Kocam normal mi sizce !

Arkadaşlar ben de öğretmenim.sınırsız özgürlük ile büyüyen o çocuklar okulda davranış problemleri yaşıyorlar bilginiz olsun laf anlamayan söz dinlemeyen her şeyden çabuk sıkılan her şeye üşenen bir nesil geliyor

Arkadaşlar ben de öğretmenim.sınırsız özgürlük ile büyüyen o çocuklar okulda davranış problemleri yaşıyorlar bilginiz olsun laf anlamayan söz dinlemeyen her şeyden çabuk sıkılan her şeye üşenen bir nesil geliyor

Niye bunu sınırsız özgürlük olarak algılıyorsunuz? Muhakkak çocukların sınırlara ihtiyacı var. Ama bu eşyanın çocuğun o anki mutluluğundan daha önemli olduğu anlamına gelmez, gelmemeli. Halıdır yıkanır, olmadı büyüyünce yenisi alınır, sizi çok rahatsız ediyorsa koyu renk bi’şey alınır koyulur yerine. Bu aile içinde huzursuzluk yaratmaması gereken bir konu. Çocuklu ev dağınık olur, halılar, duvarlar ve hatta koltuklar lekeli olur. Gelen misafir de bunu anlar, anlaması gerekir. Sınır çocuğun kendine ya da başkasına zarar vermemesi için konulur.

Niye bunu sınırsız özgürlük olarak algılıyorsunuz? Muhakkak çocukların sınırlara ihtiyacı var. Ama bu eşyanın çocuğun o anki mutluluğundan daha önemli olduğu anlamına gelmez, gelmemeli. Halıdır yıkanır, olmadı büyüyünce yenisi alınır, sizi çok rahatsız ediyorsa koyu renk bi’şey alınır koyulur yerine. Bu aile içinde huzursuzluk yaratmaması gereken bir konu. Çocuklu ev dağınık olur, halılar, duvarlar ve hatta koltuklar lekeli olur. Gelen misafir de bunu anlar, anlaması gerekir. Sınır çocuğun kendine ya da başkasına zarar vermemesi için konulur.
Bir arkadad güzel bir örnek vermişti gecmis s sayfalarda.Okulda da duvarları sıraları çizmek isterse çocuk ne olacak ? Okuldan soğur birden disiplin içinde bulup kendini.Cocugun
mutluluğu tabiki önemli ama doğru yanlış kavramlarını da öğreterek.bu çocuk makas tutmayı öğrendiğinde kıyafetlerimizi kesmeye kalksa da yeter ki mutlu olsun kıyafet nedir ki denilebilir mi ? Bir halıyı kaldırıp yenisini almak için şu an bütçemiz de yok

Bir arkadad güzel bir örnek vermişti gecmis s sayfalarda.Okulda da duvarları sıraları çizmek isterse çocuk ne olacak ? Okuldan soğur birden disiplin içinde bulup kendini.Cocugun
mutluluğu tabiki önemli ama doğru yanlış kavramlarını da öğreterek.bu çocuk makas tutmayı öğrendiğinde kıyafetlerimizi kesmeye kalksa da yeter ki mutlu olsun kıyafet nedir ki denilebilir mi ? Bir halıyı kaldırıp yenisini almak için şu an bütçemiz de yok

Daha bebeklik çağındaki çocukla ilkokul çocuğunu nedne bir tutuyorsunuz? Öğretmensiniz, gelişim evrelerini bilmeniz gerekir diye düşünüyorum.

Benim bebeğim çay kaşığını çay bardağının içinde karıştırmaya bayılıyor ama o bardak çay ile dolu olacak, her çay ictigimizde çığırır bana verin diye eşim de verir. Ve şu anda mutfak ve salon halım kocamanca çay lekesiyle dolu ne yaptıysam çıkaramadım çok da takmadım açıkçası biraz daha kirlensin yıkamaya vericem eve gelen misafir de hiç yadırgamıyor esinizin dediği gibi evde bebek var 😁🤭

Eşim de evde çocuklarla kalsa böyle manzaralarla karşılaşabilirim diye düşünüyorum şahsen. Bu sebeple şaşırmadım. Benim oğlumda 17 aylık ve kalem bulunca boyuyor adam,asla affetmiyor. Ben evde olmasam eşimde ağlamasın diye almaz elinden eminim.
Ha öte yandan bana misafiri istemiyormuş gibi geldi,annende ağırlarsın demesi bana bunu düşündürdü acıkçası.

Daha bebeklik çağındaki çocukla ilkokul çocuğunu nedne bir tutuyorsunuz? Öğretmensiniz, gelişim evrelerini bilmeniz gerekir diye düşünüyorum.
Ağaç yas iken eğiliyor çünkü.. bebeklikteki hataların faturası çocuklukta cikiyo

Benim bebeğim çay kaşığını çay bardağının içinde karıştırmaya bayılıyor ama o bardak çay ile dolu olacak, her çay ictigimizde çığırır bana verin diye eşim de verir. Ve şu anda mutfak ve salon halım kocamanca çay lekesiyle dolu ne yaptıysam çıkaramadım çok da takmadım açıkçası biraz daha kirlensin yıkamaya vericem eve gelen misafir de hiç yadırgamıyor esinizin dediği gibi evde bebek var 😁🤭
Çocuk tek başına yapsa kimse de görmese okey ama bizim evde Koca bir bebek daha var

Arkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim
Bizimde iki kucugumuz var eşim görse kalemi elinden alır yada kagit verir
ne demek beraber çizmek misafir geleceği zaman temizliği de beraber yaparız sonra o çocuklarla ilgilenir ben hazırlığa girişirim
Sinirlenmekte haklisiniz haberi olmadan yapsa neyse ama bide birlikte yapması sınır bozucu

Ya bana çok şirin ve komik geldi açıkcası. Takılmayın böyle şeylere alt tarafı bir halı. Ama yemiyorum demesi hoş olmamış.

Hepiniz ressam,mimar yetistirmeyeceksiniz...bu ùlkede isciye,hamala da ihtiyac var.cocuk ozgur olmali ama ozgurlugun sınırı olmali.mesela bir odanin duvarlari kagitla kaplanir oraya cizilecek esyalar yerlestirilir.salarsin cocugu cizer ama salondaki haliyi cizdirmezsin.

Arkadaşlar merhaba,
Kisaca anlatayim :yarın akşam için kuzenim ve eşini davet etmistim.Bugun eşim izinliymis çocuğa bakarım dedi normalde anneme götürüp bırakıyorum ise geciyorum,neyse.oglum da 15 aylık bu arada...akşam eve bir geldim açık renkli halinin üzeri siyah keçeli kalemle çizilmiş.Ne olmuş buraya dedim çocuk çizmek istedi napim dedi.Niye izin verdin ki dediğimde valla beraber çizdik demesin mi ! Misafir gekecek yarın fatkinda mısın deyince de evde çocuk var bilmiyorlar mı abartma diyor.Neyse içimden lanet olsun deyip mutfağa yemek hazırlığına başladım ve beyefendi masayı kurarken fazla ses çıkarttığımı gerekçe göstererek yemiyorum ben dedi,keyfin bilir dedim.Misafirlerini de annenin oraya cagirirsin dedi ve çayını almış keyif yapıyor delirmek üzereyim sizce bu nedir kafasında bir sıkıntı mı vsr bu adamın!!
Hırsımdan çatlamak uzereyim
Önceki konularınızda kocanızın normal olmadığı size defalarca söylendi. Soğan ekip muz bekliyorsunuz.

Çıkmaz bile bu çizikler dedim tabiki çıkmaz çıkmasın nolcak dedi 🤦
Bence cikarmaya ugrasmayin otursun oyle. Gelene gidene cocuk degil babasi yapmis diye de rezil et. Esinle problemleriniz mi var da boyle yapiyor intikam almak ister gibi.

erkekler ve çocuk bakmak dua edin evi yakmamışlar:KK51:
Ne alakasi var boyle diye diye herseydwn ellerini cekip sadece keyif yapmak icin geliyorlar eve, adam birseylerin farkinda degil alin yeni pahali bir hali bakalim bir daha cocukla oturup ciziyor mu ? Konu sahibi siz de alin cayinizj gecin karsisina tamm ama bunun lekes cikmaz burasj benm de evim misafrlerimj burda agrliycam ve yarin gidip yeni hali alacagiz de bakalim ne yapiyor

Ne alakasi var boyle diye diye herseydwn ellerini cekip sadece keyif yapmak icin geliyorlar eve, adam birseylerin farkinda degil alin yeni pahali bir hali bakalim bir daha cocukla oturup ciziyor mu ? Konu sahibi siz de alin cayinizj gecin karsisina tamm ama bunun lekes cikmaz burasj benm de evim misafrlerimj burda agrliycam ve yarin gidip yeni hali alacagiz de bakalim ne yapiyor
Ben çizikleri sorun etmiyorum sen sorun ediyorsun der cevap hazir

Bence cikarmaya ugrasmayin otursun oyle. Gelene gidene cocuk degil babasi yapmis diye de rezil et. Esinle problemleriniz mi var da boyle yapiyor intikam almak ister gibi.
Gelen giden yok normalde kırk yılda biri gelse o da benim akraba ya da arkadaşımdır.Aile içinde büyümedi beni kıskandığıni düşünüyorum bazen

Ay benim çok hoşuma gitti halı çizme olayı, birlikte çizmeleri ayrı güzel. Baba oğul ne güzel eğlenmişler ben olsam kızmazdım. Verdiğiniz tepkiye karşılık tepki görmüşsünüz, normal bence.
Aynısını düşündüm
Kızımla eşim yapsa ilk bi kızar sonra gülerdim herhalde 😬

bana normal gelmedi cocuga ev esyalarina zarar vermeyi ogretir boyle cocuk yaptiginda bile yanlis oldugunu anlatirsiniz yapmamasi gerektigini ama babasi da ona katilirsa cocuga ogretemezsiniz hayir birde cok rahat olmasi bu konuda sinir bozucu yazik gunah yahu cok istiyorsa cizmek kalemlerini defterini verseymis

Tabi ki hiç birsey evladımı mutluluğundan önemli değil fakat bu durum onu ya kötü yönde etklerse.
Yani çocuğa halı çizdirdin çocuk bunu normal kabul edip gittiği yerde de halıları çizmeye kalkarsa bu onun toplumdan da dışlanmasına sebep olmaz mı? Yani ben bana gelen bir çocuğun bunları yapmasını istemem. Kimse kusura bakmasın da hayat çok pahalı hiç birşey kolay alınmıyor.

Bence siz kizdiniz diye size trip atmış babaya çocuk emanet edilirse öyle olur gayet normal bence keyif çatmak demeyelimde ona oda sizi sinir etmeye çalışmış diyelim çünkü eşimle bende öyleyim kafaya takmayın bile bugün unutmussunuzdur aranızda birsey kalmamıştır sinir sıkıntı falan sanmam

bu babaya çocuk emanet edilirse ne demek? Bir kaç yorumda daha gördüm. Babaya çocuk emanet edilmez evet, o zaten bakar çocuğuna. Ben anneysem o da baba, ne demek emanet??

Back
X