- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 35
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Her zaman aranmiyor ki...Madem huyunu biliyorsunuz, sms atın?
Arayınca açıyormuş, arayın?
Yani illa hücresel veri üzerinden ulaşmak zorunda değilsiniz ki?
Benim eşim de aynen anlattığınız gibi. İşi bitince mobil veriyi kapatır. Whatsapptan önemli bir şeyler yazmışsam eğer sms atarım “whatsappa bak” diye. Ya da doğrudan sms atarım. Bu devirde bu durum gerçekten sinir bozucı oluyor, haklısınız ama çok da dert edecek bir şey değil. Alıştım ben buna. Benim eşim face ve instagram da kullanmaz. Ama bütün gün evde bilgisayardan online oyun oynar. Bilemedim ben de sinir oluyorum bazen...Merhaba arkadaşlar...
Şikayetim , eşimin telefonundaki iletişim ağını kapaması... Gülmeyin, bu bir dert mi demeyin:)
Biz senelerce çıktık evlendik.. Bekarken de böyleydi.
Mesela gün içinde WhatsApp tan yazisiyoruz, bana yazacağını yazıyor teee ne zaman açarsa görüyor.... Arayıp konuştuğumuzda oluyor tabiki... Mobil verisinin GB çok fazla... Ki zaten evde de aynı modda. Yahu evde wifi var yok anacım illa bakacağına bakıyor hop kapıyor. Sevgili iken çok konuştum bak sana istediğim zaman ulaşamıyorum merak ediyorum diye... O da iş yerinden çok mesaj gönderiyorlar diye sorumlu kişi oldugu için sürekli açık tutmuyorum diyordu. Bu aksam yine benzer bir durum yaşadık. Arayınca açar..
Bu gece arkadaşları ile yemeğe çıktı. Hepsini tanıyorum. Saat 9bucukta yazdım napiyorsun diye, arayıp bozmayayim muhabbeti dedim. 1saat sonra yazip kapadı yine. Bıktım artık.!
Ben mi abartıyorum acaba kızlar ya! Çok yıpratıyor bu mevzu beni. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tşkler.
Merhaba arkadaşlar...
Şikayetim , eşimin telefonundaki iletişim ağını kapaması... Gülmeyin, bu bir dert mi demeyin:)
Biz senelerce çıktık evlendik.. Bekarken de böyleydi.
Mesela gün içinde WhatsApp tan yazisiyoruz, bana yazacağını yazıyor teee ne zaman açarsa görüyor.... Arayıp konuştuğumuzda oluyor tabiki... Mobil verisinin GB çok fazla... Ki zaten evde de aynı modda. Yahu evde wifi var yok anacım illa bakacağına bakıyor hop kapıyor. Sevgili iken çok konuştum bak sana istediğim zaman ulaşamıyorum merak ediyorum diye... O da iş yerinden çok mesaj gönderiyorlar diye sorumlu kişi oldugu için sürekli açık tutmuyorum diyordu. Bu aksam yine benzer bir durum yaşadık. Arayınca açar..
Bu gece arkadaşları ile yemeğe çıktı. Hepsini tanıyorum. Saat 9bucukta yazdım napiyorsun diye, arayıp bozmayayim muhabbeti dedim. 1saat sonra yazip kapadı yine. Bıktım artık.!
Ben mi abartıyorum acaba kızlar ya! Çok yıpratıyor bu mevzu beni. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tşkler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?