Kocam kocam kocam.. offfff

Tesekkur ederim hanimlar. Ben abartmisim galiba
esim bazen gece calısıyo ben 2 gibi yatıyorum onun icin evde sıkılıyorum ondan galiba

Bacım sen bence sevin. Bak adam nişanlıyken de Böyleymis. Sana nasıl gözüktüyse oyle olmaya devam etmiş. Evlendikten sonra kotu manada değişen ne tipler var.
Ayrıca adam polis. Bildigim kadarıyla calışma şartları bayağı ağır oluyor.
Yazık gunah adama. Sen aramak yerine yada sarmak yerine netten dizi bul izle. Ilgini baska alanlara yöneltmis ol. Kurtulursun boyle vesvese hallerinden

Harfleri parayla mı satıyorlar neden yutarak yazıyorsunuz? Okurken X2 efor harcıyoruz.

Akşama evine gelecek olan adamı niye bu kadar boğuyorsunuz?

Hanimefendi Türkceyi düzgün kullanirsaniz sevinecegim. Yoksa uyari yapmak zorunda kalacagim.

Konudan bağımsız olarak soruyorum. Yazımla ilgili şikayette bulunabiliyor muyuz? Formu daha doğru kullanabilmek adına soruyorum. Yanlış anlamayın

Yahu isi gucu vardir, calisiyordur, ortam konusmak icin musait degildir...
Sizden ayri da bir hayati var, sorumluluklari, yapmasi gerekenler, muhabbeti ortami var...
Biraz alan birakin esinize, aksam zaten yaniniza gelecek...
Ustelik ortadan da kaybolmuyor, mesaj da atiyor ama onu da begenmiyorsunuz...

bu adam akşam evine gelmiyor mu?
Ne anlatsın hergün telefon da...
Rabbim kimseye dermansız dert vermiyor işte

Son düzenleme:
Sorun nerde ?

Basligi okurken , kocam kicam kocam offf , diye yazdiginiz ici bende cok onemli bir konu var sandim ...

Evlenmissjniz ve sorununuz yok ... evlendikten sonrada liseli
asiklar gibi gunde 20 saat telefinda konusmanin bir anlami yok ....

Konudan bağımsız olarak soruyorum. Yazımla ilgili şikayette bulunabiliyor muyuz? Formu daha doğru kullanabilmek adına soruyorum. Yanlış anlamayın

Bunun için kib butonunu kullanabilirsiniz. Forum kuralları gereği acılan konular; acık anlaşılır ve düzgün bir Türkçe ile yazılmak zorunda.

Bu gerçekten ciddi bir problem değil, bence ilişkinin taze kalmasında da etkili bir yöntem. Gündüz hep beraber,gece hep beraber,akşam hepberaber olmaz. İnsanoğlu bu, bir zaman sonra sıkılır. Bence gayet normal bir durum:) Hem mesajlaşıyormuşsunuz da,onu bile yapmayanlar var..

Arkadaşlar şaşırmanıza şaşırıyorum. Bu gayet tipik bir sorun. Bu yüzden ben ve bütün erkek çalışma arkadaşlarım hemfikiriz. Kadınlar çalışmalı. Çalışmalı ki eşine sarmamalı. Uzun ve yorucu bir günden sonra eve dönüldüğünde yorgun olunabileceğini, her akşam gezilemeyebileceğini, bazen işte canını sıkan bir şey olunca suratın düşebileceğini, bütün gün bazen 5 dakika bile aramaya fırsat bulunamayabileceğini, karşı cins iş arkadaşları olabileceğini görsünler. Çalışmıyorlarsa bile kafalarını meşgul tutucak bir uğraş edinmeliler. Ev işleri çoğu zaman otamatikte yapılıp paralelde gene düşünüp kurulabiliyor. Hatta insanlar kafa boşaltmak için bile ev işi yapabiliyorlar.

Bunun için kib butonunu kullanabilirsiniz. Forum kuralları gereği acılan konular; acık anlaşılır ve düzgün bir Türkçe ile yazılmak zorunda.

Teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben KİB'i yalnızca hakaret ve reklam amaçlı mesajlar için kullanıyordum.

Kusura bakma ama arkasim sen kendine dert ariyorsun
1-ne kadar sürelik evlisin
2-Galiba eşin polis (yanliş hatirlamiyorsam)
3-mesai saatlerinde adami sık boğaz etme zira senin kaprislerinden önemli şeylerle ugraşiyor adam
benim kuzenimin eşide polis ve gezi parki olaylarinda eşinden 4 gün haber alamadi
sadece yemek yedikleri zaman yada afedersin wc ihtiyaci sirasinda ben iyiyim diyip kapatiyordu
üstelik 3 aylik evli ve yanliz yaşiyor kuzunim

Bende başligi okuyunca inat+dedigim dedik+sorumsuz+psikopat bir koca bekliyordum

Tek derdin bu olsun
Adam her saniye seni mi arayacak arkadaş, isi gücü vardır
Beyni yoğundur

gün içinde kaç kez araması lazımki
mesala bazen biz günlük 20 kere
bazen 1 kere konuşuyoruz
bu sorunmu tabiki degil
ama benim için sorun degil

Sonra Rabbim öyle bir dert verir ki bu şükürsüzlüğünüzün bedelini ödersiniz ... aklıza şimdi şuraya açtığınız saçma konu gelir ,bu dertmişmiş ,dersiniz ...
Nelerle mücadele ediyor insanlar ,lütfen huzurunuzu abuk sabuk şeylere takılır bozmayın ..

Tesekkur ederim hanimlar dikkate alacagim haklisiniz

kocanızı çok fazla sıkmayın derim ben.
siz artık flört,sözlü,nişanlı değilsiniz.evlisiniz.sürekli bir birinizin yanındasınız.akşam eve geldikten sonra sizi görüyor sabah kalktığında sizi.bari işe gittiğinde sizi özlesin.buna izin verin.bunaltmayın adamı.
hem eşiniz işe gidiyor.nerde çalışıyor bilmiyoruz ama belki işte patronu çalışanlara izin vermiyordur konuşmak için.hem gün içinde zaten telefonla konuşuyorsunuz.

3 kere mesajlasıyorsanız bile yine iyi adam mesaj atıyor diye sevin bence biz ihtiyac olmadığı sürece konusmayız mesajlasmayız da eşim işteyken.. çünkü adam akşam olunca zaten eve gelecek.. hem ne konuşmayı istiyorsun ki daha fazla, 8 bilemedin 10 saat içinde :S bence özlemini biriktirip akşam işten dönünce ilgilen eşinle hem daha romantik olur

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…