• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam hep ksyor

glarify

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
18
0
86
43
Hatay
kızlar aranıza yeni katıldım.yazılan mesajları okudum ne kadar güzel bir aile olmuşsunuz.ben de aranıza katılmak istedim.herkes gibi benim de sıkıntılarım var.2 yıllık evliyim .kocam iyi ama zor bi adam.kendi haksız da olsa küsen o,barışmak zorunda kalan ben oluyorum.sırf gerginlik olmasın diye elimi uzatıyorum.küstüğü şeyler basit ama canımı sıkıyor.nasıl davranmalıyım bilemiyorum artık.
akşam ki mevzuyu anlatayım.kızım benim tlfnu kırdı.kocam da bana geçici olarak cep tlfn getirdi üzerindeki jelatini çıkartma emanet aldım dedi.jelatin de biraz soyuldu diye hemen başladı.hiç kıymetini bilmiyosun da 600 liralık telefonu da kızına verdin oynasın diye de....ben de çok bozuldum.tlfn dediğin ne dedim ya.derken o sinirle bağırdım buna.sonra baktım paşam yemeğe gelmiyo niye dedim.canı istemiyomuş......küsmüş yani.arkadaşlar hem kel hem fodul dedikleri bu olmuyo mu????
şimdi ben alttan almazsam bu küslük uzar da uzar.en hoşlanmadığım şeydir evde huzursuzluk.ama o suçluyken benim adım atmam da ağırıma gidiyo.bi akıl verin nolur

bu konuda ben biraz eşinizi haklı gibi gördüm ama diğer sürekli küstüğü durumlar nedir bilemem sonuçta size emanet bi tel getirmiş ve dikkat etmenizi rica etmiş belki aldığı kişi çok titiz ve o jelatinin soyulması bile o kişiyi rahatsız edecek ayrıca bende çocukların eline bu şekil tel miş pc imiş vs vs şeylerin verilmesine oynanmasına izin verilmesine kızıyorum sonuçta para çokta kolay kazanılan bişey değil eşyalarımızın kıymetini bilmeliyiz:olmaz:

glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.

Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan

bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa

onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale

geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o

konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen

hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs

olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu

yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi

onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla

vurunca zaman alsada işe yarıyor.

Aslında akşam ki mevzunuzda eşiniz haksız sayılmaz sonuçta telefonu size verirken bile özellikle tembihlemiş telefon emanet olduğu için sizinde daha çok dikkat etmeniz gerekirdi veya emanete sahip çıkamayacaksanız kabul etmemeliydiniz.

Yine de her ne olursa olsun tabiki bu sürekli küsmesini gerektirmez, sürekli olan bir durum ise de bir süre sonra fazlasıyla bıktırıcı olur.

Ne yapabilirim derseniz Mehalim' in dediklerine katılıyorum pekte ekleyecek bir şey bırakmamış.

Erkeklere ben küsmeyi yakıştırmıyorum,benim eşimde çocuk gibi küser ve gidr:gitme:
Ancak kırıklığı ve içindeki küslüğü bitene kadar atar kendini bir kenarlara:gitme:
Artık alıştım bende onun bu çocukluk haline,sevdim bende bu şekilde kabullendim..
Çok uğraştım bu huyundan dönmesi için,küslük yapmaması gerektiğini defalarca kez konuştum kendisi ile ama yok bir türlü vazgeçiremedim..
Valla sıkıntını paylaşıyorum arkadaşım bir insan 7 sinde ne ise 70 de de odur..
Flört dönemimizde de vardı bu küsüp konuşmama halleri ama zamanla daha da arttı benim herifin:roflol:
Bende elimden geldiği kadar onu küstürmemeyeye,kendiside beni kızdırmamaya dikkat ediyor.Eee hali ile bizde dengeyi korumuş oluyoruz yerimseniben

glarify arkadaşım yazdıklarını okurken kendi eşim geldi aklıma benim eşimde de böyle bir huy vardı.

Hala da var ama eskisi gibi değil allaha şükür. Evliliğimin ilk yıllarında haklı haksız peşinden koşmaktan

bende sıkılmış bunalmıştım, insan sabırla buna uzunca bir süre devam ediyor çünkü eşini seviyorsa

onunda kahrına katılanıyor . Ancak aradan yıllar geçince bazı şeyler gerçekten çekilmez hale

geliyor. :yıllardan sonra bende artık yeter Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o

konuşmuyorsa bende konuşmadım o nasıl davranıyorsa aynen onu taklit ettim ne eksik ne fazla bazen

hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım .Eski Mehalim gitmişti artık. Neyse küs

olmadığımız ,iyi olduığumuz amanlarda ise ona bu davranışından ne kadar rahatsız olduğumu bu huyu

yüzünden ondan uzaklaştığımı defalarca anlattım.Ve çok şükür bu sorunu aştık. Biz kadınlar bebek gibi

onları nazlandırdığımız sürece davranışlarından vazgeçmiyorlar ama yüz vermeyip onları kendi silahlarıyla

aynı bizi anlatmışsın ya ama biz hala aşmış degiliz o küsüyor ben barışmak için habire çabalıyorum sabrımın tükencegi günü sabırsızlıkla bekliyorum..hatta diyebilirimki eşimle aramda tek sorun ( çok şükür)bu onun en küçük eşyamıza bile çok titiz davranması aslında bende titizimdir ama o bu konudu çıgır açmış bi vaziyette ve bana hep bu sebelerden küsüyor ve ben içimi yiye yiye barışmaya çalışıyorum aynı evin içinde küslüge felan hiç tahammül edemiyorum ..

tel nasıl kırıldı anlamadım ama, 600 tl lik tel çocuğa oyuncak olarak verilmez bence de...
belki durum daha farklıdır ama, eşiniz olayı bu şekilde düşünmüş heralde. bu durumda kızgın olması normal geldi bana. ikinci tel in de jelatini çıkmış, dikkat et demiş üstelik...
belki sizin bu konularda dikkatli olmamanıza kızmıştır. daha dikkatli davranmanızı istiyordur.

küsmesi konusunda da, küsünce siz üstüne gitmeyin, bekleyin. siniri geçtiğinde o size yaklaşır...
sakin bir zamanında küsmesinin çocukça bir davranış olduğundan bahsedin, sorun varsa konuşarak halletmeye çalışsın...

şimdi ben alttan almazsam bu küslük uzar da uzar..ama o suçluyken benim adım atmam da ağırıma gidiyo.
ben nişanlıyım ve şimdiden böyle bir sorunum var aynı benimki çocuk gibi geçenhafta tartıştık suçsuz olduğum halde aman küslük olmasın diye gittim boynuna sareıldım küs kalmayalım diye resmen o kız oldu ben erkek nazlandırıyorum onu ama artık aklım başıma geldi olmuyo böyle karşına alıp konuşacaksın yetişikin insanlarız aşkı memnuda adnan bey bihtere kızdığında çokgüzel bir cümle söylemişti aklımda kalmış tamda konumuza uygun demiştiki
'Çocuklar küser,Büyükler yara alır yaralanır o yaraların yileşmeside zaman alır..
Küslük nereye kadar olurki illa birbirinin yüzüne bakıyosun saçma gereksiz şeyler bunlar bende anlatmaya çalışıyorum nişanlıma şimdiden böyle ileride hiç çekemem..

Önceleri hep peşinden koşarken hiç umursamaz oldum o

hiç bişey yok gibi davrandım aslada nazlandırmadım

belkide bazen böyle davranmak lazım ona ne kadar ciddi olduğumuzu göstermek için kısasa kısas gibi...

Cok ihmalkar gordum sizi, hem kel hem fodul siz olmayasiniz (hem suclu hem guclu hesabi):dilcikar:
Cep telefonunun cocugun elinde ne isi var hadi adam seni dusunmus emaneten tel vermis sana
insan dikkat eder biraz...

Anlattığınız konuda bir haklılık göremedim ben. Bir tlf. nu çocuğun eline verip kırdırmışsınız emanet dediği halde onu da vermişsiniz. Bir de bağırmışsınız. Bazı insanlar değerli ve kırılacak eşyaları çocuğun eline oyuncak gibi verirler 'aman canım çocuktan kıymetli mi 'derler.
Kıymetli değildir ama oyuncak da değildir.
Bize basit gibi gelen durumlar başkaları için çok önemlidir. Eşinizin küsme huyunu biliyorsanız üzerine gitmeyin. Küstürecek davranışlardan kaçının. Huyu böyleyse değiştiremezsiniz.:1no2:

kesinlikle sana katılıyorum alkisalkisalkisalkisalkisalkis

çocuk bu bazen yaramazlık yapıyor kızlar:)
benimki de geçen gün güneş gözlüğümü kırdı, ki eşim defalarca beni bu konuda uyardı
ama tabi bu tip şeyler eşler arasında küslüğe neden olmamalı bence
gittim yenisini aldım, alamayacak durumda olsam almazdım da sorun değil
ev içinde olur böyle şeyler
küsmek de bir erkeğe hiç yakışmıyor ama yaa

çocuk gibi her şeye küsen insanlara sinir oluyorum hele bu erkekse daha çik sinir oluyorum :oklava:

Erkekler ilk tanışırken üstümüze düşüyor ilgi üst safhada biz yüz vermeyen taraf sonra işte yavaş yavaş derken benimsiyoruz bu seferde erkekler kendini çekiyor ben hep öyle görüyorum. Erkekler çocuktan beter oluyor. Fakat ben burdaki konuda erkeği haklı gördüm gibi tabi ayrıntıları bilmeden kesin bir şey denmez ama 600 tl de az bir miktar değil heleki aile geçiniyorsa sizin dikkatli olmamanız canını sıkmıştır ki zaten ilkinde bir şey dememiş size telefon getirmiş uyarmış ısrarla siz gene özen göstermemişsiniz az dikkat edin eşinize yüklenmeyin o da bir can taşıyor ve de yokluk kötü sizin duyarsızlığınız onu üzmüş olmalı bana göre.

aynen ben evliliğimiz ilk yılında sürekli küsen taraf ben olurdum eşimde tam tersi asık surata konuşmamaya dayanmazdı ben de bir kapris nasıl olsa barışma çabası gösterecek diye rahatım tabi,ama bir gün hiç beklemediğim bir anda eşimin artık canına tak etmiş olmaliki küstüm yine çocuk gibi 1 gün oldu yok 2 derken 3 gün anaa benim herif bırak barışma çabasını baktım o benden daha küs duruyor tabi sonuç konuşan taraf ben oldum ve o gün bu gündür en kızdığım anlarda bile haklı olduğum zamanlarda bile tavır koyuyorum ama küs durmuyorum.sende işe yararmı bilmem bir dene istersen........

Sizinki biraz sitem edip sonra küsüyormuş, bence eşinizin kıymetini bilin, benim eşim böyle bir durumda öncelikle ikinci telefonu asla getirmezdi çünkü çocuğun eline verip kırdırdığım telefon için evde 3. dünya savaşı çıkar ortalık allak bullak olurdu.
Ama ben tartışmalarda küsen taraf olduğum için eşinizi anlıyorum.

bırakın küserse küssün.Yani bunu sürekli yapıyorsa alışkalnlık haline getirmiş ohh her seferinde ayaklarına mı kapanacaksınız eşinizin ağırda satın kendinizi çocuk mu hem yemeğe gelmiyormuş:olmaz:

Bazı arkadaşlarımız telefon konusuna takılmışki . Aslında sorunun kendisi bu değil. Eşin her sorunda

küsmesi kümese girmesi kaydirigubbakcemile3 . ben gerçekten çok ama çok muzdarip biri olduğumdan

bu durumda hassassım . Çoğu zaman artık dayanamaz hal aldığında defalarca eşime "yaa kim kadın

kim erkek bu evde benim naz yapmam gerekiyor . sen nazlanıyosun ben erkek gibi peşinden

koşuyorum derdim"

Hatta bazen o kadar aşılmaz bir hal almıştıki. Bir keresinde 2 hafta onun bana davrandığı gibi davrandım ve dayanamadı .Çıldıracaktı.

Geçenlerde onunla sohbet ederken ( biz geçmişte yaşadığımız şeyleri çok kritik ederiz) sana hakkımı helal etmiyorum çok ağlattın beni çok çektirdin neden böyle yaptın ki dediğimde ne dedi biliyo musunuz?
"Senin benim üsteme düşmen,peşimden koşman çok hoşuma gidiyordu ama.." dedi inanabiliyo mursunuz ?

Erkekler gerçekten çok farklı bizden .Bir erkek eşiyle annesinin rollerini ayırabiliyorsa süper...

Bazı arkadaşlarımız telefon konusuna takılmışki . Aslında sorunun kendisi bu değil. Eşin her sorunda

küsmesi kümese girmesi kaydirigubbakcemile3 . ben gerçekten çok ama çok muzdarip biri olduğumdan

bu durumda hassassım . Çoğu zaman artık dayanamaz hal aldığında defalarca eşime "yaa kim kadın

kim erkek bu evde benim naz yapmam gerekiyor . sen nazlanıyosun ben erkek gibi peşinden

koşuyorum derdim"

Hatta bazen o kadar aşılmaz bir hal almıştıki. Bir keresinde 2 hafta onun bana davrandığı gibi davrandım ve dayanamadı .Çıldıracaktı.

Geçenlerde onunla sohbet ederken ( biz geçmişte yaşadığımız şeyleri çok kritik ederiz) sana hakkımı helal etmiyorum çok ağlattın beni çok çektirdin neden böyle yaptın ki dediğimde ne dedi biliyo musunuz?
"Senin benim üsteme düşmen,peşimden koşman çok hoşuma gidiyordu ama.." dedi inanabiliyo mursunuz ?

Erkekler gerçekten çok farklı bizden .Bir erkek eşiyle annesinin rollerini ayırabiliyorsa süper...

sana katılıyorum canım benım esşiimde öyleydi kusmezdi ama konuşmazdı şimdi aynısını ben ona yapınca yola geldi şükür düzeldi sende bence canım eşinle konuş bu konuyu yoksa hep bu şekil devam eder

çok üstüne düşme,peşinden de koşma.ben de arkadaşların dediği gibi nazlanmayı kadınlara yakıştırıyorum.erkek dediğin şöyle çelik gibi sinirlere sahip olacak ki hem güçlü olabilecek hem de karısının nazını çekecekkaydirigubbakcemile3.

Back
X