Kocam normal mi?

geçen gün de koronanın zararsız/yalan olduğunu falan savunuyodun, bence kocana söyle fazla kimyasal kullanmasın temizlik yaparken dokunup malum yerdeki hücrelerin ölümüne sebep oluyo :D
sen pandemiye bile inanmayıp ortalığı ne halde bırakıyosan artık adam x10 önlem alıyo napsın zavallım

Evet bayanlar,

kocamin normal olmadigini düsünüyorum. Kendisi bana her konuda yardim eder, yani tutun camasirdan taaaa bulasik ve temizlik islerine kadar. Her gün tuvaleti fircalayarak temizler. Ben yapmak isterim, izin vermez. Bulasiklari her zaman makineye dizer, asla ortalikta birakmaz. Camasirlari, coraplari vs hep kirli sepetinde olur, yerde orda burda birakmaz. Cok titizdir. Haftada bir buzdolabini bosaltip siler. Alisveris yapmamisimdir ne zamandir. Benim yapabilecegim pek bisey kalmiyor o böyle yapinca, bos bos oturuyorum, youtubeda takiliyorum, kitap okuyorum, örgü filan yapiyorum. Ben de temizlik ve ev isi yapmak istiyorum.

sürekli benimle ilgilenir, sohbet etmek ister, konusur da konusur, telefonu asla eline almaz, bazen diyorum ki keske telefonuna düskün olsa da biraz beni rahat biraksa. Cok ilgilidir, benimle disari cikmak, gezmek ister. Disarda hep elimi tutar. ise gitmeden yanima gelip sarilip öper. Ya erkekler benim bildigim dedigim dediktir, kahveye giderler, ufak capkinlik yaparlar ama benimkimde tik yok.

Kocam normal mi?
Rahat batti dedikleri bu olsa gerek😂 daha ne istiyon bacim masallah de p*p*nu kaşı😂😂

Olması gereken şeyler değil mi bunlar?
Daha önce eldivenle mi sevdiler sizi de bunca şeye sasirdiniz?
Neden sadece vajinaya ve iki göğüse sahip olduğunuz için ev temizliği sizin görevinizmis gibi sahiplendiniz? Ben çok dağınık bir kadınimdır ama sevgilim otel odasında bile donuna kadar çamaşırlarını asar. Bundan zevk alır o yüzden yapar. Benimse dikkatimi bile çekmez daginiik, yapmam.
Ayrıca sevmesi,yanında olması falan da çok doğal. Zaten sevmiyorsa,sarilmiyorsa ,yanında zırt pirt telefonla oynuyorsa sıkıntı vardır . Onca yıllık iliski geçmişim var, benim yanımda telefonla oynayan sevgilim olmadı hiç . Ben de yanlarında ınstagram'a resim bile atmam. WhatsAppta kimseyle konuşmam...çünkü sevgilimle beraberim. Neden başka şeyle oyalanayim ki?
Hadi ben sevgiliyim, başbaşa birkaç hafta kalabiliyorum en çok . Benim annemle babam otuz yılı aşkındır evli. Babam hala her pazar kahvaltıyı hazırlar. Ağır bir işte calistigi ve annem ev hanımı olduğu halde perdeleri asar, annem yapmadiysa yemek yapar, makinanın dıtdıtını duyduysa çamaşırları asar, çamaşırlar kuruduysa toplar... Bu da bize garip gelmez çünkü ev dediğin iş bölümüyle yönetilir. Eskidendi o "erkek calisir,kumanda elinde götünü kaşıya kasiya TV izler,kadin hizmet eder" dönemi

Birisi eğlenmek istemiş corona dışarı çok çıkamıyoruz o da haklı teşekkürler eğlence için çok sağol
istedıgın gibi kocan olur inşallah da diğerleri kurtulur birinden daha
Ya da karın şimdi bilemicem hani hahaha
Vah yavrum ya okullar açılıyor 31 agustos da var mı bilgisayarın falan

21 eylül de yüzyüze eğitim çok da iyi kalpliyim

Kocanız normal.
24617B27-3563-4FB6-BFE3-59AFF1C63645.webp

Evet bayanlar,

kocamin normal olmadigini düsünüyorum. Kendisi bana her konuda yardim eder, yani tutun camasirdan taaaa bulasik ve temizlik islerine kadar. Her gün tuvaleti fircalayarak temizler. Ben yapmak isterim, izin vermez. Bulasiklari her zaman makineye dizer, asla ortalikta birakmaz. Camasirlari, coraplari vs hep kirli sepetinde olur, yerde orda burda birakmaz. Cok titizdir. Haftada bir buzdolabini bosaltip siler. Alisveris yapmamisimdir ne zamandir. Benim yapabilecegim pek bisey kalmiyor o böyle yapinca, bos bos oturuyorum, youtubeda takiliyorum, kitap okuyorum, örgü filan yapiyorum. Ben de temizlik ve ev isi yapmak istiyorum.

sürekli benimle ilgilenir, sohbet etmek ister, konusur da konusur, telefonu asla eline almaz, bazen diyorum ki keske telefonuna düskün olsa da biraz beni rahat biraksa. Cok ilgilidir, benimle disari cikmak, gezmek ister. Disarda hep elimi tutar. ise gitmeden yanima gelip sarilip öper. Ya erkekler benim bildigim dedigim dediktir, kahveye giderler, ufak capkinlik yaparlar ama benimkimde tik yok.

Kocam normal mi?
Fena değil 7/10

Back
X