• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ne yapmak istiyor...

Sabah 5 te gelen koca:KK57: Peşinde koşmak?
Yapmayın lütfen bencede salın gitsin ipini bu ne ya kadınlar dünyaya koca kovalamaya adam etmeye mi geldi :KK14:

sal ipini gitsin ne halt ediyosa etsin. Adamlar ağzımıza edio biz kene gibi yapışıyoruz ya hayret ediyorum. bütün bdv konularında bu böle yani. sabahlara kadar nerde kendisi, he he karı kızla işi yoktur he he yedik bizde. çat die boşa görsün, böleyken evli olunsa nolur
Aynen haklisin cocuk var diye ses etmioruz yapisiyoruz sonra dahada aziyorlar...

Eşiniz de bir iş var. O kadar saat dışarda gece vakti..Alışkanlık haline getirmiş ve dışarda ne yaptığı belli degil. O arkadaşları çalışmıyor muymuş. Bana inandırıcı gelmedi.

Eşiniz de bir iş var. O kadar saat dışarda gece vakti..Alışkanlık haline getirmiş ve dışarda ne yaptığı belli degil. O arkadaşları çalışmıyor muymuş. Bana inandırıcı gelmedi.
Evet söyledim bosancam diye beni dinlemiyor bile mahkemeye gidicem bilgi almaya dava acmaya ozaman anlar belki ciddiyetimi... böyle evli olsam nolur hakketen uyuyamiyorum bile...

Sabah 5'te geliyo oylemi.. bu isin icinde baska seyler var gibi.. ablamin esinden biliyorum.. sabahlara kdr gelmemeler vs en sonunda belasini buldu... Su an hapishanede.. megerse dostu varmis.. dostuda napti biliyormusun bu adam bana tecavuz etti dedi sikayet etti.. sabah polisler aldi bunu hopppp hapishaneye postaladilar .. iki senedir orada ne zaman cikacak Allah bilir, ablama bosan diyorum aldirmiyo bile .. sadece ornek verdim cnm yanlis anlama.. hayat ne kdr garip..

Sabah 5'te geliyo oylemi.. bu isin icinde baska seyler var gibi.. ablamin esinden biliyorum.. sabahlara kdr gelmemeler vs en sonunda belasini buldu... Su an hapishanede.. megerse dostu varmis.. dostuda napti biliyormusun bu adam bana tecavuz etti dedi sikayet etti.. sabah polisler aldi bunu hopppp hapishaneye postaladilar .. iki senedir orada ne zaman cikacak Allah bilir, ablama bosan diyorum aldirmiyo bile .. sadece ornek verdim cnm yanlis anlama.. hayat ne kdr garip..
Ablan nasil aldirmiyor hem beni aldatcak hapis yatacak ve ben aldirmicam ilginc

Ablan nasil aldirmiyor hem beni aldatcak hapis yatacak ve ben aldirmicam ilginc
Ablam yillarca onu cekmeyi secti.. hatta her hafta gormeye gider onu.. ne kdr tuhaf degilmi.. onada kiziyorum aklim almiyo... Aldiris ediyordurda fart ettirmiyordur.. ama omrunu heba etti .. kendine yazik etti ablam ..

5e kadar gelmemesini nasıl kabulleniyorsunuz? bir daha geç gelirse eve almayacağınızı söyleyin yaparsa da almayın.

kocanın yok okey oynama yok arabada oturma yok arkadaşının derdini dinleme bahanelerinin arkasına sığınarak başka bişeyler peşinde koştuğunu düşündüm valla ben..
takip et derim bi gün. ihanet tarzı bişey girdiyse işin içine kanıtlı bi şekilde boşarsın.

gece eve gelmiyorsa, cok uzgunum ama baska kadin var

Canim sevmeyi bir kenara gectim 60 yasindaki adam evine niye gider aliskanlik olmustur yuvasidir evi. Seninkinde problem var ve evi karisi ilgisini cekmiyor artik. Erkeklerin geneli aldatir hele boyle bir durumdaki erkek aldatmiyorda 5 e kadar ne b.. yiyor (afedersiniz). Ben kabul etmem mesela. Takip ederim gerekirse ne yapiyormus. Aldatmasa bile benimle ayni ortami paylasmayan yanima gelmeyen kocayi ne yapayim?

Canim sevmeyi bir kenara gectim 60 yasindaki adam evine niye gider aliskanlik olmustur yuvasidir evi. Seninkinde problem var ve evi karisi ilgisini cekmiyor artik. Erkeklerin geneli aldatir hele boyle bir durumdaki erkek aldatmiyorda 5 e kadar ne b.. yiyor (afedersiniz). Ben kabul etmem mesela. Takip ederim gerekirse ne yapiyormus. Aldatmasa bile benimle ayni ortami paylasmayan yanima gelmeyen kocayi ne yapayim?
Aynen öyle takib ettirdim bikere 10 saat kahvede oturdu...

Ne kadar takip ettirdin? 1 gün mü?

5te eve gelen adamdan şüphe duymaman garip.

Ne kadar takip ettirdin? 1 gün mü?

5te eve gelen adamdan şüphe duymaman garip.[/QU

2 3 gün ettirdim hep kahvedeydi .. oyun hastasi tam ilk evlendigimizde bukadar yoktu sonradan uzaklasti

Belki takip edildiğini anladı, belki kadının zamanı yoktu, belki kadınla küstü? Bu kadar güvenmen garip

Back
X