• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam herşeye karışıyor . Bunaldım .

Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
benim kide aynı canım :KK48: ben ilkte çok bunalıyordum ama artık alıştım. çalışıyorum benim yetişemediğim yerde o yetişiyor bu da benim hoşuma gidiyor ne yalan söyleyim. bazen karışınca bay çok bilmiş al buyur yap o zaman derim bende :KK48: kocam akıllı ya benim derim bazen bir hoşuna gider ki :KK48: hiç üstüne gitme ben aaa yeter be git başımdan sanki ben bilmiyorum diye bazen azarladığımda olmuştur :oops:

Annemde boyleydi. Ve kacinilmaz son babam emekli oldu. Annem ne dua etti yeni is bulsun diye :) neyse bulduda annemde rahatladi
Hahahahha bayılıyorum bu duruma ya . Hani o romantiklik evresi bitiyor.artik ne kadar uzak o kadar iyi kivamina geliyorlar ya inanilmazz sevimli geliyor

size karıstıgı konularda ben de oyle yapmıstım diyin emin olamıyorsa kalksın kendisi yapsın.

bir sonraki yıkama zamanınızda da eşinizi cagırın "canım ben simdi yemek yapacagım, bu halılar yıkanacaktı, sen iyi biliyorsun, ben buraya detarjanları koydum sana hazırlık da yaptım, kolay gelsin " diyin yanından ayrılın.

ustune de bir güzel karsılıklı yorgunluk kahvenizi icin.

erkek sakal trası, kadın da epilasyon olur; tamam bu kişiseldir.
ancak ev işini neden kadın işi diye ayırıyorsunuz ki? kendinize eziyet. ne guzel hem bilen hem de yapabilen bir eşiniz var.

eger "o sadece biliyor, yapmıyor" diyorsanız yaptırın. yapmamakta ısrar ederken kacmak icin bildiklerini de zamanla unutmayı sececek zaten.
kolaysa başınıza gelsin diyeceğim ama düşmanıma dilemem .

Allahim Allahim benim kocamada azcik vereydin bundan olmazmiydi :(

benimki HERSEYI benden bekliyor. En az onun kadar calisan bi bayan olmama ragmen. Gerci yetistiremedigim yada yapmadigim isleri neden yapmadin asla demez (desinde parcalayayim). Bende is yapacagim diye kendimi paralamam. Fransiz temizligi derlerya, iste ondan yapiyorum haha. Derli topluyum cok, ama her hafta her hafta dip kose temizlik yapmam. Yeni yilla beraber eve yardimci aramaya basladim. Artik kim denk gelirse gelsin, cagiracagim valla.

temizlik yapan kocadan yakınan eş
bizde eşimiz temizlik yapsa diye bekliyoruz:KK53:
size birisi para yardımı yapsa ve sürekli sayemde yaşıyorsun yoksa ölürsün dese habire başınıza kaksa hoşunuza gider mi?

kolaysa başınıza gelsin diyeceğim ama düşmanıma dilemem .

babam oyledir... eve gelen kadına bile vermezdi patolonlarını gomleklerini, bazı konularda titizdir.
diger konularda da cok konusursa annem ona hemen bir iş verirdi susardı. hicbirsey kalmadıysa temiz balkonu tekrar yıkardı o da :KK53:

keza abim de oyle. mutfaga bir girsin nerdeyse 1saatte 5 cesit yemek hazırlar, hepsinin sunumuna da ayrı ayrı özenir. simdiye kadar sikayet edeni de olmadı.

es adayım tam olarak boyle degil, alısmamıs cunku. ama baska konularda benzer. yine de iş bölümü yapıp ortak birseyler yapabiliyoruz.

sizin aksinize ben de "ortak yasam alanı, neden tum sorumluluk bende olsun ki?" diye dusunuyorum...

bence biraz sizin yonlendirmenize kalıyor, en azından sen karısma demek yerine konustugu her seyi bir yaptırıma cevirseniz caydırıcı olur diye dusunuyorum,
hem bu sure zarfında siz de daha az yorulursunuz BENCE.
böyle memnunsanız da diyebilecegim birsey yok elbette.

Kızlar merhaba .Her şeye karışan bir kocam var .Ev ile ilgili herşeye karışıyor .Kadın işlerine karışıyor.Giyimime kuşamıma karışmaz allahtan .Örnek verecek olursam dün bir ara dışarı çıktı nasıl olduysa .Ben o arada üç tane uzun yolluk var .Önce onları teker teker büyük leğende deterjanlı su ile çiğnedim sonra yere yatırıp çamaşır suyulu su döküp yine deterjanla fırçaladım .Sularını süzdürüp duruladım ve yine süzülünce birer birer makinaya attım .İlk yolluk yıkanırken geldi.Diğerleri süzülmekte idi daha .Bunları suya bastırmadan yıkarsan olmaz dedi .Nerden biliyorsun pat diye makinaya attığımı hem öyle olsa bile bu benim bileceğim iş .Evde her işi yapar cam bile siler sonra da söylenir iş yapmıyorsun diye .Bıraksan yapacağım .Vallahi bunaldım .Ne yapsam ne etsem bilemiyorum .
Birak yapsin iste.
Sende uzat bacaklarini kahveni yudumla.

size birisi para yardımı yapsa ve sürekli sayemde yaşıyorsun yoksa ölürsün dese habire başınıza kaksa hoşunuza gider mi?
Ya butun isi ona yik. Zaten yorulur. Ayy kocacim sen olmasan napardim de gul gec :).
Benim sayemde dese nolcak demese nolcak.
Tabi kocacim evlilikte boyle desin sende. Zaten seni sinir edemedigini gorunce de susar.

Ya butun isi ona yik. Zaten yorulur. Ayy kocacim sen olmasan napardim de gul gec :).
Benim sayemde dese nolcak demese nolcak.
Tabi kocacim evlilikte boyle desin sende. Zaten seni sinir edemedigini gorunce de susar.

ablacım bir gun o imzaya "he" dersem senin sözünden cıkmayacagım galiba,
her konuya oyle guzel cozum buluyorsun ki... :KK53:

Ne diyebilirim bilemedim. Ev işi yapıyormuş eşiniz, cam siliyormuş. Benim eşim telefonunu bile sarja takmaktan aciz, otururken gecerken şunu şarja takiver der halbuki gecmiyorum bildiğiniz oturuyorum:KK43:
Her güzelin bir kusuru vardır derler ya o hesap olmuş sizin durumunuz biraz. İş yapıyor ama çeneside çalışıyor.
Öylesi de zor olur herhalde, kolaylıklar dilerim.

Yakında benim de böyle bir kocam olcak.. Halbuki çok sert biri. Dışarda herkes çok korkuyo bakışından bile ama evime gelip dekorasyonuna bile müdahele ediyo çamaşır yıkıyorum detrrjanına yumuşatıcısına karışıyo. Anneme gittiğim zamanlarda evime gelip temizlik yapıyo. Sen beceremiyosun diyo.perde almaya gidiyorum napıyo ediyo kendi seçtiğini alıyo. Yemeğe giyime temizliğe herşeye takılarıma herşeye karışıyo allahım ya.çantalarımı bile o alıyo.artık abarttı makyaj malzemelerimden eksikleri tamamlıyo o derece.bilmediği şeyleri de araştırıp yine hallediyo. Gerçi çok zevkli biri ama yine de insan deliriyo. 2 ay sonra evlenicez.sözde kendi evimize hiç karışmıcakmış ama ben inanmıyorum.napıcaz bunlarla ya. Ne dediysem olmuyo. Kılıbık bişey de değil çok otoriter.arkadaşım napsak ki bunlara

neyseki eşimle bu konuda şanslıyım yaa. en tahammül edemediğim şeydir bi adamın kadın işine karışması. eşim balkonları yıkar paspasları yıkasam kızar bana üşütücen diye. ama herkesin bi sorunu var . eşim böyle konularda iyidir ama bende farklı konulardan şikayetçiyim. dediğim gibi herkesin bi sorunu vardır.

Yakında benim de böyle bir kocam olcak.. Halbuki çok sert biri. Dışarda herkes çok korkuyo bakışından bile ama evime gelip dekorasyonuna bile müdahele ediyo çamaşır yıkıyorum detrrjanına yumuşatıcısına karışıyo. Anneme gittiğim zamanlarda evime gelip temizlik yapıyo. Sen beceremiyosun diyo.perde almaya gidiyorum napıyo ediyo kendi seçtiğini alıyo. Yemeğe giyime temizliğe herşeye takılarıma herşeye karışıyo allahım ya.çantalarımı bile o alıyo.artık abarttı makyaj malzemelerimden eksikleri tamamlıyo o derece.bilmediği şeyleri de araştırıp yine hallediyo. Gerçi çok zevkli biri ama yine de insan deliriyo. 2 ay sonra evlenicez.sözde kendi evimize hiç karışmıcakmış ama ben inanmıyorum.napıcaz bunlarla ya. Ne dediysem olmuyo. Kılıbık bişey de değil çok otoriter.arkadaşım napsak ki bunlara
ne burcu nişanlın?

benimde kp öyle çileden çıkıyorum onun yanındayken.. oda emekli olduktan sonra öyle olmus önceden pek evde durdugu yokmus zatende .. bir erkeğin böyle şeylere karışması sinir bozucu gerçekten allah sabır versin :)

ablacım bir gun o imzaya "he" dersem senin sözünden cıkmayacagım galiba,
her konuya oyle guzel cozum buluyorsun ki... :KK53:

:)
Napiyim, benim kocam cok uyaniktir, suclu olsa bile bariz sekilde, uste cikmayi basarir.
Mecburen taktik gelistirmek zorunda kaliyorum hep :)

Umarim gonlune gore anlasabilecegin biriyle evlenirsin.
Ama sonucta illaki evlilikte oluyor boyle seyler.

Back
X