Kocam ilk kez beni istemedi akil verin

Uzandim yanina sarildim kokladim ozledim seni dedim. Yorgunum uyuyorum dedi. Birde tartismistik ya yatmadan once he cok ozlemisin belli onun icin kavga ediyosun dedi.

ovvv trip :işsiz: şimdi burda bir sevişmeyi reddetme değil kavgayı uzatma çabası var sanki, kulvar değişti :kahve: sakız gibi uzatmasın bir tartışmayı, koskoca adam ya o ne öyle emo ergenler gibi :KK14:

Sende mi brütüs :KK53:

Bibibella Bibibella bak gizli libidolu bir arkadaş :KK48:

gece sporu iyidir ya, yeterli ekşın sağlanırsa ortalama 500 kalori, ayrıca cildi güzelleştirir, seratonin salgılatır, kaslara iyi gelir :halay:

Allahim ben de bu libidodan istiyorum bi ay yapmasak tık yok bende ya hicbi zaman da bu adam neden istemiyo diye dusunmuyorum artik. Aklima bile gelmiyor.

ovvv trip :işsiz: şimdi burda bir sevişmeyi reddetme değil kavgayı uzatma çabası var sanki, kulvar değişti :kahve: sakız gibi uzatmasın bir tartışmayı, koskoca adam ya o ne öyle emo ergenler gibi :KK14:

gece sporu iyidir ya, yeterli ekşın sağlanırsa ortalama 500 kalori, ayrıca cildi güzelleştirir, seratonin salgılatır, kaslara iyi gelir :halay:
Aslinda kavgayi hic uzatma huyu yoktur ben uzatirim o kizar niye boyle yapti anlamadim.

Slm arkadaslar hemen konuya giriyorum. 4 gundur regldim dun bitti. Zaten dun esim annesine gitmisti ben evde kalmistim.

Bugun geldi biraz tartismistik baska bi konu icin. Neyse bu yatiyorum dedi ve yattti. Ben bi sure sonra yanina uzandim sirnastim falan uykum var dedi cok canim sıkıldı. 1 hafdadir birlilte olmadik hastaligimdan dolayi. Ozledim tabi. Normalde zaten boyle oldugunda hemen kendi yanasir isterdi. Bugun tartistik diye boyle oldu ama yinede cok huzursuzum.

1 gece ayri kaldik. 1 haftadir birlikte olmadik ve bu aksam beni reddetti. Suan cok öfkeliyim deli gibi bagirip uyandirasim var zor tutuyorum keendimi. Yapmaz ama cirkeflik yapip 1 gece yoktun ne b.klar yedinde beni istemiyosun diye hakaret edesim war.

Sizce napayim susup onun konusmasinimi bekleyim ki hic tarzim degildir. Yoksa uyaninca catayimmi.
Bence saçmalayıp huzursuzluk çıkarma. Abur cubur otomatı değil bu açılma düğmesine basinca acilsin. Bazen insanin cani istemez gayet normal. Yorgundur, cani sikkindir. Yani kendini komik duruma düşürme derim ben. Zorla yaptiracak halin yok.

Tartismissiniz araniz daha tam duzelmemis bu yuzden istememistir...tam araniz normale dondugunde hersey eskisi gibi olacaktir..bende esimle tartisip daha duzelmediysek tam olarak ne esim nede ben birak o isi yapmayi goresi gozumuz olmuyor birbirimiz...gayet normal istememesi..kavga etme bence konu dahada icinden cikilmaz hal alir..zamanla anlicaksiniz bu tip seyler icin kavga etmenin ne kadar sacma oldugunu..

Slm arkadaslar hemen konuya giriyorum. 4 gundur regldim dun bitti. Zaten dun esim annesine gitmisti ben evde kalmistim.

Bugun geldi biraz tartismistik baska bi konu icin. Neyse bu yatiyorum dedi ve yattti. Ben bi sure sonra yanina uzandim sirnastim falan uykum var dedi cok canim sıkıldı. 1 hafdadir birlilte olmadik hastaligimdan dolayi. Ozledim tabi. Normalde zaten boyle oldugunda hemen kendi yanasir isterdi. Bugun tartistik diye boyle oldu ama yinede cok huzursuzum.

1 gece ayri kaldik. 1 haftadir birlikte olmadik ve bu aksam beni reddetti. Suan cok öfkeliyim deli gibi bagirip uyandirasim var zor tutuyorum keendimi. Yapmaz ama cirkeflik yapip 1 gece yoktun ne b.klar yedinde beni istemiyosun diye hakaret edesim war.

Sizce napayim susup onun konusmasinimi bekleyim ki hic tarzim degildir. Yoksa uyaninca catayimmi.
tartısamıssınız istememsi normal

Yeni Evli de eski evli de olsam kocam beni 1 gece reddetti diye konu açmak aklımın ucundan geçmezdi de neyse bişey demek istemiyorum. .içinden geldiği gibi davran adamı uyandır bagir

O da insan, olabilir, istemeyebilir. Siz her daim cinsel talebe karşılık verebiliyor musunuz? Bu tekrar eden uzun süren bir durum olursa ancak o da bir sağlık sorununa işaret edeceğinden eşinizle açık açık konuşursunuz.
Bebekler bile biraz ağlayıp biraz gülüyor eşinizle aynı yatakta sağlıkla uyumak da insana keyif vermeli. Evlilik bu anlamda da çok boyutludur. Siz de sakinleşin güzelce bu konuyu tartın. Umarım bir sağlık sorununa ya da tatsız bir suçlama sürecine evrilmez şuncacık mesele..
Mutlu günler dilerim.

Makinemi bu adama, onunda duyguları, gel gitleri, sitemleri var. Yorgundur olmamıştır. Ama bunu sürekli yaparsa o zaman düşün bence...

Back
X