Kocam eskorta gitmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne lanet bir durumdur ya. burada tuzu kuru olanların konuşmalarına bakmayın. anladığım kadarıyla Türk değil, Kürt aileler iki tarafta.
Çok sevdiğim söylenemez doğu insanını da, kültürünü de aslında. burada açılan bu tür konuların hepsinde aileler Türk değil.
Baba evine dönemezsiniz, kocanız denen şahısın yanında can güvenliğiniz tehlikede. Öyle örgü satarak 3 çocuk büyütülmez, ki siz önce ev tutacaksınız falan filan hiç paranız yok.
Yapacağınız tek şey var aslında.

Diğer iki küçük çocuğu babaya bırakıp, bebekle beraber bir kadın sığınma yurduna yerleşeceksiniz. Babası onlarda çocuklara bakarlar. Boşanma gerçekleştikten ve siz durumunuzu toparladıktan sonra çocukları geri alacaksınız.

Başka bir yolda görünmüyor açıkçası. Annelik yapabilmeniz için önce kendinizi kurtarmanız lazım.
İnsanları kürt türk doğu batı insanı olarak ayırmayın hanımefendi. Doğu insanı hakkında ne bilyorsunuz? Doğu kültürü hakkında? Yardımcı olacaksanız konuya odaklanın. Üstünüze vazife olmayan hususlarda yorum yapmayın. Alenen ırkçılık bu yazdığınız yazı. Herkes bi anne babadan doğuyor ve beyaz kefene sarılıp toprak altına konuyor. Hiç yakıştıramadım, kadınlarımızın daha yapıcı daha birleştirici olması gerekir. Doğamız gereği böyleyiz biz çünkü.

Siz ciddimisiniz dalgamı geçiyorsunuz
Ailem destek degil zaten ne diye gidip eli boş döneceğim
Baroya elim kanıtlarla dolu gideceğim
Bir avukat bulup nasil yapacağımı konusagim ama gizli bir sekilde oyle planlıyorum
Yaaaa anca plan yap dur kendini kandır kanıtladın ne oldu sana 5 milyon verip aylık 100 bin nafaka mı verecek hapse mi girecek? Aileni de istesen ikna edersin

Şimdi ne yapacağım demek için çok geç kalmışsınız. Bu hayatı siz seçmişsiniz. Meslek sahibi olmamayı, koca eline bakmayı siz seçmişsiniz. Biz hangi derdinize derman olalım? 1960 larda da doğmamışsınız. Sizin hikayeniz gibi yüzlerce hikaye biliyoruz. Meslek sahibi olmadan, kendi parasını kazanmadan yapılan evliliklerin sonu hep böyle

Yaaaa anca plan yap dur kendini kandır kanıtladın ne oldu sana 5 milyon verip aylık 100 bin nafaka mı verecek hapse mi girecek? Aileni de istesen ikna edersin
Tam olarak derdin ne?
Çözümün yoksa yorumunda olmasın lütfen baska konuya aklını kendine sakla

Evet ben seçtim bilerek
Şimdi ne yapacağım demek için çok geç kalmışsınız. Bu hayatı siz seçmişsiniz. Meslek sahibi olmamayı, koca eline bakmayı siz seçmişsiniz. Biz hangi derdinize derman olalım? 1960 larda da doğmamışsınız. Sizin hikayeniz gibi yüzlerce hikaye biliyoruz. Meslek sahibi olmadan, kendi parasını kazanmadan yapılan evliliklerin sonu hep böyle
Boyle olmasi icin uğraştım rahatlayin

İnsanları kürt türk doğu batı insanı olarak ayırmayın hanımefendi. Doğu insanı hakkında ne bilyorsunuz? Doğu kültürü hakkında? Yardımcı olacaksanız konuya odaklanın. Üstünüze vazife olmayan hususlarda yorum yapmayın. Alenen ırkçılık bu yazdığınız yazı. Herkes bi anne babadan doğuyor ve beyaz kefene sarılıp toprak altına konuyor. Hiç yakıştıramadım, kadınlarımızın daha yapıcı daha birleştirici olması gerekir. Doğamız gereği böyleyiz biz çünkü.
Malesef site dolu duyar kasmaya Müge anlı kesilip ahkem kesmeye meraklı cahil cühela kadınlarla dolu
Eleştirmek icin birbiri ardına dizilmiş pencelerj hazir bekliyorlar
Ha umrumdami degil
Ama çözüm odaklı yorumunuz yoksa eleştiri yapacak hakkı onlara vermedim ben ne hadlerine
Ama hadde bilmedikleri icin sorunumu unuttum bu kesime geçmiş yılların hesabını vermeye başladım şaka anlamak zor dolayısıyla boyle yapacaklar elbette

Malesef site dolu duyar kasmaya Müge anlı kesilip ahkem kesmeye meraklı cahil cühela kadınlarla dolu
Ha umrumdami degil
Ama çözüm odaklı yorumunuz yoksa eleştiri yapacak hakkı onlara vermedim ben ne hadlerine
Ama hadde bilmedikleri icin sorunumu unuttum bu kesime geçmiş yılların hesabını vermeye başladım şaka anlamak zor dolayısıyla boyle yapacaklar elbette
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Sizin gibi çok kadın var, belki bizim gibi demeliyim. Hayatın insana ne yaşatacağını kimse bilemez. Kimse kendini bile isteye ateşe atmaz. Ve o ateşte düştüğü yeri yakar. Siz benim tavsiyeme uyun delil toplayın. Ve uygun gördüğünüz bir anda adım atın. İnsanın ailesinin yanında durmaması çok zordur, çok ağırdır. İçinde bulunduğun durumdan daha zahmetlidir. Keşke size destek olan biri olsaydı. Gerçekten kaç gündür sizin durumunuz hep hatrıma gelir durur. Elden ne gelir bilmiyorum

Bosanirsaniz esiniz nafaka, tazminat verebilecek durumda mi,kazanci nasil? Cocuklar icin sosyal yardimlara basvurabilirsiniz?

Çok fazla bir şey söylemeyeceğim daha fazla konu dağılmasın diye ama özel hayatımda çok fazla tanık olduğum olay ve insan var. Doğal olarak o kadar bölge ve bölge insanı ile ilgim var ki, bu kanıya ulaşmam zor olmadı. Dediklerim de çok doğru vallahi kim ne derse desin. Bölgede uzun süre bulunmuşluğum olduğunu -maalesef- belirteyim.

Siz ciddimisiniz dalgamı geçiyorsunuz
Ailem destek degil zaten ne diye gidip eli boş döneceğim
Baroya elim kanıtlarla dolu gideceğim
Bir avukat bulup nasil yapacağımı konusagim ama gizli bir sekilde oyle planlıyorum
Peki kanıt buldunuz,oldu da bu adamdan boşandınız.Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Gidecek yeriniz yok ,para yok ,iş yok küçük üç tane çocuk var .
Planınızı iyi yapın bence ama hayat sizin siz bilirsiniz

Ben sizi çok iyi anlıyorum. Sizin gibi çok kadın var, belki bizim gibi demeliyim. Hayatın insana ne yaşatacağını kimse bilemez. Kimse kendini bile isteye ateşe atmaz. Ve o ateşte düştüğü yeri yakar. Siz benim tavsiyeme uyun delil toplayın. Ve uygun gördüğünüz bir anda adım atın. İnsanın ailesinin yanında durmaması çok zordur, çok ağırdır. İçinde bulunduğun durumdan daha zahmetlidir. Keşke size destek olan biri olsaydı. Gerçekten kaç gündür sizin durumunuz hep hatrıma gelir durur. Elden ne gelir bilmiyorum
Teşekkür ederim anladığınız icin
Bende böyle planlıyorum delil kanit toplayacağım
Öncelikle atacağım adımda cocuklsrimi riske atamam onlarla alakali bir plan oluşturacağım ama bir bilirkişiye ilk fırsatta danismam lazim
Sonrasj ise anca ölümümü göze alarak adımımı atacağım biraz cesaretlenip en başta maddi olarak guclenmem lazjm

Peki kanıt buldunuz,oldu da bu adamdan boşandınız.Ne yapmayı planlıyorsunuz?
Gidecek yeriniz yok ,para yok ,iş yok küçük üç tane çocuk var .
Planınızı iyi yapın bence ama hayat sizin siz bilirsiniz
Soyle kocamin arsa arabası hepsi benim üstüme kendisi yaptı üstüme onlar benim adımda o kadar ileri gidebilirsem onları degerlendirebilerm ama oraya kadar yolum cok uzun

Bosanirsaniz esiniz nafaka, tazminat verebilecek durumda mi,kazanci nasil? Cocuklar icin sosyal yardimlara basvurabilirsiniz?
Evet verebilir
Iste boşandıktan sonra önemli olan benim ve cocuklarin güvence altında olması onu sağlayabilmem lazim bunun icin de belirli yerlerden bilgi alacağım riske atamam
Adımlarım sağlam olmali

Soyle kocamin arsa arabası hepsi benim üstüme kendisi yaptı üstüme onlar benim adımda o kadar ileri gidebilirsem onları degerlendirebilerm ama oraya kadar yolum cok uzun
3 4 sene surer senin is birde nafaka vermeyecek sana aldattigini kanitlasan bile bunun icin icraya basvurcan avukat parasi lazim en az 50k.. 3 4 sene senin kendi parani kazanman gerekiyor nafaka alacaginda az bir sey onun da cozume kavusmasi avukat falan filan 3 4 ayi buluyor..

3 4 sene surer senin is birde nafaka vermeyecek sana aldattigini kanitlasan bile bunun icin icraya basvurcan avukat parasi lazim en az 50k.. 3 4 sene senin kendi parani kazanman gerekiyor nafaka alacaginda az bir sey onun da cozume kavusmasi avukat falan filan 3 4 ayi buluyor..
Devlet kadınlara ücretsiz avukat tutuyor diye biliyorum bu yanlis mi ?

Ha umrumdami degil
Ben avukatım. Aklınıza takılan şeyleri bana özelden yazabilirsiniz. Elimden gelen bir şeyler varsa belki işinize yarar. Canı tehlikede olan birini yargılamak kimsenin ne haddi ne da hakkıdır.

Peki sehirden sehire degisiyor mu bu durum bi yakinim talep ettigi halde alamadi
Adli yardım biriminde ödenek varsa şahsın avukat talebini karşılıyorlar. Ama bazen karşılamama durumları da oluyor maalesef. Fakat bu hanımefendinin durumu acil olduğu için baro kayıtsız kalmaz. Özellikle doğu ve güneydoğu baroları kadın hakları konusunda son dönemlerde ciddi çalışmalar yürütüyor. İlla yardım ederler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X