Kocam niye böyle?

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba arkadaşlar...
Şikayetim , eşimin telefonundaki iletişim ağını kapaması... Gülmeyin, bu bir dert mi demeyin:)
Biz senelerce çıktık evlendik.. Bekarken de böyleydi.
Mesela gün içinde WhatsApp tan yazisiyoruz, bana yazacağını yazıyor teee ne zaman açarsa görüyor.... Arayıp konuştuğumuzda oluyor tabiki... Mobil verisinin GB çok fazla... Ki zaten evde de aynı modda. Yahu evde wifi var yok anacım illa bakacağına bakıyor hop kapıyor. Sevgili iken çok konuştum bak sana istediğim zaman ulaşamıyorum merak ediyorum diye... O da iş yerinden çok mesaj gönderiyorlar diye sorumlu kişi oldugu için sürekli açık tutmuyorum diyordu. Bu aksam yine benzer bir durum yaşadık. Arayınca açar..
Bu gece arkadaşları ile yemeğe çıktı. Hepsini tanıyorum. Saat 9bucukta yazdım napiyorsun diye, arayıp bozmayayim muhabbeti dedim. 1saat sonra yazip kapadı yine. Bıktım artık.!
Ben mi abartıyorum acaba kızlar ya! Çok yıpratıyor bu mevzu beni. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tşkler.

Yeni bir durum değilmiş ya
Alışkanlık belli ki sadece.

Adam her dk esi dahi olsa rahatsiz edilmek istemiyor. Hakkidir.

Aradiginizda ulasabiliyorsaniz sorun yok.

Neden hücumu degistirmek istiyorsunuz ki
sizinle alakali birsey yok ki
açıklama yapmış gayet güzel
arayınca acıyor e sms var daha ne olsun
Allah başka dert vermesin ne denir

ablacım sana dememişler mi huylu huyundan vazgeçmez diye büyüklerimiz.
adamı böyle kabul etmişsin bu saatten sonrada hamurunu değiştiremezsin.çok kafaya takma bence.

Ilginc bir tip
Ben simdi odada cocugu uyutuyorum
Esimde bana yaziyor hadi gel diye
O kadar yani

Benim eşim de aynen anlattığınız gibi. İşi bitince mobil veriyi kapatır. Whatsapptan önemli bir şeyler yazmışsam eğer sms atarım “whatsappa bak” diye. Ya da doğrudan sms atarım. Bu devirde bu durum gerçekten sinir bozucı oluyor, haklısınız ama çok da dert edecek bir şey değil. Alıştım ben buna. Benim eşim face ve instagram da kullanmaz. Ama bütün gün evde bilgisayardan online oyun oynar. Bilemedim ben de sinir oluyorum bazen...

Bdv konularini okumaktan herseye şuphelenir olduk bisey yoktur sakin ol herkes ayni olcal diye bisey yok arada kontrol edersin icine sinmezse

İlginç..
aramak yerine neden wp den yazdığınızı anlayamadım. Huyunu bile bile de üzerine gidip değiştirmeye çalışmak çok saçma. Resmen inada bindirmişsiniz işi. Sorun çıkartmak için uğraşıyor gibisiniz..

Evet musmutlu giden evliliğimi ne yapsamda aksiyonlu hale getirsem. Adamın da göze batan bir huyu yok ki. Aaahaa buldum mobil verisini sürekli kapalı tutuyor ben en iyisi ona takayım

SMS diye bir şeyi icat etmişler bir de onu dene istersen

garip bi aliskanlik :) gülme diyosun da güldüm ne yapim konusmussun da kar etmemis, sms at sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…