Kocam niye böyle?

Ben whatsapp tan yazmak yerine arayip konusmayi tercih ederim. Musait misin diye sorarim once. Degilse sonra konusuruz diye kapatirim.
Mesaj da atabilirsiniz.

valla canım ben de işte çalışırken mobil veriyi kapatıyorum . sevgılım bu huyumu bılıyor ılk tanıstıgımızda basıma bısey geldı sanmıs aramıstı ama ben soyleyınce alıstı. hıc bır zaman da sorun yapmadı. cunku rahatsız edılsem ısıme odaklanamıyorum. bu da onu bılıyor. iş dısında da kapıyorum cunku paketım hemen bıtıyor az :) sevgılım bana telefon ıle ulasabılıyor. evde 24 saat acık wifi oldugundan dolayı.

Merhaba arkadaşlar...
Şikayetim , eşimin telefonundaki iletişim ağını kapaması... Gülmeyin, bu bir dert mi demeyin:)
Biz senelerce çıktık evlendik.. Bekarken de böyleydi.
Mesela gün içinde WhatsApp tan yazisiyoruz, bana yazacağını yazıyor teee ne zaman açarsa görüyor.... Arayıp konuştuğumuzda oluyor tabiki... Mobil verisinin GB çok fazla... Ki zaten evde de aynı modda. Yahu evde wifi var yok anacım illa bakacağına bakıyor hop kapıyor. Sevgili iken çok konuştum bak sana istediğim zaman ulaşamıyorum merak ediyorum diye... O da iş yerinden çok mesaj gönderiyorlar diye sorumlu kişi oldugu için sürekli açık tutmuyorum diyordu. Bu aksam yine benzer bir durum yaşadık. Arayınca açar..
Bu gece arkadaşları ile yemeğe çıktı. Hepsini tanıyorum. Saat 9bucukta yazdım napiyorsun diye, arayıp bozmayayim muhabbeti dedim. 1saat sonra yazip kapadı yine. Bıktım artık.!
Ben mi abartıyorum acaba kızlar ya! Çok yıpratıyor bu mevzu beni. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tşkler.
ben de eşin gibiyim :)
işyerinde wifi açıktır iş icabı
ama dısarı yemege vs cıkınca netımı acmam
birseye bakacaksam acar kaparım geri

aksam evde de wifi var ama ben yıne internetımı kapatırım

alıskanlığım bu sekılde:)

ama eşim bundan rahatsız olsa açardım alıskanlıgımı değiştirmeye calısırdım

Biz konusmalari isteyken uygun olmadığımız için yazarız sonra müsait oldukça cevap verir.. isyerindeyken de eşinizin durumu öyledir. Diğer zamanlarda arayın madem eşiniz hoslanmiyor

benimkide aynı şarjı çabuk bitmesin diye yapıyomuş. bende napim sms atıyorum. takılma sende öyle yap:işsiz:

Benim erkek arkadaşım da öyle bende artık onun gibi davranacam diye kendime söz veriyorum fakat 3 dakikayı geçmiyor ☹☹ sanırım akıllanmayacaklar
Seni çok çok iyi anlıyorum

ben de aynen eşiniz gibiyim :D
bana pinti diyorlar ama yok pintilik değil huy. eşim bana öyle baskı yapsa tüm ağları kökten kaldırırım. saygı duymalı benim telefonuma benim fikrime

Merhaba arkadaşlar...
Şikayetim , eşimin telefonundaki iletişim ağını kapaması... Gülmeyin, bu bir dert mi demeyin:)
Mesela gün içinde WhatsApp tan yazisiyoruz, bana yazacağını yazıyor teee ne zaman açarsa görüyor.... Arayıp konuştuğumuzda oluyor tabiki... Mobil verisinin GB çok fazla... Ki zaten evde de aynı modda. Yahu evde wifi var yok anacım illa bakacağına bakıyor hop kapıyor. Sevgili iken çok konuştum bak sana istediğim zaman ulaşamıyorum merak ediyorum diye... O da iş yerinden çok mesaj gönderiyorlar diye sorumlu kişi oldugu için sürekli açık tutmuyorum diyordu. Bu aksam yine benzer bir durum yaşadık. Arayınca açar..
Bu gece arkadaşları ile yemeğe çıktı. Hepsini tanıyorum. Saat 9bucukta yazdım napiyorsun diye, arayıp bozmayayim muhabbeti dedim. 1saat sonra yazip kapadı yine. Bıktım artık.!
Ben mi abartıyorum acaba kızlar ya! Çok yıpratıyor bu mevzu beni. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?
Tşkler.

bence biraz abartıyorsun ama huylu huyundan vazgeçmez ama illa bu sende dert oluyorsa aynısın sen ona yap belki karşısındakinin neler hissettiğini anlarsa değişebilir.

Ne gerek var bu kadar abartiya koca bı tek sizlerdemi var arkadaş ben anlamıyorum ki buldumcuk oluyorsunuz. Adamın işi gücü vardır sürekli sizlemi konuşacak vatsaptan ordan burdan biraz beklentisi dusurun ben olsam sıkılırdim bu kadar abartiya belli ki eşinizde sıkılıyor.

Merhaba arkadaşlar...
Tşkler.
O senin kocan. Telefonunu gizlice al ve aramaları kendine yönlendir. Zaten iletişim ağını kapatıyor ona gelen aramayı sen kendi telefonuna yönlendirerek aç gerçeği öğrenirsin. 1 gun sonra iptal edersin. KOCANIN TELİNİ AL Türkcell de *21*053..NUMARANI# YAZ ARAMA TUŞUNA BAS GELEN ÇAĞRILAR MESAJLAR SANA GELIR. IPTAL IÇIN KOCANIN TELİNDEN YİNE #21# ARANA TUŞUNA BAS

Back
X