- 5 Ağustos 2022
- 693
- 874
- 23
Allah yardımcınız olsun. Yaş farkı vs diyen olmuş ama annem 52 babam 61 yaşında hâlâ cinsel hayatları devam ediyorNe zor işler bunlar vallahi yaa. Günlerdir bunu düşünüyorum yoruldum.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcınız olsun. Yaş farkı vs diyen olmuş ama annem 52 babam 61 yaşında hâlâ cinsel hayatları devam ediyorNe zor işler bunlar vallahi yaa. Günlerdir bunu düşünüyorum yoruldum.
Çünkü bu durum ya siyah ya beyaz griler yok bu konudaYani aslında durum bu. Bunu birinden duymak istedim galiba. Sağol
Kim bu papatya kokulu?Çok tanıdık bir konu, papatya kokulu...
Ay adamin doktor sevgilsi var breEvlilikte yaş bu yüzden önemli işteAdamdan geçmiş malesef. Hepsi böyle olmuyor bu yaşta tabiki. Ama 40'lardaki gibide olmuyorlar. Adam ununu elemiş denilen cinsten. Şuan muhtemelen evlilikten tek beklenti yemeğinin önüne gelip evin ve kirlilerinin temizlenmesi, bir nevi ev arkadaşlığı.
Üzüldüm sizin için. Ama ben beni kardeşi gibi gören, cinsel anlamda ve sevgi olarak beni eksik bırakan biriyle evli kalamazdım sanırım. Ona tahammülüm kalmazdı ya kendimi yerdim ya da birbirinizi yerdik.
Defalarca aynı konuyu açtığı için ben fake olduğunu düşünmeye başladım accesAy adamin doktor sevgilsi var bre
Çok fak fake cümleleri. Dalga geçer gibisinNe zor işler bunlar vallahi yaa. Günlerdir bunu düşünüyorum yoruldum.
Bence emin değilsin. Tövbe Yarabbim nasıl iş bu?Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim
Ay yine mi o kadın? Ablacım üşenmiyor musun hesap açmaya, aynı şeyleri anlatmaya? Ne bekliyorsun ki buradan hemAy adamin doktor sevgilsi var bre
Ay ahali olaraktan biktik yahu bcbxbxbDefalarca aynı konuyu açtığı için ben fake olduğunu düşünmeye başladım acces![]()
cok affiniza siginarak soylemeliyim ki, bir yastan sonra erkeklerin escinsellige meyilli oldugu, ya da cinsellige ilgisinin tamamen azaldigi bir gercek. cinsellik ihtiyaci olan insan, onunde partner oldu mu gayet de iliskiye girebilir, o kisiye karsi ne hissedip hissetmediginiz onemli degildir. istekli bir kadini reddecek erkek de normal degildir. kendinizi yipratmayin, esinizin bu sorunu cozmesi gerektigini soyleyin, yoksa da bosayin gitsin, ki bu resmen gecerli bir bosanma sebebidir.Arkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.
Ay size ne? Bitmediniz bıkmadınız herkesi kendi cennetinize sokmaya çalışmaktan. Resmi nikahi var ayrıca. Nikahsız değil.İslami kural bilmiyorum derken nikahsız mi evlenmistiniz ? Şuan da nikahsız biriyle aynı evi, yatağı paylaşmak sizin için sorun teşkil etmiyor mu ?
Aa bu üye o üye miAy adamin doktor sevgilsi var bre
Yorumunuz çok gerçekçi ve yapıcı. Gerçekten teşekkür ederim. Eşim ile ilgili homo eğilimi yok. Bunu da düşündüm. Boşanma konusu da derin. Takdir edersinizki bosanmak kolay değil. Kökten bir hayat değişikliği. Maddi ve manevi devrim. Yinede ayrılsam dersek sevip sevilip arzulanacakmiyim. Bunları düşünüyorum. Sizle özelden de yazışmak isterim. Teşekkürler tekrar.cok affiniza siginarak soylemeliyim ki, bir yastan sonra erkeklerin escinsellige meyilli oldugu, ya da cinsellige ilgisinin tamamen azaldigi bir gercek. cinsellik ihtiyaci olan insan, onunde partner oldu mu gayet de iliskiye girebilir, o kisiye karsi ne hissedip hissetmediginiz onemli degildir. istekli bir kadini reddecek erkek de normal degildir. kendinizi yipratmayin, esinizin bu sorunu cozmesi gerektigini soyleyin, yoksa da bosayin gitsin, ki bu resmen gecerli bir bosanma sebebidir.
her kadinin sevmeye ve sevilmeye, arzulanmaya ihtiyaci vardir. kocaniz da olsa, cocugunuzun babasi da olsa, kimsenin bu hakki gasp etmesine izin vermeyin.
iyi sanslar
Size daha kaç kere yazılacak yahu ?Yorumunuz çok gerçekçi ve yapıcı. Gerçekten teşekkür ederim. Eşim ile ilgili homo eğilimi yok. Bunu da düşündüm. Boşanma konusu da derin. Takdir edersinizki bosanmak kolay değil. Kökten bir hayat değişikliği. Maddi ve manevi devrim. Yinede ayrılsam dersek sevip sevilip arzulanacakmiyim. Bunları düşünüyorum. Sizle özelden de yazışmak isterim. Teşekkürler tekrar.
Dini nikah gidince resmi nikahın kağıt üzerinde evli görünmesinin ne gibi geçerliliği olabilir dinini yaşayan biri için?Ay size ne? Bitmediniz bıkmadınız herkesi kendi cennetinize sokmaya çalışmaktan. Resmi nikahi var ayrıca. Nikahsız değil.
Arkadaşlar derdim büyük. İşin içinden çıkamadım. Burayi takip ediyordum ilk deda konu açmaya karar verdim. Derdini söylemeyen derman bulamaz musali.
Uzun yıllardır evliyiz çocuk büyüdü. Ama. cinsellik son yıllarda azalarak bitti. Ancak okuduğum bildiğim böyle olunca evlilikler bitermiş. Ben ne kadar yaklaşsam istemiyor. Benim için kardeşim gibisin artık bişey hissetmiyorum sana dedi bu sabah. Tövbe yarabbim ne tuhaf bir durum ya. Israr da edememki. Neden bitti anlamadim, başka biri yoktur eminim. Benden bıkmış olabilir sadece bu aklıma geliyor. Nasil ayrıntı vereyim daha, soru cevap yapalım. Bide hiç bu konuları sevmiyor konuşmuyor kapatıyor konuyu.