kocam galiba beni aldatıyor

byn_safis

Miran'ım (L)
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
197
63
123
kocamla severek evlendk daha 1 yıl oldu ve hamileyim karnım büyümeye başladı son 1 haftadır eşim bana çok ilgisiz ne desem ofluyo pofluyo eve giriyo ruh gbi ne desem tersliyo önceden böyle değildi çok ilgiliydi derdin ne diyorum beni rahat bırak diyor karı koca ilişkimiz zaten yok o istemiyor 3 gündür ayrı yatıyorum. ne yapıcam bilmiyorum sanırım beni aldatıyor

Canim belkide isle ilgili sikintilari vardir.adamin hemen gunahini alma.birde baba olacagi icin sorumlulullari artacagi icin duygulari karisiktir.Allah bagislasin yavrunu

Canim belkide isle ilgili sikintilari vardir.adamin hemen gunahini alma.birde baba olacagi icin sorumlulullari artacagi icin duygulari karisiktir.Allah bagislasin yavrunu

zannetmiyorum iş yerinde çok mutlu. bebeğimi umursadığınıda sanmıyorum. dün battaniyr yıkadım makinede çok ağırdı kaldıramadım asmasını rica ettim bi baktımki makine tam sıkmamış dedim gel yardım et sıkalım şunu. bana dedki senin battaniyenede makinenede kendin sık dedi ve gitti yattı ağlaya ağlaya gecenin 2 sine kadar battaniye sıkmaya çalıştım kendimi geçtim kendi çocuğunu umursamıyor

Ay cok gunah ama ya .Bence once otur konus yanlislarini anlat ona sorun ne de.baktin konusmuyor mantikli birsey soylemiyor cep telefonu mesajlari karistir ne bileyim bilgisayarini facebookunu bunlari aldatilma endisen oldugu icin yaziyorum uzulerek

hamileliğinin verdiği duygusallığı hafife alma canım. sende bazı şeyleri normalden büyük görüyo olabilirsin. fakat...
ilgisizliğine sorumsuzluğuna fazla anlam kattığını düşünmüyorum.burda bizlerle paylaştığına göre oldukça haklısın sen. battaniye yıkama serme mevzusunda ayrıca kızıyorum sana annesi :61: yıkama asma bu sene kirli kalsın. evladının sağlığından senin sağlığından önemli bişey yok bu hayatta... umarım herşey düzelir. hepimizn evliliğinde zaman zaman oluyor böyle ilgisizlikler. hatta bazen ayrılık fikri konuşuluyor. rabbim evladını bağışlasın. sen annesin güçlüsün herşeyle(eşinde dahil) baş edersin. yuvanızdan sağlık huzur bereket eksik olmasın. sevgiler...:29:

Ay cok gunah ama ya .Bence once otur konus yanlislarini anlat ona sorun ne de.baktin konusmuyor mantikli birsey soylemiyor cep telefonu mesajlari karistir ne bileyim bilgisayarini facebookunu bunlari aldatilma endisen oldugu icin yaziyorum uzulerek
telefonunu ayırmıyorki hiç yanından bakamıyorum. önceden oraya buraya bırakırdı.
aldatmaya dair kanıt yok
ama adamın odun olduğuna dair kanıt var
evet kanıt yok ama böyle değildi bnm eşim 3 yıl flirt dönemimiz oldu o kdar düşünceliydiki şimdi çok şaşırıyorum.
hamileliğinin verdiği duygusallığı hafife alma canım. sende bazı şeyleri normalden büyük görüyo olabilirsin. fakat...
ilgisizliğine sorumsuzluğuna fazla anlam kattığını düşünmüyorum.burda bizlerle paylaştığına göre oldukça haklısın sen. battaniye yıkama serme mevzusunda ayrıca kızıyorum sana annesi :61: yıkama asma bu sene kirli kalsın. evladının sağlığından senin sağlığından önemli bişey yok bu hayatta... umarım herşey düzelir. hepimizn evliliğinde zaman zaman oluyor böyle ilgisizlikler. hatta bazen ayrılık fikri konuşuluyor. rabbim evladını bağışlasın. sen annesin güçlüsün herşeyle(eşinde dahil) baş edersin. yuvanızdan sağlık huzur bereket eksik olmasın. sevgiler...:29:

haklısın belkide duygusallıktandır inşallah öyledir:( ama ev işinede gelince bir gün ev hafif dağınık olsun kıyameetler kopuyor. bu nie şöyle bu nie böyle bağırıp çağrmalar uf ne biliym çok değişti. kadın gibi herşeye karışmalar flan. çok bunaldım ya

Hamilekikte ve sonrasinda erkekler degisiyor ama bende bilmiyorum niye.benimki dogumdan sonra daha rahat davranmaya basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konusmayi dene sorunun ne oldugunu anlamaya calis.uc assagi bes yukari sezersin.ayrineden yatiyor.sormadin mi.

Hamilekikte ve sonrasinda erkekler degisiyor ama bende bilmiyorum niye.benimki dogumdan sonra daha rahat davranmaya basladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hep böyle olacaksa ben tahammül edemycem bu canlıya
Konusmayi dene sorunun ne oldugunu anlamaya calis.uc assagi bes yukari sezersin.ayrineden yatiyor.sormadin mi.
denedim konuşmuyo. dinlemiyo. ısrar edince bni rahat bırak diyor. ayrı yatan bnm bu hareketlerinden dolayı aynı yatağa yatamıyorum onunla iğreniyorum
telefonunu falan saklaması malesef beni de işkillendirdi... :44:

:( bnide öle..

kocamla severek evlendk daha 1 yıl oldu ve hamileyim karnım büyümeye başladı son 1 haftadır eşim bana çok ilgisiz ne desem ofluyo pofluyo eve giriyo ruh gbi ne desem tersliyo önceden böyle değildi çok ilgiliydi derdin ne diyorum beni rahat bırak diyor karı koca ilişkimiz zaten yok o istemiyor 3 gündür ayrı yatıyorum. ne yapıcam bilmiyorum sanırım beni aldatıyor

Peki sen eminmisin sadece onun değiştiğine? Yani hormonların arttığı için sendede kesin değişiklikler vardır.. Belki çok tersliyosun .. Ama her erkek maalesef hamileliğin kadınları duygusallaştırdığını anlamıyor.. Belkide senin hareketlerine karşı oda sana tersleniyor.. Haklı demiyorum ama hemen aldatıyor mu diye karamsar olma.. Otur düşün eskiden sen nasıldın şimdi nasılsın? Bazı erkekler kadınları anlamıyor maalesef.. İnşallah dediğim gibidir..

Bu arada telefon olayına gıcık oldum.. Her konuda oturup düşün sakin ol derim ama bu konuda telefonu elinden alıp duvara çarpardım :47:

Peki sen eminmisin sadece onun değiştiğine? Yani hormonların arttığı için sendede kesin değişiklikler vardır.. Belki çok tersliyosun .. Ama her erkek maalesef hamileliğin kadınları duygusallaştırdığını anlamıyor.. Belkide senin hareketlerine karşı oda sana tersleniyor.. Haklı demiyorum ama hemen aldatıyor mu diye karamsar olma.. Otur düşün eskiden sen nasıldın şimdi nasılsın? Bazı erkekler kadınları anlamıyor maalesef.. İnşallah dediğim gibidir..

bn normalde yapı gereği heycanlı bir tipim çabuk parlarım kızarım yumuşarım. ama inan hamileliğimde daha dikkatliyim. daha anlayışlı olmaya çalışıyorum. eve geldiği zaman çorabını bile çıkartıyorum yorulduğu için. ama o... tv başında osura osura oturu suratıma bile bakmıyor elinde telefon. ya kardeşleriyle konuşcağı zaman bile benden uzakta konşuyo başka odaya geçiyor. ya ben hamileyim ama sanki o hamileymiş gbi trplerde..

cok uzucu,umarım duzelır esınız.. evlılık buyuk bır sorumluluk,bunun farkına yenı varmıs sanırım..bırde bebegınız olck bunun mutlulugunu bırlıkte yasamak ısterdınız emınım..ıns bır an once duzelır aranız..dua edın ve onunla konusun bence derdını konusmadan bılemezsınız ve uzar gder.

cok uzucu,umarım duzelır esınız.. evlılık buyuk bır sorumluluk,bunun farkına yenı varmıs sanırım..bırde bebegınız olck bunun mutlulugunu bırlıkte yasamak ısterdınız emınım..ıns bır an once duzelır aranız..dua edın ve onunla konusun bence derdını konusmadan bılemezsınız ve uzar gder.

keşke konuşabilsek benmle konuşmuyor...konuşmak bi yana dinlemiyor bile..

keşke konuşabilsek benmle konuşmuyor...konuşmak bi yana dinlemiyor bile..

dırek ne yapmak ıstıyorsun desenızz ona da mı cvp vermıyor? benımle mutlu degılmısın gbı sorular karsısında ne derkı acaba..bu soruların cvbnı almaya calısınn..

dırek ne yapmak ıstıyorsun desenızz ona da mı cvp vermıyor? benımle mutlu degılmısın gbı sorular karsısında ne derkı acaba..bu soruların cvbnı almaya calısınn..

inanın hepsni sordum dün hayatında birimi var die sordum ona bile cvp vermedi...

inanın hepsni sordum dün hayatında birimi var die sordum ona bile cvp vermedi...

ınanın cok uzuldumm evlılık zor olmalı..braz daha bekleyın.snra belkı aıle buyuklerınden yardım alabılırsnz bu ne kadar dgru bılmıyorum ama yapılabılcek baska bsey gelmıyor aklıma:50: kendınızı bebegınıze verınn su aralar tek odak noktanz o olmalı bncee

O zaman artık ben mutlu değilim haberin olsun diyin... Bebeğim doğana kadar kendime zaman vericem sonrasında da ben harekete geçicem diyin. Burada ne konular gördük böyle davranıp eşi doğum yapana kadar bekleyen sonr ayrılmak istiyorum diyen ne kocaları yazdı eşler. Kadın dik durabiliyorsa ve ayrılıyorum senden diyebiliyorsa adamların anca aklı başına geliyor malesef. Zaten bebeği de görünce iyice tutuşur.. Kabul ederse de o adam zaten gitmiştir... Biraz sert olduysa özür dilerim ama sizinki gibi kocalar sizleri haketmiyorlar...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Back
X