- 10 Şubat 2010
- 823
- 20
- 98
- Konu Sahibi sevimli_cirkin
biz evleneli sadece 3,5 sene oldu.1 tane oğlumuz var.küçük bi çekirdek aileyiz işte...biçok kişinin benim gibi olduğundan eminim.eşimle 4 sene konuştuktan sonra evlendik.benim için çok ağladı,çok yalvardı ilişkimiz için, evlenmemiz için.ama şimdi gel görkiiiiiiiiiiii
((. gezmeye gidiyoruz milletin yanında çocuk gibi laf söylüyo.küçük düşürmeye,beni bozmaya çalışıyo.eve geliyoruz niye böyle yapıyosun diyorum.ben ne yapıyorumki diyo.gittiğimiz gezmede oğlum bişey istiyo mesela.ben ayağa kalkmadan, hemen kızıyo.otur yerine diyo.ben bişey anlatıyosam eğer hemen atlıyo.yok canım sende o öyle değil diyo.beni durduk yere haklıda olsam haksız çıkarıp,yalancı durumuna düşürüyo.milyonlarca kez kavga ettim.yapma bunu dedim.kendini küçük düşürüyosun ama benide küçük düşürüyosun dedim.kendi ailesinin yanında söylemediği kalmıyo.1 kez olsun cevap verdiğim zaman annesi hemen oğlunu savunuyo.sende şunu şunu yapıyosun ama diyo bana.gerçekten ben çok bunaldım bu evlilikten.durmadanda boşanmaya çıkılmazki ama
((( çok büyük bi ders vermem lazım.iyice zıvanadan çıktı ama başkalarının yanında sesimi çıkaramıyorum.ters bişey söylesem hemen kötü gelin oluyorum.kendi babam bile damatlarının tarafında olunca kollayacak kimse kalmıyo.hep suçlu bizler oluyoruz.sıkıldım artık!!!