D
Ama bakın şöyle bir durum var buradaki olayda da hani Konu sahibine söylerken kızım Sana söylüyoruz Gelinimi sen anla şimdi üye olmadan da grubu takip eden bir sürü insan var Ben de çok uzun bir süre üye olmadan takip etmiştim kendine yakın konuları okuyan insan var buralardan belki bir şey çıkarsınlar misal Bakın şimdi bir arkadaşın konusunda yine aktif bir konu bu 21 yaşında evli çocuk yok diye uğraşıyor kocası çocuk yok diye üstüne geliyormuş ne diyoruz bir tanı yasin kucuk evlilik yeni etme eyleme diyoruz diğeri misal yeni evli anında hamile kalmış ama sevgiliyken aldatildigini öğrenmiş boşanayım mı diyor Ne diyoruz Keşke hemen çocuk yapmasaydın diyoruz yani genç kızlar bunu okumalı Demek ki erken yaşta evlenmemeliyim mesleğim olmadan evlenmemeliyim Demek ki evlendiğimde hemen çocuk yapmamalıyım bunları düşünmeli anlatabiliyor muyum yani konu sahibine söylediklerimiz aynı anda onunla Emsal olabilecek herkese söyleniyor bunun niçin düşünmüyorsunuz

Ama bakın şöyle bir durum var buradaki olayda da hani Konu sahibine söylerken kızım Sana söylüyoruz Gelinimi sen anla şimdi üye olmadan da grubu takip eden bir sürü insan var Ben de çok uzun bir süre üye olmadan takip etmiştim kendine yakın konuları okuyan insan var buralardan belki bir şey çıkarsınlar misal Bakın şimdi bir arkadaşın konusunda yine aktif bir konu bu 21 yaşında evli çocuk yok diye uğraşıyor kocası çocuk yok diye üstüne geliyormuş ne diyoruz bir tanı yasin kucuk evlilik yeni etme eyleme diyoruz diğeri misal yeni evli anında hamile kalmış ama sevgiliyken aldatildigini öğrenmiş boşanayım mı diyor Ne diyoruz Keşke hemen çocuk yapmasaydın diyoruz yani genç kızlar bunu okumalı Demek ki erken yaşta evlenmemeliyim mesleğim olmadan evlenmemeliyim Demek ki evlendiğimde hemen çocuk yapmamalıyım bunları düşünmeli anlatabiliyor muyum yani konu sahibine söylediklerimiz aynı anda onunla Emsal olabilecek herkese söyleniyor bunun niçin düşünmüyorsunuz

Bu konularda tabiki hemfikir olduğumuz yanlar var. Ben çok uzun süre burayı dışarıdan takip ettim ve hemen hemen çoğu şey ve çoğu üye hakkında bir fikrim var. Bazı konularda kızılıp müdahale edilebilir, başına henüz bir olay gelmemiştir ve engel olunabilecek bir noktadadır, konuşulur. Ama burada halihazırda kadının 3 çocuğu var, kendi ailesi gelme diyor, kocası öldürürüz diyor. Şimdi bu kadına zaten kötü konuşmak ve suçlamak ne işe yarayacak? Zaten olan olmuş, yeterince üzgün ve bir çıkar yok arıyor. Sayfalarca kötü yorum yerine en azından bir tavsiye vermek daha iyi bir durum. Kimse burada bilirkişi değil, hepimiz tüm dünyanın yükünü yüklenmedik...
Ben 30'larına evlenmeyi düşünen, iyi bir kariyeri ve ailesi olan biriyim mesela. Belki en kolay ben anlamayıp ben suçlayıp sallayabilirim. Ama empati yapabiliyorum en azından.

Hayir kanıt toplamaya basladim bir avukatla görüşeceğim gizli bir sekilde ama cocuklarimi garantiye almam lazım nasil yapicam bilmiyorum birikim yapmam lazim
Çocuklarını hiçbir yere bırakma lütfen ,Allah kolaylık versin ; çok zor durum.Kimseyi ikna etmek zorunda değilsin ,sen biliyorsun ya gerçeği o yeter.

Eski konularınıza bakmadım ama buradan yazılanlardan anladığım 18-19 yaşında koca kaçıyormuş gibi evlenmişsiniz aileniz rıza göstermezken, hemen çocuk da yapmışsınız, hadi ilk iki çocuk cahillik döneminize gelmiş, iki çocuk annesi olmanıza rağmen, cahil kaynananız size kısır dedi diye 3. Çocuğa kafayı takmışsınız ki adam bundan önce de sizi aldatmış. Sizi aldatan adamla size kısır diyen cahil anasına kendinizi kanıtlamak için 3. Çocuğu yapmışsınız.

Maşallah maşallah Allah 4 ve 5’e de yeni aldatmalar nasip etsin.

7 yil boyunca gebelik yaşamadım. Hatta spralden dolayı tuplerimde sorun bile oldu
Ehliyet olayına girince akışına bırakmışız bende cok şaşırdım gebelik olunca

Ay Müge anlı gibi sen beni çıldırmak mı istiyorsun diye bağıracağım, ablacım spirali çıkarıp korunmasız ilişki yaşamışsın çocuj olsun diyen, olmayınca kaynanan kısır demiş, korunmamaya devam etmişsin. Olmuş işte plansız da değil sürpriz de değil, bilerek isteyerek yapılmış bir bebek.

Okuma yazma kursuna katılın, eğtimin yaşı yok. Kavga içinse çok uğraşmanız gerek, benim için değmesi lazım çünkü çoluk çocuğum hariç kimseyle o boyutta muhattap olmam. Oturacak çocuklarına bakacak büyütecek yazdım. Aldatıldığı rezil kocayı affedip üstüne 3. çocuğu yapan kadına değil çocuklara acırım. Boşanırsam zarar verir belki öldürür dediği kocasına çocukları bırakıp sığınma evine gitsin fikriniz çok faydalı. Sanki orada süresiz kalabiliyor veya bıraktığı çocuklarını hiç özlemeyecek. Sığınma evinde süresi bitince ne olacak, birden hesabında yüzbinler olacak, ev dayayıp döşeyecek kira depozito emlakçı parası ödeyecek, çocukların tüm masrafını karşılayacak, kocası da kenardan izleyip aferin diyecek. 3 çocuk havadan gelmedi, birileri kapının önüne koymadı. Bile isteye doğuran da her şartta bakacak büyütecek. Hoşgörülü olmayan babanın istemediği kabul etmediği kişiyle evlenmek de büyük başarı.

Boşanmaya uygun şartlar yok belli zaten ne diye adamın telefonunu karıştırıyorsun? Böyle daha mı iyi oldu şimdi herşeyi yutup oturduğunla kaldın. Verecek fikrim yok malesef parasız hiçbirşey olmuyor bu bir gerçek. Hadi aile sahip çıksaydı o da yok.O pislik kocan tez zamanda geberir gider umarım böylelikle kurtulursun. Görmezden gelip devam edeceksin daha önce etmişsin zaten.

Back
X