Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kocam is bulamiyor bende 8 ay sonra isten cikicagim
daha iyi hayatimiz olucak diYe kocam yurtdisinda yasamak istedi egitimini bitirdi, ama is bulamiyor 3 aydir eve ben gelir getiriyorum ama 8 ay sonra bende issizim , kenara para koyamiyorum cok sikildim ve yoruldumm
Şuan Yurtdışında mısınız? Bu riski almasanız hep aklınızda soru işareti olacaktı acaba hayatımız daha iyi olur muydu diye. 8 ay uzun bi süre, Umarım bi an önce iş bulur eşin ve şartlarınız daha iyiye gider.
iş beğenmemezlik yapmazsa bulur. en azından şu sıkıntılı döneminizi geçirene kadar seferber olsun her olabilecek yer için. allah sabır versin. canın sıkıldıkça yaz, paylaş.
Eşiniz ne eğitimi aldı? Hangi ülkedesiniz? Belki tavsiye verebilecek bilgili birileri olabilir ayrıntı verirseniz. Siz neden işten çıkacaksınız peki?
Eşiniz geçici olarak kötü işlerde çalışabilir garsonluk gibi. Türk restoranları vardır her ülkede onlara gidip konuşabilir. Yapan ve başaran arkadaşlarım var :) En azından çevre edinir. Yardım edecek insanlarla tanışır. Kısmetiniz nerde bilemezsiniz harekete geçmeden.
daha iyi hayatimiz olucak diYe kocam yurtdisinda yasamak istedi egitimini bitirdi, ama is bulamiyor 3 aydir eve ben gelir getiriyorum ama 8 ay sonra bende issizim , kenara para koyamiyorum cok sikildim ve yoruldumm