Kocam evi terk etti

Naznazli672

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
147
44
13
35
Hemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir

bence de evlilik bitmiş.
beni çıldırttı ben de dövdüm diyordur işte kendi aklına göre kendini haklı görüyordur.
halbuki ne derseniz diyin size saldırmak yerine çıkıp gitmeyi tercih edebilirdi.
herhalde hem şiddet görüp hem de arayıp sormazsınız artık diye düşünüyorum.

Ofkeyle kalkan zararla oturur demisler.cok aciktiysan atsaydin agzina bisiyler gelincede ayyyy askim cok aciktim seni bile yiyebilirim kos yardim et kuralim sofrayida yiyelim deseydin ne o sana el kaldirirdi ne sen uzulurdun bosanmaya kararli degilsen asla sozunu acmamalisin erkekler duz mantik cunku gecmis olsun

şu an ikiniz de sinirlisiniz. geçer gider.
ama tavrınız çok çocuksu.
her kavgada hemen boşuyorum seni derseniz evlilikte saygı falan kalmaz. laçkalaşır.
biraz olgunlukla sorunları çözmeye çalışın karşılıklı olarak.
hadsizliğe varan cümlelere gerek yok.
sonra böyle etekleriniz tutuşur. öfkeliyken ağzından çıkanı duymayan için evlilikte huzuru bulmak çok zor.
ikiniz de kendinizi düzeltmelisiniz. bu kadar basit olmamalı yuvayı bozmak. evlendiğin insana hakaret etmek... el kaldırmak. çok çirkin. ergen ergen hareketler, tripler evlilikte kabul görmez. kimse kolay kolay kimseyi çekmiyor artık. dikkat.

bence de evlilik bitmiş.
beni çıldırttı ben de dövdüm diyordur işte kendi aklına göre kendini haklı görüyordur.
halbuki ne derseniz diyin size saldırmak yerine çıkıp gitmeyi tercih edebilirdi.
herhalde hem şiddet görüp hem de arayıp sormazsınız artık diye düşünüyorum.
Hayir ama nasil benden boyle kolay vazgecer diye uzuluyorum her kadin ara ara kavga cikarmaz mi yabi bi taraf sinirliyse digeri alttan almali

şu an ikiniz de sinirlisiniz. geçer gider.
ama tavrınız çok çocuksu.
her kavgada hemen boşuyorum seni derseniz evlilikte saygı falan kalmaz. laçkalaşır.
biraz olgunlukla sorunları çözmeye çalışın karşılıklı olarak.
hadsizliğe varan cümlelere gerek yok.
sonra böyle etekleriniz tutuşur. öfkeliyken ağzından çıkanı duymayan için evlilikte huzuru bulmak çok zor.
ikiniz de kendinizi düzeltmelisiniz. bu kadar basit olmamalı yuvayı bozmak. evlendiğin insana hakaret etmek... el kaldırmak. çok çirkin. ergen ergen hareketler, tripler evlilikte kabul görmez. kimse kolay kolay kimseyi çekmiyor artık. dikkat.
Size el kaldirilsaydi siz napardiniz

Darp raporunuzu alin. Anladığım kadariyla blöf yaptınız ama muhtemelen geri dönüşü yok artık bu durumun...

Sorun onun kendini haklı görmesi değil de sizin kendi haklılığınızdan emin olamamanız gibi geldi bana.
Kavgayi baslattigim icin hatali goruyorum kendimi sadece burdaki uyeler ahkam kesiyor ama hepimis insaniz bazen sinirli oluruz batar birseyler kavga cikarmaz miyiz beni haksiz goren burdaki uyeler

Evet kavga çıkaririm ama regly oldugumu cözmesi 2 saniyesini alir,bende tartisma esnasinda uzerime gelme zaten geldiler derim ,esimde anlar ve alttan almaya baslar.Ama evliligimin ilk yili haric bosanma sozcugunu duymadi benden.

Ofkeyle kalkan zararla oturur demisler.cok aciktiysan atsaydin agzina bisiyler gelincede ayyyy askim cok aciktim seni bile yiyebilirim kos yardim et kuralim sofrayida yiyelim deseydin ne o sana el kaldirirdi ne sen uzulurdun bosanmaya kararli degilsen asla sozunu acmamalisin erkekler duz mantik cunku gecmis olsun
Ne kadar ilgincsiniz adam bana siddet uyguladi diyorum siz hala oncesin de benim yaptigim kapris yuzunden hatali oldugumu ima ediyorsunuz ben sadece eve geldiginde ofkeliydim cunku beni 6 da aradi balik yapacaktik aksama baligin turunu sordu bende cok acim askim dedim tamam dedi ustune 1 saat gecikince haliyle ofkelendim cunku isinin 6da bittigini dusunmustum ben sert bir sekil de cok merak ediyorum 6 ile 7.30 arasi naptin haber verseydin ben yerdim yemegimi dedim bana sacmalama falan diyince iyice korukledi ofkemi ben sinirliydim ama insani bir sekilde konustum bu bir saat naptin calistin mi gercekten diyince de hesap soramazsin bana falan dedi yani benim kadar o da kavgayi korukledi

Evet kavga çıkaririm ama regly oldugumu cözmesi 2 saniyesini alir,bende tartisma esnasinda uzerime gelme zaten geldiler derim ,esimde anlar ve alttan almaya baslar.Ama evliligimin ilk yili haric bosanma sozcugunu duymadi benden.
Ben keyiften bosanalim dedim zaten esiniz size el kaldirdi mi hic

Kavgayi baslattigim icin hatali goruyorum kendimi sadece burdaki uyeler ahkam kesiyor ama hepimis insaniz bazen sinirli oluruz batar birseyler kavga cikarmaz miyiz beni haksiz goren burdaki uyeler

Başta hissettiğiniz öfke yerini suçluluk duygusuna bırakmış anladığım kadarıyla. Fakat bir yandan da gurur yapıyorsunuz. O yüzden bence orta yolu bulmalısınız.

Eminim eşiniz de çok kararlı değildir boşanma konusunda, sadece evden kovulduğu için biraz daha haklı görüyor kendini o kadar.

Biraz zaman geçsin şunu yapın: "Yollarımızı ayıracaksak da yüzyüze gelip bunu konuşmayı ikimiz de hak ediyoruz, kızgınlıklar olsa da birbirimizdeki değerimiz yerimiz farklı bunu biliyorum."

Bu şekilde bir tavır takının hem gururunuzu incitmemiş olursunuz, hem de iletişim yolu açılmış olur.

Ben keyiften bosanalim dedim zaten esiniz size el kaldirdi mi hic
Simdi burada bana el kaldiramaz uzerime yuruyemez ya da o raddeye hic gelmeyiz tarzi mukemmel evlilikleri ve iliskileri yazariz,sizde o mukemmel evliliklerin var oldugu bir hayal alemine girersiniz .Duymak istediginiz hangisi?

Ne kadar ilgincsiniz adam bana siddet uyguladi diyorum siz hala oncesin de benim yaptigim kapris yuzunden hatali oldugumu ima ediyorsunuz ben sadece eve geldiginde ofkeliydim cunku beni 6 da aradi balik yapacaktik aksama baligin turunu sordu bende cok acim askim dedim tamam dedi ustune 1 saat gecikince haliyle ofkelendim cunku isinin 6da bittigini dusunmustum ben sert bir sekil de cok merak ediyorum 6 ile 7.30 arasi naptin haber verseydin ben yerdim yemegimi dedim bana sacmalama falan diyince iyice korukledi ofkemi ben sinirliydim ama insani bir sekilde konustum bu bir saat naptin calistin mi gercekten diyince de hesap soramazsin bana falan dedi yani benim kadar o da kavgayi korukledi
Ohoo adam tam olarak haksızmış bence, kavganın başlangıcında bile siz suçlu değilsiniz. Geç kalacaksa konuştuğunuzda kesinlikle haber vermesi gerekirdi ki haber vermesi de çok kolay zaten konuşmuşsunuz. Hesap soramazsın ne demek ayrıca bal gibi de sorarsın. Sen sormayacaksın da neredeydin diye annesi babası mı soracak hesabını? Onu evde bekliyorsun tabi ki hesap sormaya hakkın var.
Ki zaten sonrasında şiddet uygulayarak evliliği bitirmiş. Gidip darp raporu alın, rapor alınacak bir şey yoksa da evlilik birliğinin temelinden sarsılmasından açarsınız davayı. Boşanın boş verin size hesap vermeyen, neredeydin deyince döven adam gibi milyon tane var zaten çok bir şey kaybetmezsiniz.

Dayak attığı için suç kocanda. Az konuştun, çok konuştun, tahrik ettin falan filan yediğin dayağı meşrulaştırmaz. Olan olmuş tabiki canın yanarken seni boşuyorum dersin. Bu saatten sonra düşme peşine kararlı ol. Sakın sen adım atma yoksa çok kısa bir süre sonra dayak yemeye kaldığın yerden devam edersin.

Back
X