Yahu sanane sen okuduğunu anlayacak biri olarak üslup nedir onu bilmiyorsun ne ilgilendirir korunurum korunmam işine bak sennesi karışık ya daha okuduğunu anlayamıyorsun.
korunmayı bilmiyorsun.
e neyi yapabiliyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yahu sanane sen okuduğunu anlayacak biri olarak üslup nedir onu bilmiyorsun ne ilgilendirir korunurum korunmam işine bak sennesi karışık ya daha okuduğunu anlayamıyorsun.
korunmayı bilmiyorsun.
e neyi yapabiliyorsun?
nesi karışık ya
korunmayı bilmiyorsun.
e neyi yapabiliyorsun?
Konuma yardim edip fikir vermeyecekseniz eleştiriye hakkınızı yok.cahil sizsiniz kimsiniz ki cehaletle suçluyorsunuz once kendinize bakınKorunmayı biliyor ya bilerek korunmamoş gayet. İki çocuk annesi olarak kısır olmadığını ispatlaması için 3. Çocuğa ihtiyaç varmış.
Ya ben de üzülüyorum o çocuklara ama anaları babaları umursamıyor ki. Şöyle cehalet dolu bir ortama kısır olmadığını ispatlamak için 3. Çocuğu da salmak için aynı cehalete sahip olmak gerekir.
Doğurup doğurup çocuklar 3-4 yaşına gelince tarikat kurslarına atan kadın da geçenlerde burada millete annelik öğüdü veriyordu, anne çocuk forumlarının müdavimi, harika anneliği ile herkese tavsiyelerde bulunuyor. Kırtasiye parası gönderiyormuş 1000 km uzağa attığı çocuklarla
Konuma yardim edip fikir vermeyecekseniz eleştiriye hakkınızı yok.cahil sizsiniz kimsiniz ki cehaletle suçluyorsunuz once kendinize bakın
Olayın sonucuna bakın yorumunuz yoksa cikabilirsiniz
Kızacaklar bana biliyorum ama ben böyle ailelerin çocuklarına da üzülmüyorum artık.Korunmayı biliyor ya bilerek korunmamoş gayet. İki çocuk annesi olarak kısır olmadığını ispatlaması için 3. Çocuğa ihtiyaç varmış.
Ya ben de üzülüyorum o çocuklara ama anaları babaları umursamıyor ki. Şöyle cehalet dolu bir ortama kısır olmadığını ispatlamak için 3. Çocuğu da salmak için aynı cehalete sahip olmak gerekir.
Doğurup doğurup çocuklar 3-4 yaşına gelince tarikat kurslarına atan kadın da geçenlerde burada millete annelik öğüdü veriyordu, anne çocuk forumlarının müdavimi, harika anneliği ile herkese tavsiyelerde bulunuyor. Kırtasiye parası gönderiyormuş 1000 km uzağa attığı çocuklarla
Allah senin gibi zihniyetleri senin çocuklarının karşısına çıkarsınKızacaklar bana biliyorum ama ben böyle ailelerin çocuklarına da üzülmüyorum artık.
Kılı kırk yararak büyütmeye çalıştığım çocuğumun karşısına çıkma ihtimallerine daha çok üzülüyorum.
Ben de gönül rahatlığı ile amin diyorumAllah senin gibi zihniyetleri senin çocuklarının karşısına çıkarsın
Benim zihniyetinde olanlarıda benim cocuklarima
Ben amin derim
Sende diyebilirmjsin
Nasil sığ görüşlülük bu elbette senin çocuklarında senin gibi zalim ve insanlık duygusu olmayan insanlar gibi olur
Belki benimkiler ezilirler ama insan olurlar en azindan
Çıkın konumdan
Sorun yok o halde zaman gosterecekBen de gönül rahatlığı ile amin diyorum
Kaynanam kısır diye adımı çıkardı, korunmadık ama zaten çocuk olmaz diye düşündük yazan sizsiniz. Aldatıldığınız adama bir çocuk daha yapan sizsiniz ama cahil bizleriz. Bu adam çeker giderse ya da bütün parayı eskortlara gömerse ne yiyecek içecek giyecek çocuklarınız? Bunları düşünmeden çocuk üstüne çocuk yapan cahil değil mi? Ne kendi aileniz ne eş ailesi gram arkanızda değilken korunmamak cahillik değil mi? Adam kızları okutmayacak derecede yobaz bağnaz ama karşı çıkmasına rağmen kızı flörtüyle sevgilisiyle evlenebiliyor.Konuma yardim edip fikir vermeyecekseniz eleştiriye hakkınızı yok.cahil sizsiniz kimsiniz ki cehaletle suçluyorsunuz once kendinize bakın
Olayın sonucuna bakın yorumunuz yoksa cikabilirsiniz
Allah sizin karşınıza niye eşiniz gibileri çıkardı, niye aldatıldınız, kimse sahip çıkmıyor, canınızın derdine düştünüz? Çok mu kötü kalbiniz var da bunları yaşıyorsunuz? Millete beddua etmeye devam edin, dönüp dolaşıp sizi buluyor sonunda.Allah senin gibi zihniyetleri senin çocuklarının karşısına çıkarsın
Ben amin derim
Sende diyebilirmjsin
Nasil sığ görüşlülük bu elbette senin çocuklarında senin gibi zalim ve insanlık duygusu olmayan insanlar gibi olur
Çıkın konumdan
Reyiz seninkilerden korkuyoruz biz pazarın ortasında çocuk bıçaklıyorlar yaAllah senin gibi zihniyetleri senin çocuklarının karşısına çıkarsın
Ben amin derim
Sende diyebilirmjsin
Çıkın konumdan
Kaynanam kısır diye adımı çıkardı, korunmadık ama zaten çocuk olmaz diye düşündük yazan sizsiniz. Aldatıldığınız adama bir çocuk daha yapan sizsiniz ama cahil bizleriz. Bu adam çeker giderse ya da bütün parayı eskortlara gömerse ne yiyecek içecek giyecek çocuklarınız? Bunları düşünmeden çocuk üstüne çocuk yapan cahil değil mi? Ne kendi aileniz ne eş ailesi gram arkanızda değilken korunmamak cahillik değil mi? Adam kızları okutmayacak derecede yobaz bağnaz ama karşı çıkmasına rağmen kızı flörtüyle sevgilisiyle evlenebiliyor.
Babamın soyu sopu 7 sülalesi Mardinli. Babanız gibi cahil cühelalar azınlıkta, kızları okutmuyorlar diye bir şey yok. Sülalede kaç öğretmen doktor hatta cerrah var, postadan emekli müdire bile var. Benim babam 25 yaşından önce evlenicem diye gelmeyin evlatlıktan reddederim, mezun olduktan sonra en az 3-4 sene iş hayatınız sigortanız başlamış olacak demişti.
Allah sizin karşınıza niye eşiniz gibileri çıkardı, niye aldatıldınız, kimse sahip çıkmıyor, canınızın derdine düştünüz? Çok mu kötü kalbiniz var da bunları yaşıyorsunuz? Millete beddua etmeye devam edin, dönüp dolaşıp sizi buluyor cocuk sahibi
Nasil zavallısın cocuk üzerinden yaptığı söylemlere öyleler karşına çıksınReyiz seninkilerden korkuyoruz biz pazarın ortasında çocuk bıçaklıyorlar ya
Cocuk yapmanın neresi cahilce bu sizi hic ilgilendirmez siz kendi ailenizi bu konu üzerinden cv dökecek sekilde överek cahillik yapıyorsunuzNasil zavallısın cocuk üzerinden yaptığı söylemlere öyleler karşına çıksın
Yani bu korkunç bir beddua. Yorum yapmıyorum hamile bir kadına yaptığın bu bedduayı Allah’a havale ediyorum. Ama biliyor musun korkmuyorum çünkü beddualar tutmuyor sahibini buluyorNasil zavallısın cocuk üzerinden yaptığı söylemlere öyleler karşına çıksın
Benim dogurmam siteye dert oldu sanirim hic bir çocuğumdan pişman değilim iyiki oldular bunun icin kimseye hesap vermemKaynananiz size kısır demesin diye ömrünüz boyunca doguracak misiniz.. yorumlardan anladigim kadariyla birde babanizin istemedigi bir insanla zorla evlenmissiniz. Baba da der yani beni zamaninda cigneyen bir evlat cocuklariyla hic gelmesin diye malesef cok uzucu ama okumak yerine evlenmeyi siz secmissiniz.. birde gittiginiz ailede de katiller dolu sizi oldurecegim diyen kocan var allah kimseyi bu duruma dusurmesin ne gidecek yerin var gitsen bile pesinden dusmeyecek bir katilin
Once kimin beddua ettiğini okuyun onceKaynanam kısır diye adımı çıkardı, korunmadık ama zaten çocuk olmaz diye düşündük yazan sizsiniz. Aldatıldığınız adama bir çocuk daha yapan sizsiniz ama cahil bizleriz. Bu adam çeker giderse ya da bütün parayı eskortlara gömerse ne yiyecek içecek giyecek çocuklarınız? Bunları düşünmeden çocuk üstüne çocuk yapan cahil değil mi? Ne kendi aileniz ne eş ailesi gram arkanızda değilken korunmamak cahillik değil mi? Adam kızları okutmayacak derecede yobaz bağnaz ama karşı çıkmasına rağmen kızı flörtüyle sevgilisiyle evlenebiliyor.
Babamın soyu sopu 7 sülalesi Mardinli. Babanız gibi cahil cühelalar azınlıkta, kızları okutmuyorlar diye bir şey yok. Sülalede kaç öğretmen doktor hatta cerrah var, postadan emekli müdire bile var. Benim babam 25 yaşından önce evlenicem diye gelmeyin evlatlıktan reddederim, mezun olduktan sonra en az 3-4 sene iş hayatınız sigortanız başlamış olacak demişti.
Allah sizin karşınıza niye eşiniz gibileri çıkardı, niye aldatıldınız, kimse sahip çıkmıyor, canınızın derdine düştünüz? Çok mu kötü kalbiniz var da bunları yaşıyorsunuz? Millete beddua etmeye devam edin, dönüp dolaşıp sizi buluyor sonunda.
Doğurmanız değil bakamayacağınız, sağlıklı besleyip büyütemeyeceğiniz, eğitimlerine harcama yapamayacağınız, psikolojik şiddetten koruyamayacağınız dert oldu. Babaları pisliğin önde gideni, ayrılırsan vururum öldürürüm diyen biri, onların rızkını başka kadınlara yediren biri ve siz bu adamın böyle olduğunu bile bile bir çocuğun daha günahını almışsınız. Siz çocuklarınıza bu adamı baba olarak layık görmüşsünüz. Çocuklar var ve siz bağırış çağırış herkesi birbirine katmışsınız. Görmedi mi duymadı mı o çocuklar bu rezilliği? Telefonu sesliye alıp herkese dinletirken çocuklarınızı hiç düşünmediniz mi? Bencilsiniz, çoluk çocuk ne yiyecek ne giyecek, yaşıtlarıyla düzgün sosyalleşebilecek mi, eksiğini gediğini tamamlayabilecek miyim demeden 3 çocuk yapmışsınız. Maddi durum iyi olsa bir derece, parasını verir iyi okullarda iyi eğitim aldırılır ama elde yok cepte yok. Bugün kocanız bir kadına tutulup gitse 3 çocukla aç acına oturacaksınız çünkü iki taraftan ailelerin umurunda değilsiniz. Doğurmak marifet mi, milyarlarca memeli doğuruyor, marifet sağlıklı büyütmek eğitmek. Suça sürüklenen çocuk denenler hep sorunlu ilgisiz sevgisiz ailelerden çıkıyor ve milletin düzgün, terbiyeli, eğitimli çocuklarını öldürüyor.Benim dogurmam siteye dert oldu sanirim hic bir çocuğumdan pişman değilim iyiki oldular bunun icin kimseye hesap vermem
Evet ama ailemi ben zorladım evlenmek icin çünkü seviyorduk birbirimizi hataymjs gelecegi göremem ki olanlar bunlar
Agziniza saglik ama anlamiyor ki demek istediklerimizi.. Banane kac tane doğurmuş isterse 30 tane doğursunDoğurmanız değil bakamayacağınız, sağlıklı besleyip büyütemeyeceğiniz, eğitimlerine harcama yapamayacağınız, psikolojik şiddetten koruyamayacağınız dert oldu. Babaları pisliğin önde gideni, ayrılırsan vururum öldürürüm diyen biri, onların rızkını başka kadınlara yediren biri ve siz bu adamın böyle olduğunu bile bile bir çocuğun daha günahını almışsınız. Siz çocuklarınıza bu adamı baba olarak layık görmüşsünüz. Çocuklar var ve siz bağırış çağırış herkesi birbirine katmışsınız. Görmedi mi duymadı mı o çocuklar bu rezilliği? Telefonu sesliye alıp herkese dinletirken çocuklarınızı hiç düşünmediniz mi? Bencilsiniz, çoluk çocuk ne yiyecek ne giyecek, yaşıtlarıyla düzgün sosyalleşebilecek mi, eksiğini gediğini tamamlayabilecek miyim demeden 3 çocuk yapmışsınız. Maddi durum iyi olsa bir derece, parasını verir iyi okullarda iyi eğitim aldırılır ama elde yok cepte yok. Bugün kocanız bir kadına tutulup gitse 3 çocukla aç acına oturacaksınız çünkü iki taraftan ailelerin umurunda değilsiniz. Doğurmak marifet mi, milyarlarca memeli doğuruyor, marifet sağlıklı büyütmek eğitmek. Suça sürüklenen çocuk denenler hep sorunlu ilgisiz sevgisiz ailelerden çıkıyor ve milletin düzgün, terbiyeli, eğitimli çocuklarını öldürüyor.
Benim babam da aynısını derdi işe girmeden evlenmek yok diye. İyi ki de demiş. Geçen eşimle bir şey almak üzere konuşuyorduk babam birden sen kimseye muhtaç olma diye okuttuk istediğini alamıyor musun diye çıkıştı yanlış anladı adamcağız bizi. Yok babacım her şeyim var şükür belli bir sırayla alıyoruz dedim zor ikna ettik adamı.Kaynanam kısır diye adımı çıkardı, korunmadık ama zaten çocuk olmaz diye düşündük yazan sizsiniz. Aldatıldığınız adama bir çocuk daha yapan sizsiniz ama cahil bizleriz. Bu adam çeker giderse ya da bütün parayı eskortlara gömerse ne yiyecek içecek giyecek çocuklarınız? Bunları düşünmeden çocuk üstüne çocuk yapan cahil değil mi? Ne kendi aileniz ne eş ailesi gram arkanızda değilken korunmamak cahillik değil mi? Adam kızları okutmayacak derecede yobaz bağnaz ama karşı çıkmasına rağmen kızı flörtüyle sevgilisiyle evlenebiliyor.
Allah sizin karşınıza niye eşiniz gibileri çıkardı, niye aldatıldınız, kimse sahip çıkmıyor, canınızın derdine düştünüz? Çok mu kötü kalbiniz var da bunları yaşıyorsunuz? Millete beddua etmeye devam edin, dönüp dolaşıp sizi buluyor sonunda.