• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

imagemaker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2013
3.582
3.393
168
Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .

Bence bundan sonra yollukları siz yıkamayın eşinize söyleyin yolluklarda kirlendi bir yıkasam iyi olacak ama nasıl yıkayabilirim bilmiyorum ki demeniz yeterli olur zaten bunun için :). Keşke benim eşimde böyle bana yardımcı olsa daha ne isterim. Şaka bir yana o kadar fazla kadın işine karışan erkek belli bir yerden sonra can sıkmaya başlar haklısınız.

Benim eşim de böyle ama memnunum bu durumdan. İşleri ona yaptırıyorum çoğu zaman. Çok kızınca da e kendin yap o zaman deyip ona bırakıyorum.

Bence bundan sonra yollukları siz yıkamayın eşinize söyleyin yolluklarda kirlendi bir yıkasam iyi olacak ama nasıl yıkayabilirim bilmiyorum ki demeniz yeterli olur zaten bunun için :). Keşke benim eşimde böyle bana yardımcı olsa daha ne isterim. Şaka bir yana o kadar fazla kadın işine karışan erkek belli bir yerden sonra can sıkmaya başlar haklısınız.
valla ne şamın şekeri ne arabın yüzü .
Bunaltana kadar uğraşıyor .

Emekli olacak diye ödüm kopuyor.İki senesi kaldı .

Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .

Ayy amann hem dırdırcı hem kontrölcü ben merkezli ..
Allah sabır versin çok zor böyle adam .

Emekli olacak diye ödüm kopuyor.İki senesi kaldı .

Benimki de her haftasonu temizlik mi yapılır diye beni bunaltıyor, sanane be adam sen mi yapıyorsun temizliği, ayrıca çalışan ve iki çocuklu bir bayanım. Hafta içi zaten yemek, mutfak toparlanması çocukların ödevleri filan derken bir şey yapamıyorum hafta sonu da mı yapmayayım hadi yapmadım diyelim ikinci hafta o ev nasıl toplanacak acaba bunu anlatamıyorum.

anaaaa vallaha benim kocam gibi :) herşeyi bilir ama gerçekten bilir yaparda.mesela dün kuru fasulye yapıcam yarına dedim atladı hemen suya koyman lazım akşamdan diye koydum dedim sonra gitti baktı az değil mi o dedi :) ay sen bi karışma herşeye dedim.

sinir gıcık bişey vallaha.yemeklere girişir yapar sonra ay ben çok yoruldum sen yardım etmiyorsun der yardım etsem o iş öyle yapılmaz bırak ben yaparım der hahaha :rolleyes::rolleyes:

kızmam mı ama kim takar Yalova Kaymakamını ?
İçki yok kumar yok karı kız yok.Çenesi hepsine bedel .

takmamaya çalış sende :) ben alıştım bir iş yaparken bakıyorum geliyor yanıma ne oldu neresi olmamış söyle kocam nereyi yapamamışım diyorum iyi be iyi diyip gidiyor en fazla beş dakika sonra yanımda yine :)

Back
X