• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam kaza yapmis

siyahpembe

lalala la
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2014
147
31
38
kocam 1haftadr istnblda is icin gtti aramaiz 2gundur kotu tartistik bna yanlis yaptigini dusunuyorum dun gece aradim defalarca teli kapaliydi allah belani versin diye msj attm bu sabah da aradi kaza yaptigni soyledi ne hissedecegmi bilemedm acaba yanlis uptigi icin mi basina bu geldi

Son düzenleme:
Arkadaşlara katılıyorum, konu açmak yerine eşinin yanında olman gerekirdi. Yani ben olsam ne kadar küs olsak da koşarak giderdim.

Gecmis olsun bedduan tutmus demek ki. Kotu bi sey olmamasina sevindim. Beddua etmek iyi bi sey degildir belki anlamissindir bu yasadigin ibretlik hadiseyle? Daha buyuk kaza yapip sakat kalsaydi ya da ölseydi?

kocam 1haftadr istnblda is icin gtti aramaiz 2gundur kotu tartistik bna yanlis yaptigini dusunuyorum dun gece aradim defalarca teli kapaliydi allah belani versin diye msj attm bu sabah da aradi kaza yaptigni soyledi ne hissedecegmi bilemedm acaba yanlis uptigi icin mi basina bu geldi

"yanlış yaptığını" düşündüğünüz konu nedir?

Back
X