• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam ne yapmak istiyor...

Yani dimi adamın bir pişmanlığı da yok. Umrunda değil.
Aynen cool takilmalar felan... hic umursamior... gercekten sevmedigini anliorum yavastan seven insan kavgaliyken tartisirken ben aglarken defol zirlama yanimda cik demez... eski kavgalardada böyleydi ve 1 senedir gel git yasioruz

Z
Gözünü korkut. Kaybetmenin ne demek olduğunu anlasın. Niye ağlayıp duruyorsun Allah aşkına ya. Sen böyle yaparsan adam umursamaz tabiki de. Eve bile gelmez ilerleyen zamanlarda. Güçlü ol. UMursama ya.
Zaten gidicem diyordu mesajinda 5 te gelen o resti ceken o ben bu imkanlarla eziliyorum ki buranin devleti hep kadindan yana.... ben su duygusalligimla napicam ins aliscam o varken eve gelmeyim bakayim gidiormu gidiorsa aramam sormam zaten 1 hafta sonra maca bakmaya istanbula gidiyor adamm bi güzel tatil de yapar ohhh

Bence önce seni aldatip aldatmadigina emin olmalisin? Bu cok daha önemli degil mi?

4 5 ne demek yaa hiç gelmesin öyle evlilik mi olur,o bekar gibi yaşasın sen evi bekle hindi gibi

Bu cok ciddi bi sorun hayatinda kadin yoksa bile hergun sabahlara kadar disarda olmasi sorumsuz oldugunu gosterir evlilik hayatina adapte olamayip kafasina gore yasiyo evi otel gibi kullaniyo demek tavrini koy bu evlilik bu aliskanligin yuzunden bitecek burasi otel degil demelisin tekrar edersede terkederdim sayet ben evi

actgn forumlra baktm hep kocandan yazmıssın bu kdr mutsuzsan bosan gtsn neden ktlnysn

Bu cok ciddi bi sorun hayatinda kadin yoksa bile hergun sabahlara kadar disarda olmasi sorumsuz oldugunu gosterir evlilik hayatina adapte olamayip kafasina gore yasiyo evi otel gibi kullaniyo demek tavrini koy bu evlilik bu aliskanligin yuzunden bitecek burasi otel degil demelisin tekrar edersede terkederdim sayet ben evi
Dedim kac kere 2. Yeni tasindim yeni eve o gitsin ben niye gideyim kagittlarda hep benim ismim Allahtan akillica davrandim o konuda ortak degiliz evden ilk o gider... ve tekrarlandi gec gelmesi yani o gitmeli

Ablam yillarca onu cekmeyi secti.. hatta her hafta gormeye gider onu.. ne kdr tuhaf degilmi.. onada kiziyorum aklim almiyo... Aldiris ediyordurda fart ettirmiyordur.. ama omrunu heba etti .. kendine yazik etti ablam ..
Valla kendi sucu kusura bakma benim kocam beni aldatcak hemde kadinla yazip kalkacak onun yüzünden hapsie girecek birde ben affetcem onu.... ablanada daha inan enisten ciktiktan sonra daha neler neler yapar nasilsa herşey tın..

Aynen cool takilmalar felan... hic umursamior... gercekten sevmedigini anliorum yavastan seven insan kavgaliyken tartisirken ben aglarken defol zirlama yanimda cik demez... eski kavgalardada böyleydi ve 1 senedir gel git yasioruz
Öküz ya bu. Çocuk var diye istemiyorsun anlıyorum seni ama Adam yapar pişman olur, geri adım atar anlarım. Dönersin. Ama burada ağlayan sensin canım ya. Ne gerek var. Adam hazır sıkıntı çıkartmadan bırakıyor. Ne istiyon daha. AYrıl bitir. Ne çekeceksin onu.

Öküz ya bu. Çocuk var diye istemiyorsun anlıyorum seni ama Adam yapar pişman olur, geri adım atar anlarım. Dönersin. Ama burada ağlayan sensin canım ya. Ne gerek var. Adam hazır sıkıntı çıkartmadan bırakıyor. Ne istiyon daha. AYrıl bitir. Ne çekeceksin onu.
Evet bekliorum alsin esyalarini gitsin bakalim

Valla kendi sucu kusura bakma benim kocam beni aldatcak hemde kadinla yazip kalkacak onun yüzünden hapsie girecek birde ben affetcem onu.... ablanada daha inan enisten ciktiktan sonra daha neler neler yapar nasilsa herşey tın..
Bende cok kiziyorum bu duruma ablama anlam veremiyorum..

Back
X