• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaniz ne düşünürdünüz

Tepkiniz bana aşırı geldi. Bu kadar fazla panik olmanız bana eşinizin çok sorumsuz olduğunu, daha önceden vukuatları olduğunu, çocukla genellikle yalnız kalıp bakanın siz olduğunuz düşündürdü. Çünkü o an ilk düşünülecek şey eve doğru gittiler herhalde olurdu. Bu kadar sert tepki vermeniz sizin de dolduğunuzu hissettirdi bana. Çünkü bana göre basit bir olay. Eşim yapsa kızmazdım, eve doğru giderdim en fazla.

Öküz bunlar ya daha beteri başıma geldi büyük oğlum bebek kış ayı birlikte pazara gittik soğuk dedim ki sen şu kenarda rüzgar vurmayan yerde bekle alacağımı alıp geleyim, hem bebek arabası var hem eşim taşır diye baya alışveriş yaptım geldim Yok! telefon yok bakıyorum araniyorum yok pazarcidan rica ettim aradım biz eve geldik dedi bağırarak gittin gelmedin oyalandin gezdin çocuk üşüdü gibi şeyler bağıra bağıra söyleniyor okadar yolu o soğukta o eşyalarla ağlaya ağlaya eve geldim öküz öküz tam bir ayı bunlar için kendinizi ziyan ediyoruz

Öküz bunlar ya daha beteri başıma geldi büyük oğlum bebek kış ayı birlikte pazara gittik soğuk dedim ki sen şu kenarda rüzgar vurmayan yerde bekle alacağımı alıp geleyim, hem bebek arabası var hem eşim taşır diye baya alışveriş yaptım geldim Yok! telefon yok bakıyorum araniyorum yok pazarcidan rica ettim aradım biz eve geldik dedi bağırarak gittin gelmedin oyalandin gezdin çocuk üşüdü gibi şeyler bağıra bağıra söyleniyor okadar yolu o soğukta o eşyalarla ağlaya ağlaya eve geldim öküz öküz tam bir ayı bunlar için kendinizi ziyan ediyoruz
İşte bu yüzden soğuk havada ,rüzgarda ben pazara gitmem..eşimi gönderirim niye bebeğim üşüsün ki?!

Şimdi ban yemek istemiyorum
Eşin biraz şey miymiş ya
Bir insan bu kadar mı moron olabilir
Kadına bekleyeceğim demişsin bari seni arama ihtimaline karşılık telefona bak
Ya da biz eve geçiyoruz sen de eve gelirsin , de
Aşırı saçma geldi tavrı

Asıl sen ne yaptın bizde bunu merak ediyoruz 😁
Bu kadar tepki vermedim tabi. Etrafıma bakındım göremeyince eve doğru yürüdüm. Benim yanında büyük oğlum, eşimin yanında küçük oğlumuz vardı, pusetteydi. Öyle durup beklemek de sıkıcı oluyor, ufacık bir şey de alsanız vakit alıyor.

merhabalar. hemen konuya geciyorum.
esim ve cocugumla disari cikmis eve donuyorduk. yol ustunde bir marketten deterjan almamiz lazimdi. esim sen git al biz burda bekliyoruz dedi. bende hizlica markete girip detarjani aldim kasada sadece 3 kisi vardi onumde zaten cokta uzun surmedi cikmam. ciktigimda esim ve cocugum ortada yok yolun iki tarafına da bakmama rağmen. tel ariyorum acmiyor. defalarca aradim acaba çocuğuma bisey mi oldu acil bir yere mi gittiiler. elim ayagim titredi.burda beklesem gelirler mi acaba diye dusunuyorum. bulundugum sehirde aricak tanidik kimsemde yok. elimde poset sirtimda canta aglamakli oldum. dedim ki eve gidim en kotu sokakta oyle kalacagima evden aramaya devam edim. kosarak eve dogru giderken ilerde belli belirsiz esimin kazaginin renginden tanidim ama ileriyi cok net goremedigim icin cocugumu secemedim. emin olamadim ama o tarafa dogru kosmaya devam ettim esyalarla aglayarak. arada durup dinlenip tekrar kosarak yaklastim ki esim cocugun elinden tutmus (yaklastigim nokta eve yakin artik) eve gidiyorlar resmen. arkadan bagirdim donup bakti tabi haykirdim neden beklemedin sizi goremeynce deli oldum ariyorum acmiyorsunda napacagimi nereye gidecegimi şaşırdım dedim. Tel sessizde kalmis bizde yürüyorduk dedi. ne yürümesi eve gelmişsin zaten niye beklemedin dedim. sen gelirsin diye dusundum dedi. sen beklicegini soyledin nerden bilebilirim gittiginizi ordada bekleyebilirdim sizi saatlerce dedim . sonra evde biraz tartistik . beni bu kadar onemsiyorsun hic bisey soylemeden arkani donup gidecek kadar degerimi anladim bir daha benle konuşma sakin dedim ve küstük.
Siz olsaniz ne hissederdiniz ben mi yanlis dusunuyorum lutfen yazin .
Abartı sanatı.

Evet bende o günden sonra bebekle kışın hiç gitmedim ama bu yaptığı doğru değil bir dukkana gir yani bırakıp gidilir mı
Adam pazar alışverişinin kendi yiyeceği yemek için olduğunu idrak etse ..karım zaten pişiriyor ,ortaya çıkarıyor bari taşırken yorulmasın der alıp başını gitmezdi. Onun bakış açısına göre sen ha pazar alışverişine çıkmışsın ha kendine çanta bakmaya çıkmışsın ..onluk birşey yokmuş gibi görüyor .

Adam pazar alışverişinin kendi yiyeceği yemek için olduğunu idrak etse ..karım zaten pişiriyor ,ortaya çıkarıyor bari taşırken yorulmasın der alıp başını gitmezdi. Onun bakış açısına göre sen ha pazar alışverişine çıkmışsın ha kendine çanta bakmaya çıkmışsın ..onluk birşey yokmuş gibi görüyor .
Evet tavır aynen oydu ama öyle bile olsa terbiyesixliz fazla sustugumu yaşım gectikce fark ediyorum

Eşiniz moron sanırsam, 10khlık köpeğim bile dur diyince durup beliyor, durun ne demek olduğunu biliyor gerisini siz hesap edin.

Öte yandan tepkinizi aşırı buldum, yani adam laftan anlamayıp yürüyüp gitmiştir diye düşünürdüm ben olsam, laftan anlayan adam olsa başına iş mi geldi diye düşünürdüm ama siz öküzle evlisiniz belli ki ipini koparıp gitmiş diye düşünürdüm. Evde azar çekerdim kesinlikle neden laf dinlemiyorsun diye.

Back
X