- 23 Aralık 2023
- 5
- -5
- 1
- 27
- Konu Sahibi kahpedunya
-
Ben 9 senelik evliyim yine bir ehliyet konusu açıldı tartıştık işte yine başladı sen kıskançsın başkalarının var onun için istiyorsun senin isteklerin bitmez falan hep beni bir kategoriye koyuyor beyninde çok sıkıldım konuşmayı bilmiyorya aciz herif bana cevap veremeyince bana sen itsin dedi ben de haliyle kaldıramadım hala kaldıramıuoeum ağlıyorum hala ne yapabilirm? Cidden çok sıkıldım kimseyle arkadaşlık kurmama izin vermiyo evde onun istediği gibi yaşayayım diyo geçen arkadaşlarıyla buluştuk işte dışarıdaki kadınlar cidden iletişim halinde olmadığım için hayatı yaşıyorlar onu farkettim baba evşndede baskıyla büyüdüm zaten zor bi insan değilim saburlıyım benşmde istemeye hakkım var ya yeter gerçekten sorsan eğitimli insan cahilin önde gideni mağara adamı
Neden boşanmayı düşünmüyor sunuz?Ben 9 senelik evliyim yine bir ehliyet konusu açıldı tartıştık işte yine başladı sen kıskançsın başkalarının var onun için istiyorsun senin isteklerin bitmez falan hep beni bir kategoriye koyuyor beyninde çok sıkıldım konuşmayı bilmiyorya aciz herif bana cevap veremeyince bana sen itsin dedi ben de haliyle kaldıramadım hala kaldıramıuoeum ağlıyorum hala ne yapabilirm? Cidden çok sıkıldım kimseyle arkadaşlık kurmama izin vermiyo evde onun istediği gibi yaşayayım diyo geçen arkadaşlarıyla buluştuk işte dışarıdaki kadınlar cidden iletişim halinde olmadığım için hayatı yaşıyorlar onu farkettim baba evşndede baskıyla büyüdüm zaten zor bi insan değilim saburlıyım benşmde istemeye hakkım var ya yeter gerçekten sorsan eğitimli insan cahilin önde gideni mağara adamı
17 yaşında maalesef16 yaşında mı evlendiniz
Çok düşünüyorum ama ne kadar ikna olursunuz bilmiyoeum ama kürt bir aile kızıyım ne bir mesleğim var nede ailem arkamda durur. Bilmiyorum ama cidden çok sıkıldım. Kendi annesi bile çok zor bir insan allah sana sabır versin diyoNeden boşanmayı düşünmüyor sunuz?
Çocuk var mı?Sana sürekli hakaret eden, esir hayatı yaşatan bir insanla daha ne kadar birlikte kalabilirsin ki?Meslek edindirme kursları falan denesen,ya da bir fabrika da işçi olarak çalışabilirsin.Çok düşünüyorum ama ne kadar ikna olursunuz bilmiyoeum ama kürt bir aile kızıyım ne bir mesleğim var nede ailem arkamda durur. Bilmiyorum ama cidden çok sıkıldım. Kendi annesi bile çok zor bir insan allah sana sabır versin diyo
Bilmiyoeum cidden o kadar akıllı bir insandım ki köreldim resmen ne yapacağım iki çocuğum varLütfen sana bunları yapmasına izin verme ve kes at o bağı lütfen
Çocuk var mı?Sana sürekli hakaret eden, esir hayatı yaşatan bir insanla daha ne kadar birlikte kalabilirsin ki?Meslek edindirme kursları falan denesen,ya da bir fabrika da işçi olarak çalışabilirsin.
İnsan içine çıkarmaz komşuya göndermez değişik bşr insan arkadaşlarına gittik geldik bende haliyle ben çok kapalı yaşamışım hiç biri bile böyle değil ben çok sıkıldım beni kısıtlıyorsun dedim . Bir daha seni çıkarmayacağaım böyle daha iyi kimseyi görme falan dedi evcil hayvanı mıyım ya ben tövbe haşa . Ne bir romantikliği var nede bir esprisi dümdüz bir insan ben sürekli alttan ala ala yıldım kusura bakmayın size içimi döküyorum sıktıysam helal edin patlayacağım çünkü ablamla annemle neler konuşurum ona bile müdahale ediyo işte o bana ailemden daha iyiymiş galan tuhaf biri ya deli diyorum git doktora diyoeum cidden deli bunların başka bir açıklaması olamaz mesleğinde bile benim yüzümden geriliyormuş ben dört dörtlük bi r kadın değilmişim meslek hayatınıda etkiliyormuşum her şeyim dört dörtlük olacak mış film gibi yaÇocuk var mı?Sana sürekli hakaret eden, esir hayatı yaşatan bir insanla daha ne kadar birlikte kalabilirsin ki?Meslek edindirme kursları falan denesen,ya da bir fabrika da işçi olarak çalışabilirsin.
Ne iş yapıyor ki bu hödük?İnsan içine çıkarmaz komşuya göndermez değişik bşr insan arkadaşlarına gittik geldik bende haliyle ben çok kapalı yaşamışım hiç biri bile böyle değil ben çok sıkıldım beni kısıtlıyorsun dedim . Bir daha seni çıkarmayacağaım böyle daha iyi kimseyi görme falan dedi evcil hayvanı mıyım ya ben tövbe haşa . Ne bir romantikliği var nede bir esprisi dümdüz bir insan ben sürekli alttan ala ala yıldım kusura bakmayın size içimi döküyorum sıktıysam helal edin patlayacağım çünkü ablamla annemle neler konuşurum ona bile müdahale ediyo işte o bana ailemden daha iyiymiş galan tuhaf biri ya deli diyorum git doktora diyoeum cidden deli bunların başka bir açıklaması olamaz mesleğinde bile benim yüzümden geriliyormuş ben dört dörtlük bi r kadın değilmişim meslek hayatınıda etkiliyormuşum her şeyim dört dörtlük olacak mış film gibi ya
Anladığım kadarıyla eşinizden kursa yazılmak için para istediniz.Yalniz yeni sınav sistemi de zor.Ben iki kez yazıldım ikinci yazildigimda daha zorlandım.Parkta kaldım.Ben 9 senelik evliyim yine bir ehliyet konusu açıldı tartıştık işte yine başladı sen kıskançsın başkalarının var onun için istiyorsun senin isteklerin bitmez falan hep beni bir kategoriye koyuyor beyninde çok sıkıldım konuşmayı bilmiyorya aciz herif bana cevap veremeyince bana sen itsin dedi ben de haliyle kaldıramadım hala kaldıramıuoeum ağlıyorum hala ne yapabilirm? Cidden çok sıkıldım kimseyle arkadaşlık kurmama izin vermiyo evde onun istediği gibi yaşayayım diyo geçen arkadaşlarıyla buluştuk işte dışarıdaki kadınlar cidden iletişim halinde olmadığım için hayatı yaşıyorlar onu farkettim baba evşndede baskıyla büyüdüm zaten zor bi insan değilim saburlıyım benşmde istemeye hakkım var ya yeter gerçekten sorsan eğitimli insan cahilin önde gideni mağara adamı
Sizin şahsınız için söylemiyorum ama bence bazı bölgelerin kasıtlı olarak adı çıkarılıyor ve sizde bunun arkasına sığınıyorsunuz. Burada da çok okuduğum için belirtme ihtiyacı hissetim.Çok düşünüyorum ama ne kadar ikna olursunuz bilmiyoeum ama kürt bir aile kızıyım ne bir mesleğim var nede ailem arkamda durur. Bilmiyorum ama cidden çok sıkıldım. Kendi annesi bile çok zor bir insan allah sana sabır versin diyo
Ailesi hakkında Söylediğiniz şeyler çok doğru. Ama evden çıkarmayan kendi öz ailesiyle gorusturmeyen adam kuaför, terzi gibi işler yapmasina izin verir mi ?Sizin şahsınız için söylemiyorum ama bence bazı bölgelerin kasıtlı olarak adı çıkarılıyor ve sizde bunun arkasına sığınıyorsunuz. Burada da çok okuduğum için belirtme ihtiyacı hissetim.
Bahsettiğiniz durum ırkınızla değil aile yapınızla ilgili. Benim çok fazla kürt arkadaşım var aileleri dağ gibi arkalarında destek. Her bölgenin eğitimlisi, cahili,iyisi kötüsü var.
Yaşınız çok genç bir dalda kendinizi geliştirin illa üniversiteye gitmeniz gerekmiyor. Eliniz yatkın ise kuaförlük, terzilik para kazanacağınız işler yapmaya çalışın, kimseye muhtaç olmayın. Hayatınızda söz hakkınız olur.
Her türlü hayatı çok zor daha 25 yaşında iki çocuk annesiAilesi hakkında Söylediğiniz şeyler çok doğru. Ama evden çıkarmayan kendi öz ailesiyle gorusturmeyen adam kuaför, terzi gibi işler yapmasina izin verir mi ?
Ya işler ciddiye binecek kızın ailesi erkeğin ailesi olaya müdahil olacak ve adama cekiduzen verecek ya da böyle sürüp gidecek. Çünkü bu kızın boşanma gibi bir ihtimali yok, konu sahibinden kaynaklı değil bulunduğu aileden çevreden kaynaklı.malesef bazı gerçekleri de kabul etmek lazım.
Yetistirme tarzı çok önemli.senin çevrende hiç böyle kadın yoksa ve bu senin normalinse malesef olmuyor. Bak ben de kürdüm ama bizim ailede herkes okumuş memur dedem bile ameliyathane hemşiresiydi. O yüzden biz hep okuduk, çalıştık , ezilmedik. okumayanlarimiz bile el üstündeydi biryerlerde calismak istediler çalıştılar vs ama herkes şanslı değil malesef. Evleneceğin adamdan yiyeceğin ekmeğe kadar senin yerine karar verenler var. Bu senin dediğin gibi irkla bir alakası yok her milletin iyisi kötüsü var.Her türlü hayatı çok zor daha 25 yaşında iki çocuk annesiailesine durumu anlatıp destek alması çok iyi olur dediğiniz gibi eşi kendine çeki düzen verir, kızlarının arkasında dururlar bence sırf bosanmasın diye. Eşini bir şekilde ikna etmeli bana göre, daha çok genç çünkü eli ekmek tutmalı. Hayatta herşey insanlar için sadece bir erkeğe bağlı kalmak eş yada baba fark etmiyor güven vermiyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?