Kocam madde bağımlısı ve ailesi hala onu tutuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

yamen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2023
71
5
1
29
Arkadaşlar benim eşim madde kullanıyor ve ben bırakır diye ailesine başvurdum mücadele ediyorum ama dün gece eve geç geldi ve çıkan tartışmada ben haksizmisim gibi ailesi beni attı kendisini tuttu kaynanama siz böyle arka çıkarsanız daha ileriye gider bu dedim bana verdiği cewap sen suratini egdin diye oldu diyor ben eşimin içtiğini bildiğim halade verdiğim mücadelenin karşılığında bunu gördüm ne yapmalıyım sizce

Bir önceki konuda boşa kürek çektiğini yazdı herkes. Senin için gerçekten çok üzülüyoruz, nafile bir çaba içerisindesin ve sadece yiprandigin ile kalacaksın ki bu en iyi ihtimal. Ah be canım hadi bir cesaret, kurtar kendini.

Ayrıl desek ayrılmıyorsun seviyorum diyorsun ne diyelim? Havadan ayrıl demiyor kimse basit bir konu mu?

boşan demiştik sana zaten.
farklı bir öneri bekliyorsun ama aklın yolu bir.

Ailesi tutuyorsa sen bırak. Boşan boşan. Kimse için bu mücadeleye değmez

Ben size daha önceki konunuzda da yazmıştım. Eşinizin kullandığı madde diğer maddelere benzemez. Bu adam bu illeti bırakamaz, tedavi olsa bile tekrar başlar. Ailesi de senin yüzünden vs diyorlarsa belli ki sizin yanınızda olmayacaklar. En sonunda ne olursa olsun evlat bizim sanane derler böyle insanlar. Eşiniz de bu maddeyi kullandıkça git gide daha kötü olacak. Hani bi pislik annesinin kafasını k…i ya işte bu maddeden kullanıyormuş. Bu maddeyi kullananların sınırları kalmıyor beyinleri vücutları onarılmaz zararlar alıyorlar bıraksalar bile iyileşemezler. Lütfen kendinizi de çocuklarınızı da kurtarın. Başınıza hiç iyi şeyler gelmeyecek bu gidişle. Buraya konu açmakla hiç bişey çözemezsiniz. Kaçın kurtarın kendinizi lütfen.

Kaynananızın başına bela olsunda inşallah dogru düzgün eğitim veremediği adam edemediği oğlunun başını yaktığı el kızını suçlamanın ne demek olduğunı anlasın , o tarz insanlara müstehak

Bu ara ne çok madde bağımlısı eş konusu açıldı. Bağımlı adamla düzelir diye mücadele etmek anlamsız. Kendi haline ailesi ile başbaşa bırakın adamı. Ailesi uğraşsın. Önünüze bakın. Düzelecek bişi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X