- 9 Mart 2015
- 7.404
- 10.652
- 448
- Konu Sahibi Naznazli672
Çabuk eşyalarını topla seni boşayacağım :) tavrınız bence çocuksu..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bırakıp gitmek bide arayıp sormamak nedir ya insan karisı ne yapıyor ne halde merak etmez mi?Siddet uygulamış bide size,ne kadar kışkırtirsanız kışkırtın buna hakkı yok.Dünden razı gibi çıkmış gitmiş bence geri adim atmayın sizde annenizi filan çağırın yaniniza yalnız kalmayın.Haksizken hakli olmaya çalışıyor belliki,geri adım atarsanız tekrar böyle bir durum olursa aynı şeyleri yaşarsıniz benceHemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir
Oncelikle adam haklı değil. Ikincisi haklı da olsaydı şiddet uygulayamaz. Üçüncüsü hay ben ama sen de hatalısın diyen zekalara..
Şaka gibi ya hala erkekler şoyledir böyledir, çocuksu davranışlar fakan diyorsunuz
Adam demekkı bıkmıs bu evlılıkten bosanmak ıstıyor ailresıde kendısıde o yuzden aramıyor
Evet bencede erkek burada hatalı.. 1 saat geciyorsa insan telefon edebilir. Hadi etmedi eve gelip hakaret edemez.
Ama madem bosanalim dedi, evden kovdu konu sahibi , sabretmeli. Sizlanmamali.
Erkeğin hatalı olduğunu anlamalı.
Sanki adama söylediğin hakaretleri burda gizliyorsunuz sadece aynaya bak mi dediniz yoksa bak o aynadaki .....?senmisn. Diye benece ikinizde hatalisiniz yapmayin bunu kimsenin burda atar tutar kelimelerinede kanmayin biraz guruunuzu ayaklar altina alin yuvaniz ivin esinizi evden kovan sizsiniz arabayi alanda siz daha ne istiyonuz anlamadim zaten adamin bi birakmadigi giydikleri seyleri ama lütfen öfkeye doldurusa gelmeyin esinizi seviyorsaniz ilk adimi siz atin erkekler bizler gibi degil onkar daha farkliHemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir
Dayak atması tabı kı mesrulastırılamaz orda sonsuz haksız!! ama konu olarak o haklı sebebsız kavga cıkarmak da nedır..? Erkeklerın kontrol mekanızması daha gevsek o yuzden hakaret etmesın kı bır bayan olarak ona yakısan da odur agzını bozmadan * lutfen gıder mısın burdan dıyebılırdı..
Sanki adama söylediğin hakaretleri burda gizliyorsunuz sadece aynaya bak mi dediniz yoksa bak o aynadaki .....?senmisn. Diye benece ikinizde hatalisiniz yapmayin bunu kimsenin burda atar tutar kelimelerinede kanmayin biraz guruunuzu ayaklar altina alin yuvaniz ivin esinizi evden kovan sizsiniz arabayi alanda siz daha ne istiyonuz anlamadim zaten adamin bi birakmadigi giydikleri seyleri ama lütfen öfkeye doldurusa gelmeyin esinizi seviyorsaniz ilk adimi siz atin erkekler bizler gibi degil onkar daha farkli
Onu bilemeyiz canimm sonucta tek tarafli bi görüş ama ben hanimefendi ninde ona cok hakaret ettiğini dusunuyom bazilari kendine hakim olmuyor malesef ama bize dusen kiskirtmak yerine biraz sağduyulu davranmak :)El kaldırdı demiş. Eğer şiddet gördüyse bile mi ilk adını atsın ?
Onu bilemeyiz canimm sonucta tek tarafli bi görüş ama ben hanimefendi ninde ona cok hakaret ettiğini dusunuyom bazilari kendine hakim olmuyor malesef ama bize dusen kiskirtmak yerine biraz sağduyulu davranmak :)
Şiddet gösterene en ağır hakaretler edilebilir , hak ediyor. Bir erkekcik bunu yapabiliyorsa kadında hakaret eder. Gayette güzel yakışır ağzına.
Herkesin dusuncesine saygiliyimm buda benim fikrim sizin fikrinizde saygi duyorumm tatlimmmŞiddet gördüm diyor, ötesi yok bence .
Şiddet gördüm diyor, ötesi yok bence .
Hemen konuya gireyim iki gundur cok kotuyu arkadaslar kocam evi terk etti. Iki gun once kavga ettik soyle oldu aksam isi uzadi biraz gec geldi bi saat kadar ben de hem cok acikmistim hem de regl donemi diye gergindim neyse eve gelince sorun cikardim o da alttan almadi kavga ettik bana hakaret etti ben de aynaya bak sensin o dedim sonra deli oldu erkegim ben nasil bana hakaret edersin dedi sonra el kaldirdi bana (ben de sinirliydim biraz kiskirttim)bende bunun ustune dedim ki cabuk esyalarini topla gidiyorsun bu evden bosuyorum seni dedim cikti odadan geri geldi kararlimisin bosanma konusunda dedi evet dedim tamam dedi gitti birde giderken sanki ben hataliymisim gibi oyle nefretle bakisi vardiki neyse babasigile gitti iki gundur vatsapda beraber resmimiz vardi onu kaldirmis bende benimkini kaldirdim ne aradi ne de sordu ailesi de aramadi birseye ihtiyacin var mi yok mu diye kimse sormadi giderken arabayi bana birak dedim birakti simdi kendimi cok kotu hissediyorum bu kadar hataliyken kendini nasil hakli gorebilir
İkinizde sinirle kalkmissiniz oda el kaldırmış sende buna dayanamayarak boşanmak istediğini söylemişsin ve bu durumda ilk gözden çıkaran sen olmuşsunHayir ama nasil benden boyle kolay vazgecer diye uzuluyorum her kadin ara ara kavga cikarmaz mi yabi bi taraf sinirliyse digeri alttan almali