• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .

bir şey göremedim.orası onunda evi bırakın biraz karışsın

Sende ona karış çok bunalt canım belki bırakır , traş olunduğunda öyle traş olunmaz de araba kullandığında bakkaldan mı aldın de yatakta olmuyo yapamıyorsun de:KK53: senin işlere yardım ettiğinde de karış herseyine olmuyo de belki biraz rahatlarsın , gercekten çok bilen erkekler çok karışıyor ve begenmiyor yardımı şurda kalsın

Sende ona karış çok bunalt canım belki bırakır , traş olunduğunda öyle traş olunmaz de araba kullandığında bakkaldan mı aldın de yatakta olmuyo yapamıyorsun de:KK53: senin işlere yardım ettiğinde de karış herseyine olmuyo de belki biraz rahatlarsın , gercekten çok bilen erkekler çok karışıyor ve begenmiyor yardımı şurda kalsın
Salona halı almamız lazım inan vazgeçtim almayacağım öyle çıplak dursun lanet ettiriyor .Usulen bana soruyor şu olsun dediğimde bin dereden su getiriyor .Bu-nal-dımmmmmm . İmdatttttttttttt

Öyle diyorsunda sonuçta bu adam ömür boyu çalışmıyacak emekli olacak o zaman herşeyi ayağına isteyince ve sana yaşlılıkta yardım etmeyince üzülmiyeceksin , biraz yardım etsin erkekliğinden birşey kayıp etmez, insanlığı çoğalır, kpeder bulaşıkta yıkar,halıda yıkar,evide süpürür eğer yardım etmesin o gün büyük kavga var kaynanam ona etmediğini bırakmaz , herşey gençlikteki gibi olmuyor
Zor durumlarda eşe yardım eden erkekleri takdir ediyorum sonuçta hayat müşterektir hastalığı olur zor durumları olur yardım eder bunda sorun yok ama zırt pırt her işe el uzatan dışardaki insanlarada bunu yansıtan çamaşır asmaymış cam silmeymiş herkeze göstere göstere bana çok itici geliyor komik gözüküyorbir erkeğe yakışmıyor karı kılıklı herif derler böylesine benim eşimde bazen yardım eder ama sürekli herşeye karışsa ben bir erkek gibi görmemeye başlarım eşime karşı saygımda ilgimde azalır herkez yerini bilsin kadın kadınlığını erkek erkekliğini

Öyle diyorsunda sonuçta bu adam ömür boyu çalışmıyacak emekli olacak o zaman herşeyi ayağına isteyince ve sana yaşlılıkta yardım etmeyince üzülmiyeceksin , biraz yardım etsin erkekliğinden birşey kayıp etmez, insanlığı çoğalır, kpeder bulaşıkta yıkar,halıda yıkar,evide süpürür eğer yardım etmesin o gün büyük kavga var kaynanam ona etmediğini bırakmaz , herşey gençlikteki gibi olmuyor
ömer seyfettin'in diyet hikayesini biliyor musunuz ?

Her dediğine evet diyip geciceksiniz esimin enisteside ablasina kan kusturuyordu orasi oyle viledalanmaz boyle viledalanir.Bilmem ne o da çareyi peki kocacım al sen yap o zaman bende baska birseyle ilgileneyim diye diye diye uzaklaştırdı ev islerinden adami.

Canım yazımı dikkatli okuduğunu sanmıyorum çünki ben hayat müşterektir zor durumlarda ayrı tabiki ama kadın sapa sağlam hiçbir özrü mazereti yok erkek ev işi yapıyor ben bunu çok normal görmüyorum

Alışsın bence herşey kadın yapınca erkek kadın hastalanıncada bir arkasını yağla dahi ovmuyor , bir dene bakayım eşin arkanı yağlayacak mı ? Bütün çocuklar evleniyor başbaşa kalınıyor , alıştırmak iyidir bence , arkanıda ovacak,masajda yapacak ,
Canım yazımı dikkatli okuduğunu sanmıyorum çünki ben hayat müşterektir zor durumlarda ayrı tabiki ama kadın sapa sağlam hiçbir özrü mazereti yok erkek ev işi yapıyor ben bunu çok normal görmüyorum

Benim kocam yemek olayına çok karışır ben yemek yaparken başıma dikilir onu yapayım bunu yapayım der bi kere yap dedim aman Allahım savaş alanına çevirdi mutfağımı çok seviyor yemek yapmayı boğa burcu ya. Evin dekorasyonuna, eşyaların yerine de karışır. Bi alışverişe gideriz kavga gürültü döneriz gerekli gereksiz herşeyi almak ister alma deyince cimrisin sen der bana. Bazen diyorum sen kadın ben erkek olay mışım iyiymiş :KK53:

pasaklı adam da da aynı şeyler var sanki karışıyorda karışmaktan başka bir işe yarıyor. bizim ev şuan virane gibi bi oda içinde ısınıyoruz getirdi kömür çuvalını sobanın yanına ortaya çıkan külü kömür tozunu söylemeye gerek yok sanırım.ama olaki ben sade maden suyu şişesini düşürdüm yada o düşürdü çıplak tahtaya döküldü. sanki mürekkep dökmüşüm gibi tepkiler veriyor. ama kendisi yemek yapmıyor son zamanda çay filanda yapmayı bıraktı.

amaaan bence hiç kasmayın kendinizi, sizin işiniz onu işi diye bir ayrım mı var ki? kim hangi işi sahiplenip yapabılıyor ise o onun işi olsun. ha hiç bir iş yapmayıp sadece ahkam kesiyor ise o sakat! ama karıştığı işleri yapıyor ise ne güzel, keyfini çıkarın... :) benim eşimde aynen öyle, önce kızıyordum karışıyor diye, sonra hoşuma gitmeye başladı :) fikir bile alıyorum .. sence napsam ki diyorum :) aman birde seviniyor , adamın huyu bu napalım, bizim becerememizden dolayı değil huy işte, pozitife cevir işine yarasın :) hem demek ki ihtiyaç duyuyor ,, benim eşim heeer şeye karışır , karışır demeyim de yapar eder fikri vardır söyler becerir, pasta yaparım jölesini sürerken yanımda biter dur şöyle daha iyi olur yawrum der spatulayı alır, bende o surerken yay yay iyi yay derim olduda bittiiiii :KK49::D:D:D:D sorun gibi dşünmeyin ne erkekler var şükür :)

Aynı babam. Öğrenciliğinde ailesinden uzak bekar hayatı mı yaşadı? Bir çok yemeği evde babam yapar, sürekli temizlik yapar evde. Hatta bazı yemekleri annemden güzel yapar hakkını yemeyeyim. :)) Annem de çok kızıyordu biz küçükken ama yaş ilerledikçe babamın bu özelliğini sevdi sanırım sesi çıkmıyor. Sabah bir kalkmış ki babam tüm evi silmiş.. Rahat geliyor yaşlılıkta :D Geleceğe yatırım yap, takma şimdi söylensin :))
Uzun süre aileden uzakta bekar hayatı yasamak bi benim esimin isine yaramamis. Ha bir de 8 yil yatili okumus. Lise ve akademi.
Yatılı okuyan adam valiz hazirlamayi bilmiyor yahu :))
Hep annecisi hazırlamış sanirim ondan.
Evde salonun ortasinda b.ka bassa, bu ne demez sanirim. Turk anneler cok hatalı, üzülerek belirteyim.

size karıstıgı konularda ben de oyle yapmıstım diyin emin olamıyorsa kalksın kendisi yapsın.

bir sonraki yıkama zamanınızda da eşinizi cagırın "canım ben simdi yemek yapacagım, bu halılar yıkanacaktı, sen iyi biliyorsun, ben buraya detarjanları koydum sana hazırlık da yaptım, kolay gelsin " diyin yanından ayrılın.

ustune de bir güzel karsılıklı yorgunluk kahvenizi icin.

erkek sakal trası, kadın da epilasyon olur; tamam bu kişiseldir.
ancak ev işini neden kadın işi diye ayırıyorsunuz ki? kendinize eziyet. ne guzel hem bilen hem de yapabilen bir eşiniz var.

eger "o sadece biliyor, yapmıyor" diyorsanız yaptırın. yapmamakta ısrar ederken kacmak icin bildiklerini de zamanla unutmayı sececek zaten.

Back
X