- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
-
hayatım beni herkesin yanında bozuyosun, sürekli bir muhalefet durumun var, ben bişeyi yanlış söylüyorsam bile lütfen başkalarının yanında düzeltmeye kalkışma, bak tatlım bir daha böyle yaparsan, beni elalemin yanında bozarsan bende seni öyle bir bozarımki, konu değişir herkes bizi izlemeye başlar, rezil oluruz elaleme, çok doluyum , beni böyle bişey yaparak tahrik etme lütfen..
falan de bakalım, bu adam güzellikle uyarıdan anlamıyo galiba, sanırım biraz tehdit lazım :)
hehehehe yapmadığımı mı düşünüyosun :)))))))...defalarca uyardım.
bak dedim.başkalarının yanında azarlayıp küçük düşürmeye çalışıyosun,
her dediğime karşı çıkıp beni yalancı durumuna düşürüyosun.yapma dedim.
böyle yaparak kendini rezil ediyosun.benide arada gözden düşürüyosun dedim.
geçen gün eşimin yengesi bana yeğenimin okumayı söküp sökmediğini,nasıl okuduğunu sordu.
bende maşallah iyi okuyo dedim.eşim ordan hemen atladı yok yav ne okuyacak dedi.
halbuki çocuk gerçekten okumayı söktü ve okuyabiliyo.hep muhalefet,hep karşıt
.ben ne yaparım bununla bilmiyorumki.bu konuda kendi annesi bile kızdı.eğerki bişey söyleyeceksen evde söyle dedi.
başkalarının yanında açık verme oğlum dedi.haaa bizim yanımızda söylüyosun tamam neyse ama başkalarının ağzına laf verme dedi.
aynısının kayınbabam içinde söylüyo.sağolsun eşimin babasıda aynı.hııııhhhh demiş babasının burnundan düşmüş.
şimdi oğlumda dedesinin izinden gidiyo.huyları aynı dedesi..aynı evin içinde 2 tane muhalefet erkekle ne yaparım ben ilerde((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?